branoy
06-06-2013, 04:53 PM
e ljudi na kojoj se normalnoj latenciji moze raditi u pt10hd sa vsti??
u mene bila 64samples na asio4all, posto presonus driver nece da izabere, kao on nema tih opcija, samo pt radio od pocetka preko asio4all,
ii sad, sve je to ok 64, sviram napravim fino neki demos, al cim je vise kanala zastopa zakuca cela karta i racunar moram restart ,,
i to primer na kontaktu multi out sesion drumer, znalo je jos na nekim,
radi sve normalno dok pustim njegov midi drum u kontaktu, kad prebacim taj midi u protools na kanal i pustim zastopa sve, itd ne znam to nastimat sta li je
svidja mi se najvise rad u njemu sa midi vsti i kanali su mu super i efekti.
na presonus dole kod sata ikonici latencija je 6ms namestena, dok kazem na asio4all kad dize protools dole pokaze 64 samples?
i dali treba jos sta podesiti u pt?
ima neka delay kompezacija iskljuceno,
u mene bila 64samples na asio4all, posto presonus driver nece da izabere, kao on nema tih opcija, samo pt radio od pocetka preko asio4all,
ii sad, sve je to ok 64, sviram napravim fino neki demos, al cim je vise kanala zastopa zakuca cela karta i racunar moram restart ,,
i to primer na kontaktu multi out sesion drumer, znalo je jos na nekim,
radi sve normalno dok pustim njegov midi drum u kontaktu, kad prebacim taj midi u protools na kanal i pustim zastopa sve, itd ne znam to nastimat sta li je
svidja mi se najvise rad u njemu sa midi vsti i kanali su mu super i efekti.
na presonus dole kod sata ikonici latencija je 6ms namestena, dok kazem na asio4all kad dize protools dole pokaze 64 samples?
i dali treba jos sta podesiti u pt?
ima neka delay kompezacija iskljuceno,