PDA

View Full Version : Ja ledja ljubavi nisam okrenuo - Davor Jovanovic

Davor(Senn)
31-05-2013, 11:35 PM
Po prvi put imam prliku da se pohvalim svojom autorskom pesmom na ovom forumu. Mogu da ka?em da čvrsto stojim iza ovoga, a sve va?e sugestije, predloge, primedbe, kritike...ili pohvale, uzeću i te kako u obzir i nastojati da mi sledeće pesme budu utoliko bolje i da zadovolje i vas koji ČUJETE!

Vidim da najče?će kače ljudi trake sa Soundclouda...ja prila?em kvalitetan snimak u retro formi. Nadam se da će vam se i to svideti.

Ako budete ?eleli, pogledajte i spot na YT-u i podelite sa prijateljima.

Pozdrav, Davor. 8-)

http://kaseta.co/play/bYJkIkr

Tekst i muzika: Davor Jovanović
Aran?man i produkcija: Mahir Sarihod?ić, Longplay studio
Bubanj: Dado Marinković
Bas: Borjan Milo?ević
Gitare: Alen Leme?ević
Makednoski kaval: Marko Kojadinović
Prateći vokali: Maya Sar
Muzički koproducent: Nikola Ja?ović

Bockie
01-06-2013, 09:48 AM
Ja nisam slu?alac ovog ?anra.

Produkciono vrlo ozbiljno i dobro urađeno za "domaće" uslove. Kada bi ovo bio standard za ovakvu muziku, 'de bi nam kraj bio.

Konačno po?ten bubanj! I malo vi?e od toga!

Tekst je manje-vi?e očekivan. Vokal dobro otpevan, lepo legao u mjuz, no za moj ukus i dalje malo glasniji, ali to je neki ustaljen produkcioni ?ablon ovde i to je tako....

Bas, odlično snimljen.

Nemam ?ta vi?e, dobar zvuk ukupno, dobra produkcija, ko slu?a ovaj mjuz, mo?e samo da u?iva.

Srdačan pozdrav.

Evangelion
01-06-2013, 02:26 PM
Odlicna pesma ... Super uradjena muzika, od instrumenata sve na svom mestu, nista ne gusi i nista nije suvisno, a vokal se lepo uklopio u celu melodiju ...

Odgledao i spot, pejzaz me odusevio.... Dobro je sto ce da se nastavi :D :thumbsup:

Od mene sve pohvale ... Kako je krenulo, neka se ovako dobro i nastavi ;)

Pozz

branoy
01-06-2013, 02:52 PM
sve odlicno, nema sta. poz

awacs
01-06-2013, 03:52 PM
Dobar! Ba? kao Boki, ni ja se nisam naslu?ao ovakve muzike ali jako po?tujem kad ljudi koriste ?ive instrumente. Odmah sve zvuči "ko pravo".

Za moj ukus je ceo zvuk malo previ?e opterećen u donjem srednjem spektru i vokal se ponekad dinamički "posvađa" sa matricom pa bude pretih ili preglasan, ali sve skupa deluje kao ozbiljan rad. E da, i planovi su odlični.

Pozdrav,

Vasa

VladaNS
02-06-2013, 04:22 PM
Vokal dobro otpevan, lepo legao u mjuz, no za moj ukus i dalje malo glasniji, ali to je neki ustaljen produkcioni ?ablon ovde i to je tako....
.

Eh, pro?la su ona sjajna vremena kad je glas "plivao" preko matrice, bio podosta reverbiran pa se malo gubio u ostalim instrumentima... Al ba? u tome je bila dra?, nekako se dobijala ta simbioza glasa i svega ostalog u pesmi. Danas, na?alost, sve mora biti hirur?ki precizno i izra?eno.

ProkDu
02-06-2013, 05:14 PM
Bravo, odlično!!! Upravo preslu?avam sličnu muziku i to je to. Meni kad čujem frulu i distorziranu gitaru sve super :)
Maksimalni respect za autorski rad.
Samo napred!!!

Filip_
04-06-2013, 02:14 AM
Svaka cast kolega. Znas da sam u principu u elektronskim vodama :), ali jako kvalitetno odradjeno...a spot postavlja nove standarde u ovom muzickom pravcu...konacno prica i pevanje, a ne golotinja.

Veliki pozdrav.

Ilija Ilic
09-06-2013, 05:08 PM
Poslusao, lepo je, pozdrav ekipi! :wink:

Darko A.
09-06-2013, 11:37 PM
Svaka čast!