View Full Version : FL Studio - elektricna gitara - pomoc!
mjakeli6
31-05-2013, 12:52 PM
Pozdrav svima.
Unaprijed se ispricavam ako postavljam postavljam pitanje u krivoj rubrci, prvi put sam ovdje.
Uglavnom, pocetnik sam, pa me zanima mozete li mi preporuciti neki dobar besplatni plugin/VST za koliko-toliko realistican zvuk elektricne gitare za FL Studio 10? Onaj Slayer mi nekako lose zvuci.
Zahvaljujem!
spartakus
31-05-2013, 03:26 PM
Upali waves gtr preko tog slayera i cucesh razliku..
Ghost Dog
31-05-2013, 04:23 PM
Yup. Stavi neki plug za ampsimovanje (izvinjavam se za kvazineologizam :D) i možda radije uzmi i odsviraj sve sa nekim standardnim sintom (ko što je Jan Hammer svirao temu za Miami Vice na sintu .... Moog, čini mi se).
spartakus
31-05-2013, 09:32 PM
Moj predlog sonic synth 2.rec je o romleru ima jako puno preseta,na tebi je da istrazish i nadjesh,lichno sam memorisao 8 ili 9 preseta elektricnih gitara.po meni zvuce jako korisno(kada se svira u nizim oktavama)i jako ubedljivo inache taj synth nije nishta posebno(ali ima opasne presete i moze da layeruje do 8boja) ali napravi lanac preko njega..
silzg
04-06-2013, 12:13 PM
Ja bi na tvom mjestu potra?io na netu pretra?io besplatne soundfont-ove (http://www.hammersound.net/) električne gitare. Ima ih sasvim dobrih, daleko boljih od sintetičkih emulacija jer su to u?ivo snimane gitare. Tako sam na?ao bass gitaru koja odlično zvuči.
Zatim potra?i? i isproba? besplatne VST Amp-ove zajedno sa Soundfontom kojeg si skinuo.
Soundfontove treba? otvoriti u soundfont playeru. FL već ima istoimeni player a mo?e? skinuti i z3ta player koji ima puno vi?e opcija za manipulaciju zvukom.
LAMPASH
08-06-2013, 12:36 AM
Mislim da ova tem treba da ide u podforum "Audio Software".
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.