Log in

View Full Version : BUTT za audio streaming preko shoutcasta

vlado.
28-05-2013, 08:03 PM
Pozdrav, ljudi!
Da li netko od vas slučajno koristi BUTT software za audio streaming?
Ako postoji takav ili takva molio bih da mi javi ?to da radim, već dva dana se raspitujem po forumima i ne dobivam odgovor: htio bih početi svirati na Second Lifeu, postavio sam mikrofone, gitare, mixer, sve to spojio na RME Hammerfall i dobio signal u komp. I moj PA mixer i RME-ov softverski mixer pokazuju da signala ima. Skinuo sam i instalirao taj mali programčić koji svi koji rade to ?to bih ja htio preporučuju, BUTT, u njegovim settingsima postavio HDSP (1+2)(1) kao audio device, kupio stream kod shoutcasta i nadao se da je to to. Unio podatke od streama u zadana polja, sve kako ka?u tuturijali za BUTT... Ali nikako da dobijem signal iz audio devicea u BUTT. Ni jedan port koji kliknem ne pokazuje da prima ikakav signal, osim kad kliknem USB Audio Device, ?to je, naravno, mikrofon od webcama, koji je vrlo daleko od reprezentativnog zvuka i nema ?anse da se koristi jer bi mi samo pokvario ?anse da prođem bilo kakvu audiciju za svirke...
Druga opcija osim BUTT-a bi bila da za streaming koristim Winamp sa Shoutcast DSP Pluginom, ali njegov stream nije stabilan, stalno se prekida, mnogi koji ga koriste imaju problema i generalno većina ljudi preporučuje BUTT. Da li netko zna ?to da radim da bi to konačno proradilo?