View Full Version : ko je ova? nasa peva na eng?
branoy
20-05-2013, 10:05 AM
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/_mI2hWrJSmc?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Bockie
20-05-2013, 01:03 PM
Ma ok , polu-gola riba, tuc-brain-drain-hip-shit mjuz, sve moderno, oscilatori, sve cool,HD ludila, ali brate kad čujem taj engleski sa naglaskom iz Mislođina, e onda sve u p... propast...:banghead:
DzoniPFC
20-05-2013, 01:09 PM
Zvuci kao da joj je neko drndao "pitch-wheel" dok je snimala vokale... "ljoovee uj uj"
branoy
20-05-2013, 01:11 PM
pa to i mene isto :D kad cujem pevanje engleskog jebes sve, ta sitnica mi kaze nije to to :D steta, plus peva u muskoj intonaciji, imal ova visinu zensku, ? ahaha recitacija stvar.
citam negde kazu to je srpska jennifer lopez? po izgledu? cast njoj, al treba engleski vezbat dan noc.
DzoniPFC
20-05-2013, 01:17 PM
citam negde kazu to je srpska jennifer lopez? po izgledu? cast njoj, al treba engleski vezbat dan noc.
pre bih rekao srpska lisa ann... a za engleski, koga je briga, svi ionako stave mute na takvim spotovime :)
silicon science
20-05-2013, 02:38 PM
Branoy, bas imas ne istanchan ukuz za musiku
evo, ima jos na eglesky kod nas... Super je sto je offtopic a uklapa se u naziv treda.. perfect spam lol
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/q8x1UWdqCyo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
mp303
20-05-2013, 04:34 PM
Jedan od jachih trolova...
branoy
20-05-2013, 05:38 PM
hahaha , ne znam sve su to neke pricalice, jos se ne pojavi neko da uveri sve nas da peva na engleski, i da ga prihvate u svetu.
kad jebeni rumuni ih izbacuju ko iz nagradne igre, a nasih jos ni jednog da je postigao uspeh u svetu, gde error?
silicon science
20-05-2013, 05:42 PM
hahaha , ne znam sve su to neke pricalice, jos se ne pojavi neko da uveri sve nas da peva na engleski, i da ga prihvate u svetu.
kad jebeni rumuni ih izbacuju ko iz nagradne igre, a nasih jos ni jednog da je postigao uspeh u svetu, gde error?
Tebe je gotovo nemoguce ubediti u bilo sta i nauciti bilo chemu, druze.. realno... tako da se nemoj chuditi za bilo sta sto te chudi :) Puno je stvari na ovom svetu koje su za tebe misterija, samo sto nisi svestan toga :wink:
Moj najbolji drug je polu Rumun i vredja me kad neko poput tebe ima takav stav, btw
branoy
20-05-2013, 05:47 PM
nisam nist rekao lose, to im je kompliment. jebeni su!! a ostalo,, XD
Hollywood
21-05-2013, 03:43 PM
Ova pesma je smesna... Nidje veze.
Rumun ima dobru pesmu, koja je zarazna i hiticna, smisljenu produkciju i zna sta hoce. O vidoju je glupo i pricati, ako nemas ideju za dobru pricu za spot onda moras da imas pare za produkciju pa da se vadis na to.
Rumun ima dobru pesmu, koja je zarazna...
Nadajmo se da nije ne?to ozbiljno.
Hollywood
21-05-2013, 09:54 PM
Nadajmo se da nije ne?to ozbiljno.
koliko smaraju po mom kraju i treste iz kafica jeste ozbiljna zaraza :banghead:
branoy
21-05-2013, 10:02 PM
rumuni znaju upakovat, za neke su desezali do broja 1 u svetu u jednom momentu. i ne znam, dal njima tako lezi engleski il jednostavno naucili, znaju
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.