Log in

View Full Version : ko je ova? nasa peva na eng?

branoy
20-05-2013, 10:05 AM
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/_mI2hWrJSmc?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Bockie
20-05-2013, 01:03 PM
Ma ok , polu-gola riba, tuc-brain-drain-hip-shit mjuz, sve moderno, oscilatori, sve cool,HD ludila, ali brate kad čujem taj engleski sa naglaskom iz Mislođina, e onda sve u p... propast...:banghead:

DzoniPFC
20-05-2013, 01:09 PM
Zvuci kao da joj je neko drndao "pitch-wheel" dok je snimala vokale... "ljoovee uj uj"

branoy
20-05-2013, 01:11 PM
pa to i mene isto :D kad cujem pevanje engleskog jebes sve, ta sitnica mi kaze nije to to :D steta, plus peva u muskoj intonaciji, imal ova visinu zensku, ? ahaha recitacija stvar.

citam negde kazu to je srpska jennifer lopez? po izgledu? cast njoj, al treba engleski vezbat dan noc.

DzoniPFC
20-05-2013, 01:17 PM
citam negde kazu to je srpska jennifer lopez? po izgledu? cast njoj, al treba engleski vezbat dan noc.

pre bih rekao srpska lisa ann... a za engleski, koga je briga, svi ionako stave mute na takvim spotovime :)

silicon science
20-05-2013, 02:38 PM
Branoy, bas imas ne istanchan ukuz za musiku

evo, ima jos na eglesky kod nas... Super je sto je offtopic a uklapa se u naziv treda.. perfect spam lol

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/q8x1UWdqCyo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

mp303
20-05-2013, 04:34 PM
Jedan od jachih trolova...

branoy
20-05-2013, 05:38 PM
hahaha , ne znam sve su to neke pricalice, jos se ne pojavi neko da uveri sve nas da peva na engleski, i da ga prihvate u svetu.

kad jebeni rumuni ih izbacuju ko iz nagradne igre, a nasih jos ni jednog da je postigao uspeh u svetu, gde error?

silicon science
20-05-2013, 05:42 PM
hahaha , ne znam sve su to neke pricalice, jos se ne pojavi neko da uveri sve nas da peva na engleski, i da ga prihvate u svetu.

kad jebeni rumuni ih izbacuju ko iz nagradne igre, a nasih jos ni jednog da je postigao uspeh u svetu, gde error?

Tebe je gotovo nemoguce ubediti u bilo sta i nauciti bilo chemu, druze.. realno... tako da se nemoj chuditi za bilo sta sto te chudi :) Puno je stvari na ovom svetu koje su za tebe misterija, samo sto nisi svestan toga :wink:
Moj najbolji drug je polu Rumun i vredja me kad neko poput tebe ima takav stav, btw

branoy
20-05-2013, 05:47 PM
nisam nist rekao lose, to im je kompliment. jebeni su!! a ostalo,, XD

Hollywood
21-05-2013, 03:43 PM

Ova pesma je smesna... Nidje veze.

Rumun ima dobru pesmu, koja je zarazna i hiticna, smisljenu produkciju i zna sta hoce. O vidoju je glupo i pricati, ako nemas ideju za dobru pricu za spot onda moras da imas pare za produkciju pa da se vadis na to.

Znak
21-05-2013, 05:00 PM
Rumun ima dobru pesmu, koja je zarazna...

Nadajmo se da nije ne?to ozbiljno.

Hollywood
21-05-2013, 09:54 PM
Nadajmo se da nije ne?to ozbiljno.

koliko smaraju po mom kraju i treste iz kafica jeste ozbiljna zaraza :banghead:

branoy
21-05-2013, 10:02 PM
rumuni znaju upakovat, za neke su desezali do broja 1 u svetu u jednom momentu. i ne znam, dal njima tako lezi engleski il jednostavno naucili, znaju