PDA

View Full Version : Malo rock'n'rolla

igormink
13-05-2013, 01:47 PM
Pozdrav,

evo jedna autorska od frendovog benda, sve je snimljeno live na traku, slide gitara dodana naknadno?

Kako vam se čini sve skupa?

http://www.youtube.com/watch?v=AwVOdgqM6hk&feature=player_embedded

awacs
13-05-2013, 02:26 PM
Sve skupa dobro sviraju, ona dobro peva i svirka je dobro spakovana.

Miks? Lično ne volim trenutnu produkciju sa preterano agresivnim bubnjem, ali vi ste oti?li u drugu krajnost. :confused: Bubanj ne zvuči kao da je imao svoj(e) mikrofon(e) nego kao crosstalk sa mikrofona od basa. Posledica toga je da gitara i glas deluju preglasno iako zapravo nisu (bar ne previ?e).

Pozdrav,

Vasa

P.S. ?ta bre "dobro peva" - odlično peva :) Mislim, prirodno joj le?i taj izraz i ne čujem trunku napora da poka?e bilo kome kako se "unela u pesmu". :thumbsup:

Znak
13-05-2013, 07:26 PM
Divno.
Jesu li i ovo Zagrepčani?

igormink
14-05-2013, 06:09 AM
Sve skupa dobro sviraju, ona dobro peva i svirka je dobro spakovana.

Miks? Lično ne volim trenutnu produkciju sa preterano agresivnim bubnjem, ali vi ste oti?li u drugu krajnost. :confused: Bubanj ne zvuči kao da je imao svoj(e) mikrofon(e) nego kao crosstalk sa mikrofona od basa. Posledica toga je da gitara i glas deluju preglasno iako zapravo nisu (bar ne previ?e).

Pozdrav,

Vasa

P.S. ?ta bre "dobro peva" - odlično peva :) Mislim, prirodno joj le?i taj izraz i ne čujem trunku napora da poka?e bilo kome kako se "unela u pesmu". :thumbsup:

Pozdrav, hvala na odgovoru :)
Na bubnju je ravno jedan mikrofon, ali je namjerno malo potopljen. Sad ba? miksamo ponovo, malo vi?e ćemo ga izvući van i speglati malo bas liniju sa kompresorom. Inače taj bend svira onako na energiju i moment, znači detalji nisu toliko va?ni koliko da se dobije neka fina energija i zvučna slika. Snimljeno iz prvog tejka :)

@ Znak - hvala - da iz Zagreba su :)

idvi
14-05-2013, 05:02 PM
Pozdrav, hvala na odgovoru :)
Na bubnju je ravno jedan mikrofon, ali je namjerno malo potopljen. Sad ba? miksamo ponovo, malo vi?e ćemo ga izvući van i speglati malo bas liniju sa kompresorom. Inače taj bend svira onako na energiju i moment, znači detalji nisu toliko va?ni koliko da se dobije neka fina energija i zvučna slika. Snimljeno iz prvog tejka :)

@ Znak - hvala - da iz Zagreba su :)

Dobar glas.i smisao pjesme.Meni osobno fali kik..bas mi je mutan previ?e..gitara ubija..preglasno za moj pojam. Bilo bi odlicno da se rucno doradi na neke krajeve echo eff. Naravno to je moj dojam.:wink:

Znak
14-05-2013, 05:12 PM
iz Zagreba su :)

Ne računajući neka tamo ostrva, to mi je broj jedan rokenrol grad u Evropi. Broj dva je Pula.