Log in

View Full Version : MOTU Digital Performer 8

psionic
03-05-2013, 01:20 AM
Izasao je MOTU Digital Performer 8. Kako sam vlasnik MOTU proizvoda, stizu mi razni spam mailovi od ove firme na moj e-mail. Danas mi je paznju privukla vest da je izasao DP8 i to za Windows. Nije tajna da ne volim MAC okruzenje preterano, a i stari sam poklonik Steinberga, tako da nisam bio nesto preterano zainteresovan za DPom. Sada mi je konacno prilika da ga isprobam 8-)

Jezivo je to sto ga vec ima kod "dilera na crno" :shock: Sta, zar su izbacili pirat i full verziju istovremeno ?!

branoy
03-05-2013, 01:27 AM
haha bas i ja hteo pisat, mamu mu sporo idu ovi linkovi haha, bice do ujutro, od nekog sam cuo da je na njemu najbolji midi na svetu itd.
konacno i to na Win!! auuu

to je jedini daw u koji jos nisam ulazio, na macu me mrzilo da ganjam kako oce instal.

branoy
03-05-2013, 01:45 PM
nestabilan je strasno, evo cackam po njemu vec sat i po, jedno 10 put sam ga podigao, imam milion plugina, on sam od sebe report crash, padne na nekoj gluposti, ja jos ne znam kako da pokrenem midi vsti neki plugin, insertujem njegov i nema zvuka, ne znam gde se podesava midi input moja karta. hahahah joj

nema demo songa da ga j. da cujem bar nesto :O

branoy
03-05-2013, 02:45 PM
nasao sam grove3 tutorijale pa cu pogledat malo. ne bi lako da odustanem od ovog daw.

branoy
03-05-2013, 07:42 PM
znaci, da se pogubis, linije i brojevi su za mene enigma , ne mogu sastavit tamo nist :D prvi daw gde sam se pogubio.
u kantu sam ga!! nemac-japanac radi i dalje :D