View Full Version : na pocetku super a na kraju PC zvuk?
branoy
01-04-2013, 09:39 PM
evo vidite ovaj klip, po mome deset put je bolji zvuk kad je pravio i kad sam slusao, ono ne udara te u usi, menak, fin, to je to, dok na kraju kad pusti zavrsni ali ono direkt iz kompa to je ko u svih haha, bezveze. e koji plugin moze ono napravit? zamutit onako svetski haha!!
sta se tu desava? bit? shum, noise, haha sve nest?
http://www.youtube.com/watch?v=0Ipumq5ucjo
aj sad da vidim ko se slaze da je ono na kraju zvuk a ovo na pocetku bezveze!!
ono na kraju je prasina, plastika. ne mogu slusat.
prebacite na 3.30 ako ne zelite od pocetka gledati. msm tu je jos zvuk do pravi a na kraju dobijes zavrsan prozivod.
milos
01-04-2013, 10:36 PM
Jos jedan amaterski i presetaski "BEAT MAKING" video :rolleyes:
branoy
01-04-2013, 10:39 PM
ok milose, msm nema veze jel amaterski il presetaski, sta fali presetima? neko je i njih napravio? vecina ni dan danas ne zna napravit ni jedan bolji od preseta.
a preseta imas na izvolite koliko god zelis, i tvoje je samo da sklapas muziku, kako se tebi svidja..
znas ono neko nabaca sto stvari, narod to ne svari, i dzabaa mu sto se trudio da bude mozart, a neko nesto tako jednostavno uradii i svi vole.
ako cemo vec ici na to to je vec takmicenje? sam ne znam skime se takmice, muziku ko voli ne takmici se, nego je pravi i radi i ne okrece se za nikim komentarima od kolega muzicara. samo slusa narod
uglavnom, prica je na zvuku,
milos
01-04-2013, 10:51 PM
Ma pusti me, ja sam alergican kada stoji beat making u nazivu klipa...:D
Ima na hiljade beat making home producera koji ne odu dalje od 8 barova i ni od jednog ne mozes ama bas nista nauciti pametno.Ponekad se zacudim kada pogledam neki FutureMusic video gde se vide malo ozbiljniji aranzmani i tehnike da se i tako nesto daje na internetu:D
A za sound, covek je verovatno pokusao da napravi neki svoj master ali mu ne ide
DzoniPFC
01-04-2013, 10:53 PM
Crnje i njihove nazovi produkcije od 5 minuta sklapane bez poznavanje jedne jedine note na klavijaturi...
kravadinka
01-04-2013, 10:56 PM
Ne znam ko je gori, narodnjaci tezgaro?i ili Američki crnci...
branoy
01-04-2013, 10:59 PM
dobro future music je kralj.:) i gde su sve bili i kod kog svaka im cast. skupljam njihove klipove al ne sve, vecinom gde su cubase korisnici, ostali sta ce mi kad ne radim tamo svaki dan.
davno sam pricao da bi bilo dobro da se udje u sve nase studie, i naprave i oni po neku stvar da pokazu ljudima sta i kako rade delom, al nema to kod nas.
samo nemoj da vide drugi kako sam radio, dok svetske face ljudi pokazu sa zadovoljstvom.
kravadinka
01-04-2013, 11:25 PM
Dobro, aj sad neka taj koji je sve ovo zamislio lepo prizna, ko je napravio ovaj Branoy profil da nas sve zeza. :)
Evo priznajemo, lepo nas je ispreskakao, naseli smo, sme?no je, ali hajde sada fino neka se javi sam. :wink:
:rotfl:
branoy
01-04-2013, 11:35 PM
kravadinka misli da sam ubacen ahhahahaha joj !! hahahhahahahahahahah
nikolaivanic
01-04-2013, 11:35 PM
Ne znam ko je gori, narodnjaci tezgaro?i ili Američki crnci...
Nisi ti bio na Panterima (splav) da cujes harmonije... Ciga ni ne kapira sta svira a tih harmonija se cela muzicka akademija ne bi setila...:wink:
milance
02-04-2013, 01:07 AM
kravadinka misli da sam ubacen ahhahahaha joj !! hahahhahahahahahahah
Ne misli samo on.. Nekom je zesce dosadno! ;)
branoy
02-04-2013, 02:08 AM
milance yu midi ;) ..
mislite vi sta hocete hahahah..
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.