View Full Version : Ivory Italian Grand?
kravadinka
29-03-2013, 11:56 PM
Ima li ko ovu ekspanziju na disku?
kravadinka
30-03-2013, 11:21 AM
Pa jes', da sam pitao za farbe za Triton LE ili Amza Tairov zujalice, već bi bilo 4 strane...
:harmonikas:
Rhino
30-03-2013, 01:03 PM
Ja mislim da to ne radi na win7.
kravadinka
30-03-2013, 04:00 PM
Pa ?ta? Kakve to ima veze sa mojim pitanjem?
Sent from my Desire HD using Tapatalk
branoy
30-03-2013, 04:03 PM
pa svi su na win 7 pa nemaju, a i ti si se mnogo potrgo na pitanju,, sad bi ti neko mogao samo odgovorit, imam.
reci sta te zanima u vezi tog klavira kojeg ima napijaci od kad,
mada meni je to sve plastikaner, spram onog sto sam okacio mp3 , posle onog ovi mi se vise ne slusaju :( bruka haha
Mogli
30-03-2013, 04:16 PM
Ivory Italian uopste nije "plastikaner", vec jedan od najboljih vst klavira i ja ga koristim. Izbrisao sam instalaciju, ali imam banke na hardu, negde oko 18gb.
Radi na win7 bez greske.
Rhino
30-03-2013, 04:41 PM
Pa ?ta? Kakve to ima veze sa mojim pitanjem?
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Mozda bi ti bensedin prijao sefe ;)
kravadinka
30-03-2013, 09:19 PM
@Mogli
Hajde javljam ti se na PM, treba mi neka sitnica...
@Branoy
Nisi ti prošao pored klavira, sve što znaš o njemu je kako se piše na Triton LE, a to što si okačio i jeste bruka, isto kao i tvoje izjave. :banghead:
Rhino
30-03-2013, 10:24 PM
Radi na win7 bez greske.
Meni nesto nece, na xp je radio.. Otvori on vst i sve to, ali ne vidi banke. Mozda neki apdejt valja skinut, probacu neki dan..
branoy
31-03-2013, 03:13 AM
kravadinka, smanji strasti .. !!.
ti znas nisam proso dalje od triton le!! ja triton le cenim jer mi donosi vani lovu i ne treba nista bolje za svirku i ove nase krajeve, kad mica nikolic svira na dx 11 40 god i u po evrope, ni mom le-u koji je 10 x jaci nista ne fali sad sto vi pljujete klavijature to je do vas kao osoba, dok ja sviram svaki week sa njim i uzmem lovu a svi zadovoljni odu od muzike i jos ti pruzaju ruke, da se svet zali ja bi promenio , rekao do tritona le je, nema sveta, svirke ko u bioskopu,... ne gospodine,, sve je do covekove glave za ovaj posao, i repertoara, i kompletnog smisla jednog sefa benda da ima sve u glavi, zato i imam posla u mom kraju najvise. a muzicara je na izvoz.. tolko o le. a da ne pricam da svi imaju bolje od mene klave, a manje posla. itd..
<iframe style="border: 2px inset; width: 540px; height: 250px;" tabindex="1" id="vB_Editor_001_iframe"></iframe>
klaviri me ne interesuju nesto specijalno, al kad trazim, trazim ako ima realistika, ako nema, ne interesuju me 20 i kusur gigabajti, pre cu uzeti one iz reasona, iz neke banke male odlicni i to je to.
ti si kao vreme. ne kontam te, nekad te skontam, nekad kazem dobar covek, sutra ne znas gde gonis kad pocnes napadat.
ne volim ljude vako-nako !! ili jesi ili nisi . poz
kravadinka
31-03-2013, 02:53 PM
U pravu si, sve je do tvoje glave...
milance
31-03-2013, 05:27 PM
U pravu si, sve je do tvoje glave...
:rotfl: :punch:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.