View Full Version : E do k****
spartakus
28-03-2013, 08:44 PM
Kazem ja najlakse je biti pevac,pogledajte onog ekrema kakav je bambus.nebih ga poveo ni na kopanje a kamoli u studio.naj naj ruzniju boju glasa koju covek moze da zamisli,jebesh ti u ovom slucaju pare da ti dodje sa muzicarima na neko snimanje nudeci kesha bash dosta oterao bih ga lopatom...uzas..njemu ni cubase 7 ne moze da ispegla glas kako treba..farma buranija e tako je ja zovem..
psionic
28-03-2013, 09:10 PM
Sram te bilo ! Da te sram bude... Onakav vokal ti da omalovažavaš ! Čovek je talenat suvi, njegov glas kao glas slavuja u noći... Sramota, ko sve danas nema mišljenje...
8)
spartakus
28-03-2013, 10:32 PM
A zamisli koliko josh ima takvih budala..hehe..kod riba je to drugacije,sminkica suknjice sisici gore i idemo.ima ona bolest cini mi se da se zove crna mamba au koje njesra..
spartakus
28-03-2013, 10:39 PM
Zao mi je sto pojedini ljudi nemogu da se probiju a gledamo ovakve"talente"..po sistemu proda 4 krave i snimi cd..e s**** mu se u cd..i kasetu..
DzoniPFC
28-03-2013, 10:49 PM
Zao mi je sto pojedini ljudi nemogu da se probiju a gledamo ovakve"talente"..po sistemu proda 4 krave i snimi cd..e s**** mu se u cd..i kasetu..
To je zato sto se paznja daje takvim pusacima. Bas kao sto ti sad to radis...
A sta je sa onima koji imaju talenat, kao npr neki pobednici iz talent takmicenja, pa odu u turbo-grand vode i snime nekakve 5 min hitove "udri me do podne"... ?
psionic
29-03-2013, 01:15 AM
To je zato sto se paznja daje takvim pusacima. Bas kao sto ti sad to radis...
Tako je. Ali narod je cudo - sto je nesto idiotskije, to mu vise ljudi poklanjaju paznju.
Samo, YT klipovi gde neko maze nekog psecim izmetom imaju daleko vise pregleda nego neki normalni klip o npr lepoti nekog jezera ili nekoj gradjevini ili horu koji lepo peva... Pa sad vi razmislite o tome.
Hleba i igara(zabave) - staro pravilo.
branoy
29-03-2013, 01:30 AM
danas se covek ponasa ne kako on bi mozda zeleo i mogao, nego kako je video od drugog. copy=paste.
disco violence
29-03-2013, 06:07 AM
Ni ovaj nije za podcenjivanje full respect
<a href="<iframe width=" 420"="" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/T3OTnZti2HI" frameborder="0" allowfullscreen="">"><a href="<iframe width=" 420"="" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/T3OTnZti2HI" frameborder="0" allowfullscreen=""><iframe src="http://www.youtube.com/embed/T3OTnZti2HI" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>
spartakus
29-03-2013, 10:36 AM
Ja iskreno negledam tv ali nikako(ponajvishe zbog vesti),nisam imao nameru da nekog ja dizem u nebesa,samo kazem da je sramota sto je takav mentalitet ponajvishe zastupljen u srbiji.dzoni ja vec par godina negledam tv i nezalim,krivo mi je sto se takav tenkre(ekrem)gura sa ostatkom manje vishe poznatih,a nash narod sve to gleda(sa odushevljenjem).ja bih ekrema zaposlio u cirkusu da cisto kaveze(podseca me na goluma)..na rumskom ima bar jedno 200 ljudi koji zasluzuju neku vrstu slave..
A branoy nemoj me pogreshno shvatiti ja imam svoj stav i sta god da se dogodi ja cu ga uvek imati,covek bez reci i stava nije covek,ja mogu da se ugledam na nekog i da mi neko bude uzor ali da se ponasham kao neko ko fascinira na prvi pogled i osvaja na svakom koraku(to kopiranje je mnogo losha stvar)..za takve stvari postoji prst sudbine..
Filip_
29-03-2013, 01:58 PM
Tv gledam mizerno pa nisam u toku sem preko dnevnih novina...ali za Ekrema treba subtitle kad prica da bih ga razumeo...odavno sam se pomirio (barem na neki nacin) sa tim oko primitivaca...cinjenica je da publike i poklonika takvog "rada" za njih ovde ima u izobilju...srecom dolazi Garnier u Maju, Miss Kittin takodje uskoro stize, bice i Depeche...a sutra i Codex-i pustaju u Dubljanskoj, tako da ovo muzicko prolece meni i drustvu nabacuje osmeh :D.
spartakus
29-03-2013, 03:28 PM
Depeche ce biti opasan,miss kitten nisam ni znao da dolazi extra..
Filip_
29-03-2013, 04:00 PM
Depeche ce biti opasan,miss kitten nisam ni znao da dolazi extra..
http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=271&yyyy=2013&mm=03&dd=25&nav_id=698359
Depo, pravo mesto za nju...fali jos Hacker sa njom ali mislim da ce i solo biti na nivou kakav se od nje ocekuje.
spartakus
29-03-2013, 08:09 PM
A stho se tiche ovih(buranija,nashih-grandprdakson-shit of the chiken),njih je nemoguce odraditi kao parodija fazon..nisu vredni pomisli..jbg moja greshka moze da se brishe tema..nichemu ne sluzi..
alavuk
29-03-2013, 10:41 PM
miss kitten mi je seljancica , da nije hackera ne bi bila to sto bi bila , slusao sam je onda odavno sa garnijeom kad je bila , nista specijalno sem sto je pustila drug works sa trezora , ... malo mrzim te hitic dj-eve , kao sto su felix da housecat i sl. , pozdravi mi raleta fazu !
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.