PDA

View Full Version : TC Helicon VoiceLive i pm1000 2

Iljusin
25-03-2013, 03:19 AM
Kako povezati TC Helicon VoiceLive 1 sa miksetom pm1000 2 a da na svim kanalima radi terca.Nap. 1, 2 i 4 kaniali su mikrofoni i da na sva tri radi procesor da daje tercu.Znaci koji kablovi trebaju,gde ukljuciti sta podesiti i to.

Bockie
25-03-2013, 01:54 PM
Jedino sto vidim na toj mixeti (ako si mislio na PMP1000 berindžer) kao slobodan send je izlaz pod imenom "mon"...verovatno namenjen nekakvom monitoringu.

Dakle, to je jedino mesto gde bi imao kontrolu koliko cega saljes i spoljni efekat (TC helicon)...

To je linijski izlaz, dakle ne mikrofonski, pa tako treba i uci u TC... Povratak moze na bilo koja dva slobodna kanala. Moze i cd-in, moze gde god.

Najpametnije je realno kupiti drugi mixer.

Poz'

Iljusin
25-03-2013, 04:20 PM
Jedino sto vidim na toj mixeti (ako si mislio na PMP1000 berind?er) kao slobodan send je izlaz pod imenom "mon"...verovatno namenjen nekakvom monitoringu.

Dakle, to je jedino mesto gde bi imao kontrolu koliko cega saljes i spoljni efekat (TC helicon)...

To je linijski izlaz, dakle ne mikrofonski, pa tako treba i uci u TC... Povratak moze na bilo koja dva slobodna kanala. Moze i cd-in, moze gde god.

Najpametnije je realno kupiti drugi mixer.

Poz'

Mislim na pm1000 2 dynacord miksetu ne berind?er...

Bockie
25-03-2013, 04:42 PM
Ahaaa, pa dobro, ono je kopija, isto je, ovde se to zove AUX...

Sve ostalo imas u odgovoru gore.

Takođe mislim da treba uzeti drugi mixer.

Poz'

Iljusin
25-03-2013, 04:54 PM
Ahaaa, pa dobro, ono je kopija, isto je, ovde se to zove AUX...

Sve ostalo imas u odgovoru gore.

Takođe mislim da treba uzeti drugi mixer.

Poz'

Ali trebami detaljno objasnjenje,gde koji kabal ide u koji aux kakv kabal,slikovoto mi traba da bi ja to povezao kako stelujem to poslae nerazumem ovako nista...

Bockie
25-03-2013, 05:43 PM
Zelenom bojom je način da šalješ signal, jasno je iz slike kako. Crvenom da vratis signal iz eff.proc. na više načina. Dakle koristi samo jedan način za povratak, obeleženi su svi izmedju kojih treba da izabereš JEDAN stereo kanal za povratak.

Najpodesnije je koristiti kvalitetnije "Džek-Džek" kablove. (klotz, cordial,)