PDA

View Full Version : Junkie XL - studio - slike

DaBear
09-03-2013, 02:39 PM
Za ljubitelje analognih sinteva, kablova itd..

http://www.flickr.com//photos/keyboardmag/sets/72157632684071982/show/

disco violence
09-03-2013, 04:15 PM
Za muziku koju radi ne treba mu deseti deo te opreme,90% može da završi na kompu.Ne kažem da mi se ne sviđa to što radi.Više mi se čini da ne zna kud će sa parama,a sprave nikad jeftinije.

DaBear
09-03-2013, 04:40 PM
Za muziku koju radi ne treba mu deseti deo te opreme,90% mo?e da zavr?i na kompu.Ne ka?em da mi se ne sviđa to ?to radi.Vi?e mi se čini da ne zna kud će sa parama,a sprave nikad jeftinije.

to je ono sto SVE vreme govorim...Deadmou5 takodje !! Gde su modularni sintovi (i zasto cemu) u njegovoj muzici !!
To je sad (za nekoga kome desetak 'iljada Eura / Dolara nista ne znac) jeftina a efektivna scenografija u studiju !
kompjuter i dva screena nisu neko lozenje, ali ako ima puno zica i lampica, onda je "pravi electronic" artista !!!
Pogotovo sto se odbija od poreza !!

"Komsija..daj odseci 2 metra tog modularnog, za poneti !! I dve i po kile tih kablova....":D

disco violence
09-03-2013, 11:41 PM
Mada mu ja ne zameram ni najmanje,da imam tu lovu radio bi isto to,a možda i gore.Ovo je idealna prilika za one koji imaju keš da se napune spravama,jer jednog dana će ponovo biti na ceni,kao što su danas lupiću npr. gitarske pedale pravljene u japanu osamdesetih godina prošloga veka.Boss je tada napravio DD2 i DD3 dilej koji je bio početak i kraj priče.Ovo danas je sve na kašiku,a mi se ložimo,gledamo brojeve,testove,ko će bolje da nas slaže,a već dugo se tapka u mestu jer teško da ima dalje jedino da još komp komponuje(kao što mu to samo ime kaže) sam umesto nas.Izgleda je bolje vratiti se u prošlost i dati pare za dokazane stvari nego se ložiti na nove,možda je to čovek hteo da nam kaže, jbmlg.

Goran B
09-03-2013, 11:50 PM
Jadan čovjek, koliki mu je samo račun za struju??? :)

AudioStorm
10-03-2013, 01:38 AM
to je ono sto SVE vreme govorim...Deadmou5 takodje !! Gde su modularni sintovi (i zasto cemu) u njegovoj muzici !!
To je sad (za nekoga kome desetak 'iljada Eura / Dolara nista ne znac) jeftina a efektivna scenografija u studiju !
kompjuter i dva screena nisu neko lozenje, ali ako ima puno zica i lampica, onda je "pravi electronic" artista !!!
Pogotovo sto se odbija od poreza !!

"Komsija..daj odseci 2 metra tog modularnog, za poneti !! I dve i po kile tih kablova....":D

:rotfl:

To je to,nimalo bezazlen marketing za mase !!!

DaBear
10-03-2013, 09:31 AM
:rotfl:

To je to,nimalo bezazlen marketing za mase !!!

Pa negde sam procitao da je Deadmou5 one modularne dobio za smesne pare - uslov je bio da plati jako malo ako ce da ih (indirektno) reklamira. (nov nacin marketinga - nema direktnih slika sa reklamom tipa "taj i taj koristi taj i taj synth,," nego se samo slike bacaju po internetu, klinci se prze, prepricavaju, sheruju slike, itd itd...

Znam da mu je neka druga firma poslala neki synth da proba, on hteo da ga kupi sa velikim popustom a ovi nisu hteli ni da cuju..tako da ga (i pored svih para koje ima) nije kupio.
Sto pokazuje koliko ga u stvari to zanima...!!:D