Log in

View Full Version : Poslusajte, slusam kritike

ugljesa
04-03-2013, 01:37 PM
https://soundcloud.com/hitcamp

U pitanju je matrica cisto da se zna :)

Sta vi mislite ?

Evangelion
04-03-2013, 04:18 PM
These Feelings mi se najvise svidja od sve tri koje sam cuo ...Ritam, Synth-ovi ... Onako u Kontor fazonu ;)) Mozda mi samo deluje u nekim trenucima malo monotono ...mislim pritom na to da vozi konstantno neku melodiju, a pritom samo dodajes na nju ili menjas sa nekim drugim instrumentom ...mada, to je opet stvar ukusa ... daleko od toga da ne valja ...zvuci super ;)) Sve pohvale :wink:

ugljesa
04-03-2013, 04:24 PM
Zamisao je da pici zenski vokal sve vreme i da dominira kroz pesmu. Hvala. Razmisljam se da ubacim mozda malo sidechain ili da ga obojim sa jos nekim synthom. :)

Evangelion
04-03-2013, 05:05 PM
Probaj sve ...pa i sidechain ... Ja ionako nisam zeleo da nesto pametujem bas iz razloga sto, eto vidis, kada se odrade neke male izmene, ubaci vokal i sve zaokruzi, cela stvar moze na kraju da deluje totalno drugacije od prvog utiska ...experimentisanje je uvek pozeljno ...nikad se ne zna koliko dobro moze na kraju da ispadne 8-)

spartakus
18-03-2013, 04:20 PM
Nije loshe samo malo vishe efekata da ubacish oko melodije..

Geronimo
18-03-2013, 04:26 PM
Ima tu jos dosta da se radi ... najbolji reper je da uzmes neku stranu stvar koja ti se svidja i da proucavas kako oni rade. Igraj se sa prostorima tj. gledaj da ti ukupna slika ima dubinu i sirinu. Kada budes dostigao dubinu i sirinu onda ces skapirati kako sve drugacije radi :D Za tako nesto treba vremena, dosta slusanja, poznavanje instrumenata, dobrih ideja ...

ugljesa
22-03-2013, 08:01 PM
Ajmo malo konstruktivnije sta i kako. Mislim da tu DUBINU I SIRINU u projektu svi clanovi na ovom forumu traze tako da :wink: bi bilo lepo kad malo konkretnije rekao kako da postignem to, na kojem kanalu, mozda neki plug in, EQ itd ...