PDA

View Full Version : Ruza Na Vetru

Mogli
25-02-2013, 01:38 PM
http://youtu.be/FROBHsjy5Qs

spartakus
25-02-2013, 05:48 PM
Au mogli nisam znao da ovakva muzika stoji iza tebe..extra je bas mi se svidelo..svaka cast za text..pozz

Bockie
25-02-2013, 07:04 PM
Cika Mogli jako lepo radi, i to bez neke skupe opreme i pravi je primer da ideja i promisljen rad mogu da daju odlicne rezultate.

Svaka cast, lepa muzika, lepa pesma.

Mogli
25-02-2013, 08:44 PM
Hvala kolege, ali jos davno kad sam se prikljucio Rumskom, onda sam citao komentare ajkula kao sto je bio Sandro, Max, Idekiys i cudio se njihovim izjavama kako treba vremena da "cujes " kompresor... Ali to je tako bas bilo, trebalo je da prodju godine pa da ga cujem, a tako i ostale stvari. I onda kad sam naucio nesto, onda sam shvatio da ja pojma nemam.

grada27
07-03-2013, 01:38 PM
Moje skromno misljenje ne odnosi se na samu produkciju, izbora farbi vec jedino na tempo pesme i sam izbor ritma. Mislim da si tu malo pozurio sa odlukom, ne mora da sam u pravu, ja bih tempo spustio za malo i promenio ritam bubnja. Sve ostalo je ok po meni, mada nisam fan te vrste muzike i ne prepoznajem sta radi a sta ne ,zato moje misljenje uzmi sa rezervom :wink:

MUzzY
08-03-2013, 11:44 AM
Ja imam zamerku na izbor reverba na vokalu. Mislim da ga postavlja u neku totalno levu pricu od celog miksa. Prosto zvuci kao da je poenta vokala da se cuje neki magicni reverb a ne da reveb sluzi vokalu i pesmi. Neki suptilniji reverb (kraci reveb time) ili mono delay (po mogucnosti neki koji ima vise tipova rada kao sto je EchoBoy) bi napravili prostor i bolje smestili vokal sa ostatkom instrumenata nego ovaj u kome "pliva".
Ping-pong delay je cool ali mi prilicno zavrti mozak u strofama i deluje malo psihodelicno. Bio bi kul da je neki drugi zanr u pitanju, ovde ne bas... Ja bih razmislio o koriscenju 2 razlicito postavljena delay-a za strofu i refren
Mislim da treba obratiti paznju na nivo ovakvih efekata.

Inace, generalno je kul miks.

Pozdrav! :)