Log in

View Full Version : Mama voli bebu - crtani filmic spotic

djnick
15-02-2013, 11:13 PM
Pozdrav.

S obzirom da je spotic sa Pilicima postigao prilican uspeh [13 miliona pogleda] resio sam da u istom maniru uradim jos 1 video... ovaj put "porodicni"

Evo ga:

Mama voli bebu // Mommy Loves Baby (2013)

http://youtu.be/FDBqs7GOY_w

Crtanje, dizajn, animacija, komponovanje, animacije & video:
Nikola Tomic (Nykk)

Glasovi // Voices:
Jelena Kovacevic - vokal // Vocalist
Jelena S.P. (Seka Persa) - Mama // Mommy
Nikola Tomic (Nykk) - Tatica & Bebica // Daddy & Baby
Masha - na? Mali maltezer // our Small Maltese Puppy

Produced in 2013 by
Nykk Tomic // Deetronic Design Studio
www.djnick.rs // www.youtube.com/djnykk

Software koji sam koristio za produkciju videa:

music composing: Renoise
sound recording & editing: Steinberg WaveLab
graphics: Adobe Illustrator & Adobe Photoshop
video: Adobe AfterEffects

Trebalo mi je ~10 working days to finish.

Svaki komentar je dobrodoshao

ridge
16-02-2013, 08:16 PM
Hahahahah poceo sam da se klatim uz muziku :) a prase je :rotfl:

Everbeatz
16-02-2013, 08:28 PM
E super ti je ovo!! Bas je hitichasto!

awacs
17-02-2013, 01:14 PM
E, odličan ti je taj manir, samo napred :thumbsup: I prase je MEGA :rotfl:.

Dve (male) primedbe:

?teta ?to tata nema novi tekst u drugoj strofi (kad već mama ima). Druga stvar, iako na?alost nisam roditelj, nisam ba? siguran da uspavljivanje bebe ide tim redosledom (otpeva? bebi pesmu, onda ugasi? svetlo i izađe? pa onda beba zaspi).

Pozdrav,

Vasa

djnick
17-02-2013, 08:20 PM
E, odličan ti je taj manir, samo napred :thumbsup: I prase je MEGA :rotfl:.

Dve (male) primedbe:

?teta ?to tata nema novi tekst u drugoj strofi (kad već mama ima). Druga stvar, iako na?alost nisam roditelj, nisam ba? siguran da uspavljivanje bebe ide tim redosledom (otpeva? bebi pesmu, onda ugasi? svetlo i izađe? pa onda beba zaspi).

Pozdrav,

Vasa

Hvala na komentarima :D Ja sam vam slab textopisac, ali za glavni text i melodiju je zasluzna moja zena... koja je sasvim slucajno otpevala ovu melodiju nasoj bebi kada je imala 2 meseca! Srecom da sam to snimio na iPhone i najzad sam nasao slobodno vreme & napravio video :D

Danilo S
17-02-2013, 11:59 PM
Aaa ti si taj :D "Mi smo pilići" je mene i kolegu iz benda izluđivala. Dok smo probavali njegova ćerkica non-stop hoće to pa to. Hipnotizirana je bila sa time i jbg šta ćeš, ne možeš braniti djetetu. :rotfl: Extra

A ova je fina, vjerujem da će se svidjeti djeci. Čim provjerim sa malom javljam :)

djnick
20-03-2013, 09:40 PM
Aaa ti si taj :D "Mi smo pilići" je mene i kolegu iz benda izluđivala. Dok smo probavali njegova ćerkica non-stop hoće to pa to. Hipnotizirana je bila sa time i jbg ?ta će?, ne mo?e? braniti djetetu. :rotfl: Extra

A ova je fina, vjerujem da će se svidjeti djeci. Čim provjerim sa malom javljam :)

Izgleda da je song dobio dobar odjek :D Evo vec ima preko 400.000 pogleda [!] za mesec dana. Da, zovu me i "Pilićar" ovde, zbog prvog videa... :D

Puno pozz :)

branoy
20-03-2013, 09:45 PM
na kalup mede brunde muzika, al sve ostalo like :) dobar si , 10 dana, znam ja tu muke po adobe-u. poz

djnick
18-04-2013, 02:20 AM
na kalup mede brunde muzika, al sve ostalo like :) dobar si , 10 dana, znam ja tu muke po adobe-u. poz

Milion pogleda :)

Zato evo i English verzije:

Mommy Loves Baby (You're the Sun of Mine) // Мама воли бебу (2013)
http://youtu.be/3uKFzqmijbk

8-)

alavuk
18-04-2013, 07:58 AM
jok moja beba ne voli verziju na engleskom a bogme ni mi ! skidaj to sa youtube-a !

djnick
18-04-2013, 04:30 PM
jok moja beba ne voli verziju na engleskom a bogme ni mi ! skidaj to sa youtube-a !

Uhhh dobro de. Evo skinuo sam!

:D

alavuk
18-04-2013, 07:07 PM
stvarno je ne radi ... a i nas ... domaca verzija kida ! :) nego moras da ubacis amiginu lopticu svugde ... ;)

djnick
18-04-2013, 09:39 PM
stvarno je ne radi ... a i nas ... domaca verzija kida ! :) nego moras da ubacis amiginu lopticu svugde ... ;)

Zar tvoja beba ne prica engleski? :D Pa da, ubacujem lopticu jer sam Ami fan... still. Da sam bio Atari fan, sigurno bih lepio svuda Atari znak :D

alavuk
19-04-2013, 08:05 AM
jok moja prica makedonski i srpski :D

Bybass
11-07-2013, 08:00 AM
Ovo je fenomenalno. Moj sin obozava ovu pesmu. Pilice nije voleo ali Mama voli bebu nam je HIT u kuci :grin:.
Sve cestitke, zelim ti mnogo uspeha u daljem radu.

djnick
30-01-2014, 03:27 PM
Ovo je fenomenalno. Moj sin obozava ovu pesmu. Pilice nije voleo ali Mama voli bebu nam je HIT u kuci :grin:.
Sve cestitke, zelim ti mnogo uspeha u daljem radu.

Thanx :) Evo i verzije na kineskom:

妈妈爱宝贝 (2014) Mommy Loves Baby Chinese
http://www.youtube.com/watch?v=4t0kkgf95_s