Log in

View Full Version : Someone Like You - Acoustic cover by Saska Jankovic&Drasko Popovic

MUzzY
28-01-2013, 12:56 PM
Jedan totalno gerilski snimak, 1 take, RodaNT2a na akustari i neki Beyerdynamics dinamicki stage mic u MOTU 8pre. Zagrevamo se za nesto malo ozbiljnije ;)
Probao sam i novi NI reverb na ovome i bas mi se dopao. :)
NI passive EQ na svemu, plugchild na vokalu, malo room reverba na vokalu da bi je malo spojio sa gitarom (mic je bas ... nezahvalan. Beta 58 je zakon) bez kompresije na gitari samo malo paralelnog limitinga... SSL master comp na masteru i multiband limiter na kraju.

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/xggHW9vMYu4?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Bockie
28-01-2013, 01:27 PM
Riba peva sjajno! Odličan izgovor i sve na mestu!

Vrlo korektan rad!

Poz'

Znak
28-01-2013, 01:29 PM
Beta 58 je zakon

Hehe, tako sam i ja glasao na onom Filipovom blind testu.

Zagrevamo se za nesto malo ozbiljnije

Za Sa?kin talenat u ovom trenutku zna cela Srbija, tako da je pravo vreme da po hitnom postupku snimi neki ubistveni hit, kao "Woman In Love", "Killing Me Softly", "Smooth Operator"... Ne?to gde publika ne mora mnogo da razmi?lja da li je dobra pesma ili nije. Ali gde naći takvu pesmu? :cry:

MUzzY
28-01-2013, 01:40 PM
Pise ona dobru muziku i album joj je u pripremi.
Pisemo zajedno s'vremena na vreme, mozda cemo nesto i prezentovati... zavisi od nekih drugih stvari :)

Ovo sam vise okacio zato sto sam bas prijatno iznenadjen kako je ispalo s'obzirom da je snimljeno u ne tretiranoj sobi. Moram da pribavim sebi Sm7b...

Tiki the Boyler
28-01-2013, 08:33 PM
Eh taj SM7B :)

Arthur
28-01-2013, 11:54 PM
za pozajmiti možeš od mene, a za kupiti jeftino, i to možeš preko mene ;)

MUzzY
29-01-2013, 02:10 AM
Za zajam nije problem ;)
Stekam, stekam, nastekacu :D