Log in

View Full Version : Will I Am (opet) UK No.1 !! (odkud to?)

DaBear
19-01-2013, 03:05 PM
Posle 5 nedelja u Top 3..mapokon su stigli i na prvo mesto UK Liste singlova !!
Sto je jako retko da se desi u zadnjih par godina...da neko ostane mesec dana pri vrhu i da se prodaje sve vise i popne na No 1..
Obicno ispucaju najbolju poziciju prve nedelje i onda opadne drasticno..

Inace, pesma je ziva zaraza...sto se vise slusa - sve bolje ! Ima puno pametnih hooova, linija, zvukova i delova...prosto, zarazno ..Will I Am je doktorirao ovaj fazon !!

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/kYtGl1dX5qI?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

vakatt
19-01-2013, 03:35 PM
Prvi put slusam stvar sad, jel ovo Britni pokusava da skine britanski izgovor na pocetku ? :D

HeatMan
19-01-2013, 04:13 PM
osim shto je rekla "britney bitch" ne vidim shta je uradila.. jer mi i oni bekovi ne zvuche kao ona..

a spot je odlichna reklama za ovo njeogovo chudo za iphone

nikolaivanic
19-01-2013, 05:33 PM
lakse mi je kad vidim da Pink nije najgori... :rotfl:

DaBear
19-01-2013, 07:45 PM
lakse mi je kad vidim da Pink nije najgori... :rotfl:

:shock::confused: Kamo srece da je Pink TV ovakav.(ako mislis na Grand??)..(a i nasa muzika malo bliza svetskoj....a ne zaostala u vremeplovu od pre 30 godina..)

DzoniPFC
19-01-2013, 10:17 PM
Cenim Willijama ali ova pesma nema to nesto sto cini pesmu zaraznom. Jako jednostavna pesma, i u glavnom dosadna, osim tog nekog sarenila na refrenu, ostalo je sve "mrtvo".
Ne postoji taj socni melodijski sadrzaj i dinamika kao na primer u pesmi This Is Love sa predivnom Eva Simons. E to je jedna vrhunska pop-dance pesma.

nikolaivanic
20-01-2013, 01:44 AM
... javlja mi se da je ceo svet krenuo u neki corsokak, mentalni, eticki, artisticki... ova muzika je samo znak pored puta... kaze, nema dalje :wink:
Da li je srpska (grand) ili engleska (neka) scena, dodje na isto - totalna devalvacija estetike. Ne sporim ucinak u utrosku adrenalina, socijalni aspekt, mogucnost drmanja uz istu, priblizavanje "umetnosti" (mogucnosti izrazavanja) svim slojevima... ali svakako jeste pokazatelj svojevrsne inflacije (ima naravno izuzetaka)...

DaBear
20-01-2013, 08:24 PM
Cenim Willijama ali ova pesma nema to nesto sto cini pesmu zaraznom. Jako jednostavna pesma, i u glavnom dosadna, osim tog nekog sarenila na refrenu, ostalo je sve "mrtvo".
Ne postoji taj socni melodijski sadrzaj i dinamika kao na primer u pesmi This Is Love sa predivnom Eva Simons. E to je jedna vrhunska pop-dance pesma.

Ma sve je to odlicno !! I ova i ona pesma !! Cak i singl koji je uradio sa Scrips je odlicna !! Momak se snalazi u svim vodama...

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/mk48xRzuNvA?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Everbeatz
20-01-2013, 09:17 PM
Will I Am je odlican, sve ga vise cenim!

UnderTheSun
20-01-2013, 09:26 PM
Ostavicu samo ovo ovde...

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/tSlxsQgZMhA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

:rotfl: