Log in

View Full Version : Kupujem neke sintove

Rhino
09-01-2013, 12:37 AM
Pozdrav drugari..

Ajd ako neko prodaje kakve sintove molio bih vas da mi bacite vase ponude na pm. Dakle prihvatam va, analogne, romplere, ma sve sto mi se ucini zanimljivo i privatljivo sa cijenom. Primam klavijature sa 5oktava, 4, 6, moze i manje ako mi se svidi model :)

Prihvatam i rackove, samo prvo moram da nadjem neki sa dirkama sto ce mi izigravat i kontroler sa midi in/out/trough i aftertouchom pozeljno. To moze da bude eventualno i neki kontroler, ali ne neki plastikaner od 35 e :)

Studio mi je u 2 grada. Glavni u jednom, pomocni atelje u drugom (za koj sam trenutno vise vezan zbog odredjenih okolnosti i poludim od stalnog prenosenja opreme.. Te uzmem klavijaturu a zaboravim stalak za nju, drugi put snesem i stalak i klavijaturu a zaboravim strujni adapter od iste. Znam od zurbe da budem malo rasijan, to mi je u DNK priznajem :)

Molim samo ful ispravne uredjaje, jer mi se ne petlja sa popravkama.. Bilo bi pozeljno da stavite okvirnu cijenu koju trazite, pa da vidimo mozemo li naci zajednicki jezik, I da.. necu kupit sve sto ponudite sigurno jer mi ih ne treba 900 :) samo bih volio da imam neki uvid u sve to sto se nudi jer sam iz CG pa se treba iscimat oko probe inst i poc u hr ili srb da se uzme to.