PDA

View Full Version : Registracija:

Milan_M
08-01-2013, 10:13 PM
Tek sam se registrovao i jedva sam uspeo, zelim da predlozim da stavite jos mogucnosti vezane za pitanje: ime zvucne kartice prilikom registracije

npr:
RME,MOTU,FIREFACE,FOCUSRITE,DIGISESIGN,ALESIS,TASC AM,UNIVERSAL AUDIO,Solid State Logic (ssl)
to su po meni trenutno najkoriscenije kartice
:wink:

tajsam
09-01-2013, 12:37 AM
Tek sam se registrovao i jedva sam uspeo, zelim da predlozim da stavite jos mogucnosti vezane za pitanje: ime zvucne kartice prilikom registracije

npr:
RME,MOTU,FIREFACE,FOCUSRITE,DIGISESIGN,ALESIS,TASC AM,UNIVERSAL AUDIO,Solid State Logic (ssl)
to su po meni trenutno najkoriscenije kartice
:wink:

Daj molim te pojasni mi kako si se uspio registrovat???I ja bih se registrovao pa da dijelimo neke sugestije i ideje,i raznorazne mogućnosti.

Bockie
09-01-2013, 10:01 AM
Za?to bi se moralo to navoditi?

Postoji thread "navedi svoju kartu", pa potra?ite...

Koja je svrha uspostavljanja nekog kriterijuma na osnovu opreme?

Koristi kome ?ta odgovara, isto kao i sa softverom...

diviner
09-01-2013, 10:49 AM
Pa moglo bi se dodati jos koje pitanje-odgovor, sto da ne! Mi smo stavili neko koje nam se cinilo kao najrasprostranjenije! A i lako se moze naci odgovor na google-u...

spartakus
09-01-2013, 01:50 PM
Ja imam m-audio znaci moje zvucne nema na spisku da udarim x na bilo koju dok drzim zatvorene oci,,zezam se..he he

Khan
09-01-2013, 05:48 PM
Za?to bi se moralo to navoditi?

Postoji thread "navedi svoju kartu", pa potra?ite...

Koja je svrha uspostavljanja nekog kriterijuma na osnovu opreme?

Koristi kome ?ta odgovara, isto kao i sa softverom...

+1, da, mislim da je visak. Svi su vec napisali sta od opreme imaju u par thread-ova namenjenih tome, a i ovo vodi u dalje sitnicavosti, pa cemo zavrsiti raspravama o mogami vs. monstercable vec na samoj registraciji!

"Boj ne bije..." - you know what i mean...

Milan_M
09-01-2013, 08:18 PM
ukucao sam M-audio :)

awacs
09-01-2013, 08:25 PM
Mene izgleda ovaj sezonski virus ba? sjebao pa vi?e ne kapiram ?ta je zajebancija, a ?ta je prava muka :ups::rotfl::ups: Jel' se ovde priča o onom "anti-bot" pitanju pri registraciji ili...?

@Milan_M, @tajsam: :thumbsup::thumbsup:

@administracija: o čemu vi to, prijatelji, braćo, zemljani? :confused::confused:

Pozdrav,

Vasa

Arthur
09-01-2013, 09:02 PM
vaso, mi smo se registrovali u prošloj deceniji, ko će ga znati.

diviner
09-01-2013, 11:09 PM
Vaistinu :)

Prica se o antibot registraciji naravno...ili sam i ja "zglajzo" ?

tajsam
10-01-2013, 08:59 PM
Vaistinu :)

Prica se o antibot registraciji naravno...ili sam i ja "zglajzo" ?

mmm da

tajsam
10-01-2013, 09:16 PM
eee i još nešto

U thred-u Napisite svoju zvucnu pod Computer Hardware
Milan je uspio upisati svoju ZVUČNU KARTU!!!!!http://rumski.com/forum/showthread.php?t=20110&page=24
:skacu2::harmonikas::rodendan::rodendan::rodendan: :rodendan::beer::bend::bend::punch:

TO MILANE!!!!!

Arthur
11-01-2013, 01:46 AM
ne razumem šta te tu toliko raduje ili zabavlja?