View Full Version : Registracija:
Milan_M
08-01-2013, 10:13 PM
Tek sam se registrovao i jedva sam uspeo, zelim da predlozim da stavite jos mogucnosti vezane za pitanje: ime zvucne kartice prilikom registracije
npr:
RME,MOTU,FIREFACE,FOCUSRITE,DIGISESIGN,ALESIS,TASC AM,UNIVERSAL AUDIO,Solid State Logic (ssl)
to su po meni trenutno najkoriscenije kartice
:wink:
tajsam
09-01-2013, 12:37 AM
Tek sam se registrovao i jedva sam uspeo, zelim da predlozim da stavite jos mogucnosti vezane za pitanje: ime zvucne kartice prilikom registracije
npr:
RME,MOTU,FIREFACE,FOCUSRITE,DIGISESIGN,ALESIS,TASC AM,UNIVERSAL AUDIO,Solid State Logic (ssl)
to su po meni trenutno najkoriscenije kartice
:wink:
Daj molim te pojasni mi kako si se uspio registrovat???I ja bih se registrovao pa da dijelimo neke sugestije i ideje,i raznorazne mogućnosti.
Bockie
09-01-2013, 10:01 AM
Za?to bi se moralo to navoditi?
Postoji thread "navedi svoju kartu", pa potra?ite...
Koja je svrha uspostavljanja nekog kriterijuma na osnovu opreme?
Koristi kome ?ta odgovara, isto kao i sa softverom...
diviner
09-01-2013, 10:49 AM
Pa moglo bi se dodati jos koje pitanje-odgovor, sto da ne! Mi smo stavili neko koje nam se cinilo kao najrasprostranjenije! A i lako se moze naci odgovor na google-u...
spartakus
09-01-2013, 01:50 PM
Ja imam m-audio znaci moje zvucne nema na spisku da udarim x na bilo koju dok drzim zatvorene oci,,zezam se..he he
Za?to bi se moralo to navoditi?
Postoji thread "navedi svoju kartu", pa potra?ite...
Koja je svrha uspostavljanja nekog kriterijuma na osnovu opreme?
Koristi kome ?ta odgovara, isto kao i sa softverom...
+1, da, mislim da je visak. Svi su vec napisali sta od opreme imaju u par thread-ova namenjenih tome, a i ovo vodi u dalje sitnicavosti, pa cemo zavrsiti raspravama o mogami vs. monstercable vec na samoj registraciji!
"Boj ne bije..." - you know what i mean...
Milan_M
09-01-2013, 08:18 PM
ukucao sam M-audio :)
awacs
09-01-2013, 08:25 PM
Mene izgleda ovaj sezonski virus ba? sjebao pa vi?e ne kapiram ?ta je zajebancija, a ?ta je prava muka :ups::rotfl::ups: Jel' se ovde priča o onom "anti-bot" pitanju pri registraciji ili...?
@Milan_M, @tajsam: :thumbsup::thumbsup:
@administracija: o čemu vi to, prijatelji, braćo, zemljani? :confused::confused:
Pozdrav,
Vasa
Arthur
09-01-2013, 09:02 PM
vaso, mi smo se registrovali u prošloj deceniji, ko će ga znati.
diviner
09-01-2013, 11:09 PM
Vaistinu :)
Prica se o antibot registraciji naravno...ili sam i ja "zglajzo" ?
tajsam
10-01-2013, 08:59 PM
Vaistinu :)
Prica se o antibot registraciji naravno...ili sam i ja "zglajzo" ?
mmm da
tajsam
10-01-2013, 09:16 PM
eee i još nešto
U thred-u Napisite svoju zvucnu pod Computer Hardware
Milan je uspio upisati svoju ZVUČNU KARTU!!!!!http://rumski.com/forum/showthread.php?t=20110&page=24
:skacu2::harmonikas::rodendan::rodendan::rodendan: :rodendan::beer::bend::bend::punch:
TO MILANE!!!!!
Arthur
11-01-2013, 01:46 AM
ne razumem šta te tu toliko raduje ili zabavlja?
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.