Log in

View Full Version : Logic mixer pitanje

milance
01-01-2013, 07:43 PM
Imam jedno dokono pitanje. :)
Ako se seca neko od korisnika starog Logic-a (Emagic 5/5.5) u Environmentu je mixer mogao da se pretvori u svetlo sivi mixer sa crvenim peak meter-ima,na neku foru kad povuces misem negde na kanalu mixera?? U 9-ci pokusavam,al ne mrda.. :mad:
Mozda sam malo dokon,al taj look je mogao da se uveca dosta u odnosu na ovaj standardni,koji je bas sitan i malo umara oci...pa i ruku ponekad! :(
Hvala unapred i... Sretna Nova.. :wink:

milance
02-01-2013, 02:13 PM
Somebody..? :(

kravadinka
02-01-2013, 03:59 PM
Ma ne radi se to tako...
Prvo napljuj neki od DAW-ova, najbolje Cubase, onda postavi par poređenja baba i ?aba, a onda usput pitaj ?ta te interesuje, sjati'e se gomila da ti napi?e neko svoje razmi?ljanje, a mo?da neko slučajno i odgovori... ;)

milos
03-01-2013, 09:37 AM
Pozdrav Milance, mislim da to nije moguce u novijim Logic izdanjima.
KOrisnik sam Logica od verzije 8 i nisam ovako nesto jos iscackao .
Mozes li da okacis neki screenshot kako to izgleda u verziji 5 ?

milance
03-01-2013, 11:26 AM
U verziji 5 (na njemu sam negde pocinjao) je bio onaj plavi mixer,manje vise isti kao ovaj,samo druga boja. Ali tad je sve bilo u Environmentu i mogao si da premestas kanale,organizujes kako ti pashe,itd...E tad si mogao da negde na traci povuces i on se pretvori u veliki svetlo sivi kanal sa crvenim peakmetrom. Malcice je licio na onaj iz PT verzija 7. Kako god,kanal je mogao da se uveca po zelji i bilo je jako pregledno i na kraju krajeva,licilo je na pravi mixer. Ovaj default mi nekad izgleda kao igracka...pogotovo kad pokusavas kao da mixas a moras malo da spustis reglere...Smejurija!
Tada smo to slucajno provalili i to nam je bilo Wow,ostali smo na tom look-u do kraja verzije 5 a ja sam posle otisao na PT i sad mi je misterija kako da uradim to (ako je uopste moguce) a nigde na netu nema bas nicega na tu temu! :/
Ajde stari Logic-ovci,znam da ste tamo negde... ;)