View Full Version : Cubase 7 edu
Dexxy
30-12-2012, 11:37 PM
Kakva je procedura za kupovinu Cubase 7 edu....za studente..sta je potrebno...jel moze kod nas ili mora preko? I kako ide kasnije aktivacija softw i ostalo...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bockie
31-12-2012, 11:53 AM
Praktično smo u Srbiji ostali bez dilera za Steinberg... ..po?to je distribucija istog vezana za Yamahu...
:wink:
Dexxy
31-12-2012, 01:40 PM
Zvao sam Mitros...oni su prodali par full verzija ali ne znaju kako ide sa edu.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bockie
31-12-2012, 02:02 PM
Zvao sam Mitros...oni su prodali par full verzija ali ne znaju kako ide sa edu.
par full verzija ali ne znaju kako ide
ne znaju
To ti pričam...:wink:
Dexxy
01-06-2013, 03:52 AM
A koja je razlika osim u ceni? Da li se dobije sve isto i kad se kupuje upgrade da li je sve kao full?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Moritz
01-06-2013, 08:43 AM
Sve dobijas full samo sto moras da dokazes da si student i mislim da sam fakultet treba da "ucestvuje u dokazivanju" tvog statusa ali nisam 100% siguran.
NE znam koliko je to izvodljivo kod nas, mozda ako si na SAE. Najbolje da pises mail Steinbergu za sve informacije.
Sve u svemu srecno.
A sto se tice dilera za Steinberg prostoreceno nabijem ih sve na k... kada sam hteo da kupim upgrade na verziju 7 ni Artist ni Mitros nisu mogli da urade posao, Mitros je jos gori jer apsolutno nemaju pojma da li zastupaj kada mogu da nabave koliko ce da traje...na kraju kupo preko Thomana i gotovo ( doduse imao sam nekog da mi pokupi i donese da ne placam carinu ali sve u svemu najbrze i najsigurnije).
STUDIOTON
01-06-2013, 09:45 AM
Sve je kao full, razlika je samo u ceni i kasnijoj nadogradnji na vecu verziju koja je nesto skuplja..
Nije potreban nikakav dokaz fakulteta da si student, dovoljan je samo index.
Dexxy
01-06-2013, 09:46 AM
Znam za dokaz studenta...nego kako ide kasnije kad vise nisi student zbog upgrade-a? A za nase dilbere (dilere) i to znam situacija kao i uvek :)
EDIT: U isto vreme pisemo. To me je interesovalo. Hvala Ivane.
Sve je kao full, razlika je samo u ceni i kasnijoj nadogradnji na vecu verziju koja je nesto skuplja..
Nije potreban nikakav dokaz fakulteta da si student, dovoljan je samo index.
cega student?
psionic
02-06-2013, 02:57 AM
A sto se tice dilera za Steinberg prostoreceno nabijem ih sve na k... kada sam hteo da kupim upgrade na verziju 7 ni Artist ni Mitros nisu mogli da urade posao, Mitros je jos gori jer apsolutno nemaju pojma da li zastupaj kada mogu da nabave koliko ce da traje...na kraju kupo preko Thomana i gotovo ( doduse imao sam nekog da mi pokupi i donese da ne placam carinu ali sve u svemu najbrze i najsigurnije).
Cekaj, ako si imao dongle, zasto nisi apgrejdovao sa download verzijom ? Pitam, jer smo mi tako uradili - najjednostavnije resenje...
Sto se tice ove "student" fore, uradio bih to za sebe, tj za "po kuci", imam neki indeks od pre pet godina (naravno - batalio sam dalje studije) Da li mora da vazi, gde ga pokazujem, kome... Ajde, ako neko sazna nesto vise, neka napise koji red teksta...
STUDIOTON
02-06-2013, 08:33 AM
cega student?
Bilo cega :) .. i mora da vazi..
Dexxy
02-06-2013, 09:30 AM
Izgleda da vise ne vazi ... samo vezano za muziku i traze potvrdu iz skole...tako mi je preneseno...znas Ivane od koga.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.