PDA

View Full Version : windows 8 bagovi?

branoy
21-12-2012, 03:04 PM
e ljudi, kako sam ga malo skontao kako gde sta, nije tesko sam mnogo obilazenja do neceg, nije navika, pa da krenem redom sta nece

1.games na metrou (udjem instaliram par free, sah, neka skyjanja, i tako to i nista nece, sve stoji na metrou, kliknem, dodje do panela kad treba nest izabrat u igrici i kad treba poceti sve nestane, izadje iz igre)
dok programi vecinom rade iz metroa, osim nekih muzickih, za stranu muziku gde su radio, muzika, obavestenja, sve slike vidis al muzika nece da pocne)

2.instalirao logitec c920 hd zadnja web cam, i kad treba pustiti video da snima isto sam izadje iz programa, nece video capture,

3.pola programa ne radi, nije to kao win7 sistem ipak, nece ni camstudio free za desktop record, morao traziti neki ezvid u kom pise da podrzava win8, i koji je oko 400-500mb sa netframework

4.nisam mogao nista promenuti u windowsu kao bio je zasticen, al dosao je neki fix uz dvd, u obliku on odradi pa restart kompa i moze se uci i promenuti pozadina boje, logscreen, slika itd podesavanja

5.leti on, al ne rade stvaari ocigledno vec na samom dodiru sa njim.

6.dok skontam jos sta nece..

psionic
21-12-2012, 06:09 PM
Meni sve ovo radi :shock: Upravo slusam taj onlajn radio.

Vidi 'vako: Za tu kamericu, verovatno te zajebava drajver koji nije 100% podrzan pa otud i problemi sa video editingom.
Za windows 8 trebas da skines net framework, koji gomila programa koristi

Sve je zamrznuto jer ti win nije autorizovan (trenutno postoji jedna dobra kms aktivacija od 180 dana, sve ostale su malo diskutabilne i umeju da razdrndaju sam windows ili funkcionisanje metroa)

Sve igre rade savrseno (chess, minesweep, solitaire izgledaju super, ilomilo npr, jedna paid igra - skinuo i neki token crack za placene igre, full igre rade normalno)
Proveri drajver za graficku...

Mozes da imas i offline i online nalog (ja koristim offline). User Account Control (UAC) skini na nulu.

Registruj nalog za te igre i online sadrzaje, pa ce te pitati za isti ukoliko treba nesto onlajn da skine - apdejt i sl.

Na kraju, popali sve apdejte, ipak je ovo nov sistem, svaki dan izbace neku zakrpu... Moj je build 9300 valjda, ovi pre njega su neki preview i slicno

Eto, ne znam sta jos da ti savetujem. Imam ga vec nedelju dana, radi kao sat, sve sto sam strpao u njega. Ne pada mi napamet da se vratim na sedmicu :rotfl: Stavio sam ga i na DAW i na ovaj USER windows... Nemam primedbi sem one da bih voleo da taj Metro dodje kao opcija koju mozes da odaberes, a ne built-in

branoy
21-12-2012, 06:20 PM
to psionic care!! sve cu isprobam :D iza subote odma , prodju danas sutra dve svirke !! jbg i ja sam skinuo neki najskidaniji win8, Windows 8 AIO 16 in 1 FINAL Build x86+x64 [Permanent Activation]-atik0786 .. ako on ne valja sta da radim, mada mozete pogledat tu verizju, ima aktivacija i neki fix, sve uradio, na desktopu dok nije bio aktiviran bili dole kod sata informeri koji nece da se sklone dok ne aktiviras , msm dole na desktopu na pozadini, sad ih vise nema, e sad mislim da sam online aktivirao, morao praviiti akount na mail , jbm, zajeban ovaj vwin8, dok povatam sve :D ..

update sam odradio, gomila ih, i taj net sam za onaj program, znaci nest nisam dobro, praticu sta si pisao !! ako imate kakvu proverenu verz sa ACTIV, saljte , mada mislim da nije do win jer je i on org, sam aktivatori su za sebe,

ProkDu
28-08-2013, 01:32 AM
Google me doveo na ovaj topik...

Jedan mali 'bag':
http://www.informacija.rs/Vesti/Da-li-je-Windows-8-americki-Trojanski-konj-Nemacke-vlasti-misle-da-bi-mogao-biti.html

http://www.informacija.rs/thumbs/v1_4375_8.jpeg

branoy
28-08-2013, 02:42 AM
ma oni su mogli uci i s windows 95 a kamo li sa osmice, kanal za njih je uvek ostavljen pod posebnim merama obezbedjenja!! haha , inace u osmicu nisam usao vise, kad do sad nema mega komentara znaci nist, propao sistem za desktop bar, sedmica vozi i ide zivot dalje hah,

al zanimljiv skroz link. amerika = microsoft = cia = fbi = pentagon ma sveeee,, preko tog imaju uvid u sve i onako. :D sam sto ja im nisam zanimljiv!! hahaha

vasko
28-08-2013, 12:55 PM
<iframe src="//www.youtube.com/embed/E2_Yc_uYsgo" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>

mhm

branoy
28-08-2013, 03:37 PM
haha balkanski spiun u 5 najjacih nasih, to mi stoji na disku stalno!!

a ovo za propuste i ako ne naprave, prvo nor pregleda EU, super sistem sve naj, nema rupa, kad odobre, zavrsi se sve, oni ti posalju upadate neki od milion i u tom je omogucen ulaz, preko njeg, hah, sta tu ima fora i fazona,

i nikad nisam skontao kako ulaze u bilo sta ako dva broja negde nisu u redu, i kroz njih udju u sve ostalo? msm nikad!!