View Full Version : Nirvana
Novi pevač, nova pesma...
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/624HfkMty_8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Reinhardt
13-12-2012, 09:39 AM
me like it
me like it
Me too. Zato ?to vi?e vuče na Bitlse nego na Nirvanu.
vakatt
13-12-2012, 05:54 PM
zanimljive susrete je donio taj uragan.
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/cVf0_x8T21E?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
awacs
13-12-2012, 06:11 PM
Sad jo? da Grohl i Novoselic zamene Lennona i Harrisona.
Pozdrav,
Vasa
silicon science
13-12-2012, 08:54 PM
Ja se smorih... Poslusajte malo Nirvanu live iz najboljih dana (nema linka, vec trazi sam)...Ovde je sve kul, svirka stima i sve ok al nema ludila..Uopće.. :wink:
sve ok al nema ludila..Uopće.. :wink:
To je i ubilo (u pojam) mnoge dobre muzičare. Oni bi da sviraju, a publika - jebo svirku, daj polivaj gitaru benzinom pa pali, sviraj zubima, skači na bubnjeve, ?utiraj pojačala, bacaj bas u nebo pa ga dočekuj na teme, skidaj gaće i pokazuj budalu...
silicon science
14-12-2012, 09:12 AM
To je i ubilo (u pojam) mnoge dobre muzičare. Oni bi da sviraju, a publika - jebo svirku, daj polivaj gitaru benzinom pa pali, sviraj zubima, skači na bubnjeve, šutiraj pojačala, bacaj bas u nebo pa ga dočekuj na teme, skidaj gaće i pokazuj budalu...
Ja ne kapiram o cemu ti pricas :confused::confused::confused:
Rekoh da je ceo utisak nekako tunjav, kao kad bi Branko Kockica svirao "Fuckin hostile" od Pantere (mada bi to bilo prilicno zanimljivo za chut :-)
Kakvo lomljenje gitara i paljenje, o cemu pricas... Mislis sto je Kurt umeo da polomi po koju gitaru??? Pa radio je to i Hendrix i Boro i Ramiz, pa sta? Kakve to ima veze sa svirkom???:shock::shock::confused::confused::bangh ead::banghead:
Kakvo lomljenje gitara i paljenje, o cemu pricas... Mislis sto je Kurt umeo da polomi po koju gitaru??? Pa radio je to i Hendrix i Boro i Ramiz, pa sta?
Mo?da su je jednom u ?ivotu polomili zato ?to im je "tako do?lo", a posle je to postalo obavezni deo predstave, jer je publika razočarana kad svirka stima i sve ok al nema ludila..
silicon science
14-12-2012, 12:23 PM
Znam pouzdano da je Ringo Star jos na pocetku karijere polomio cak 2 dobosha, teatralno na bini. Da se to pokazalo kao "bolest" od koje oboljevaju muzicari, potvrdjuje chinjenica da je Georg Harison potom 2 puta opomenut u prodavnici gitara da ne udara vrat o pojacalo kad se unese u svirku (jednom je cak morao da plati odstetu zbog toga sto je izgrebao gitaru:wink:
Jon Lenon je tu bio najveci pacifista, ako izuzmemo "NY skandal" po kome je poznat (kad je na konferenciji za stampu opsovao tonce i ljutito bacio mikrofon u njihovom pravcu jer je imao puno plosiva koji su ga nervirali)...:wink:8-)
alavuk
15-12-2012, 01:19 PM
i ja bi da zapalim benzinom tr 909 ali nesto mi se ne da ...
Everbeatz
15-12-2012, 01:45 PM
i ja bi da zapalim benzinom tr 909 ali nesto mi se ne da ...
Mozda je vreme da uvedes to u svoj 'live act' :D
silicon science
15-12-2012, 03:06 PM
Mozda je vreme da uvedes to u svoj 'live act' :D
chuj, bez zezanja... :grin: Naravno nadjes nekog "modelera" da ti lepo od kartona sklopi tr 808 i 909, i posle pustis pricu kako ti je deda radio u Rolandu i kako si nasao pun podrum ritmulja i tako... Mrzece te kolege muz'chari al to je reklama. Naravno, za pocetak snimis to telefonom u nekom klubu i upload na youtube pod anonimnim juzerom i title bude: "Crazy DJ breaks out Roland tr 909 smashing gasoline crazy techno" :)
Mrtav sam ozbiljan 8-)
Everbeatz
15-12-2012, 05:22 PM
chuj, bez zezanja... :grin: Naravno nadjes nekog "modelera" da ti lepo od kartona sklopi tr 808 i 909, i posle pustis pricu kako ti je deda radio u Rolandu i kako si nasao pun podrum ritmulja i tako... Mrzece te kolege muz'chari al to je reklama. Naravno, za pocetak snimis to telefonom u nekom klubu i upload na youtube pod anonimnim juzerom i title bude: "Crazy DJ breaks out Roland tr 909 smashing gasoline crazy techno" :)
Mrtav sam ozbiljan 8-)
Hah, odlicna ideja za endorsement kod Roland guys:D
silicon science
15-12-2012, 07:25 PM
Hah, odlicna ideja za endorsement kod Roland guys:D
:wink::wink::wink::):)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.