View Full Version : videorekorder
spartakus
09-12-2012, 09:01 PM
hteo sam da napravim video za neke svoje projekte,winamp i vizualizacija ali neznam cime da snimim tu vizualizac..radim na 2monitora pa uz pomoc kog programa bih mogao da podesim da se slika sa 1monitora snima u avi,mpg..unapred zahvalan..
awacs
12-12-2012, 04:28 PM
Ako kapiram, tebi ustvari treba neki "screen recorder". Na?alost ne mogu ni?ta da ti preporučim iz prve ruke, ali po?to se niko nije javio evo ovde nekog spiska popularnih (a D?) softvera za takve radnje:
http://www.webresourcesdepot.com/10-free-screen-recording-softwares-for-creating-attractive-screencasts/
Pozdrav,
Vasa
Tomislav
12-12-2012, 04:46 PM
hteo sam da napravim video za neke svoje projekte,winamp i vizualizacija ali neznam cime da snimim tu vizualizac..radim na 2monitora pa uz pomoc kog programa bih mogao da podesim da se slika sa 1monitora snima u avi,mpg..unapred zahvalan..
Jedna verzija programa MAGIX Movie Edit pro je imala mogućnost da stavi? glazbu u timeline i onda si imao kao vizualizacije koje sla?e? ko video klipove u timeline i oni se mjenjaju ovisno o glazbi kao u Winampu... Probaj to. To mi je bio prvi NLE koji sam koristio i sjećam se da je bio fenomenalan...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.