Log in

View Full Version : Will I Am - lansirao iPhone foto-case-lens..

DaBear
07-12-2012, 10:20 PM
"navlaka" u obliku fotoaparata, sa raznim lensovima, filterima itd... a i lepo izgleda! Cena ?199 & ?299 u zavisnosti od modela...:D:D
(sad ga ne skida..sve vreme ga nosa oko vrata gde god ide, u spotovima, televizijskim emisijama..gde vec..reklama na sve strane..)

Znak
07-12-2012, 10:39 PM
Lep aparat, malo u steampunk fazonu.

awacs
08-12-2012, 03:43 PM
Nešto se mislim:

Skroz mi je jasno kad Beyonce, Rihanna i slične "glave koje pevaju" plasiraju svoje "fešn lajnove". Ali je interesantno da čovek koji je (provereno) ozbiljan poznavalac muzičkog biznisa, pa i stvaralac u okviru istog, plasira modni gadget umesto nekakvog DJ ili music making dock sokoćala. Svašta se da zaključiti na osnovu te činjenice.

Pozdrav,

Vasa

DaBear
08-12-2012, 09:16 PM
Ne?to se mislim:

Skroz mi je jasno kad Beyonce, Rihanna i slične "glave koje pevaju" plasiraju svoje "fe?n lajnove". Ali je interesantno da čovek koji je (provereno) ozbiljan poznavalac muzičkog biznisa, pa i stvaralac u okviru istog, plasira modni gadget umesto nekakvog DJ ili music making dock sokoćala. Sva?ta se da zaključiti na osnovu te činjenice.

Pozdrav,

Vasa

Pa nije samo "modni gadget" - dodaje ozbiljan lens na iPhone itd..
I ovo je samo prvi od hardware proizvoda koje planira !! On kaze "necu vise da pravim pesme za tudji hardware - pravicu svoj i praviti pesme koje ce se prodavati uz moj hardware!"
Inace, ulaze dosta u nove tehnologije i kompanije i ima tonu projekata sto biznis sto dobrovornih !
Will I Am definitivno zna sta radi !!:D

awacs
08-12-2012, 10:40 PM
Pa nije samo "modni gadget" - dodaje ozbiljan lens na iPhone itd..

Pa dobro, to je praktično "lupa" koja šalje svetlo na već postojeće iPhone sočivo i senzor. Nisam stručnjak za fotografiju, ali to mi deluje kao da API preamp pošalješ u Golden Age 73, pa tek onda u konvertor, na traku, gdegod. Onaj gadget koji najavljuje za iPhone 5 je druga stvar, to je praktično kamera bez memorije i softvera, ali će verovatno i koštati više.

Mislim, da se ne lažemo - to je žvaka za ludaka, ali će naći svoje mesto u društvu. Kao i svaka žvaka za ludaka, hehe. A naravno da lik zna šta radi - zato i ne smišlja gadgete za muzikante nego za konzumente. Mada isto rade i Beyonce i Rihanna.

Pozdrav,

Vasa

Znak
08-12-2012, 11:10 PM
Haha, nisam video ono iPhone u naslovu pa pomislih da je ovo kompletan aparat, a ono "navlaka" sam shvatio figurativno.

HeatMan
09-12-2012, 01:39 AM
Pa dobro, to je praktično "lupa" koja ?alje svetlo na već postojeće iPhone sočivo i senzor. Nisam stručnjak za fotografiju, ali to mi deluje kao da API preamp po?alje? u Golden Age 73, pa tek onda u konvertor, na traku, gdegod.

upravo tako, i to u principu smanjuje "oshtrinu" slike.. postoje takozvani DOF (depth of field) konverteri za razene aparate i kamere koje imaju samo jedan lens, pa onda dodajesh objektive od fotoaparata na njih. Hteo sam to na svoju kameru da stavim ali nisam bio zadovoljan oshtrinom.. naravno pravi i dobri konverteri sa filterima i prizmama koshtaju po 700-800 a mozda i vishe eura, ali to nije pristupachno svima