View Full Version : Voxengo CurveEQ v3
Ima netko ko je isprobao? Cini mi se da nema opcije kao stari 2.6 tj.
ne hvata "uzorak".Ili radi na drugaciji nacin.??
Naucite me ako neznam:)
Everbeatz
20-11-2012, 05:06 PM
http://www.voxengo.com/files/userguides/VoxengoCurveEQ_en.pdf/getbyname/Voxengo%20CurveEQ%20User%20Guide%20en.pdf
http://www.voxengo.com/forum/curveeq/
http://www.voxengo.com/files/userguides/VoxengoCurveEQ_en.pdf/getbyname/Voxengo%20CurveEQ%20User%20Guide%20en.pdf
http://www.voxengo.com/forum/curveeq/
..da da prijatelju ..ipak toliko imam soli:da: da sam to najprije pregledao...i upravo zato i pitam dali je netko proucio nacin rada jer meni je dosta toga neshvatljivo nasuprot verzije 2 a i engleština mi nije na nivou..a prevodilac je dosta hrapav.
Mozda samtrebao stavit: molim onog koji ga upotrbljava da mi razjasni..:cry::cry:
..moguce da sam i postao tupav:)
Everbeatz
20-11-2012, 06:27 PM
.
Mozda samtrebao stavit: molim onog koji ga upotrbljava da mi razjasni..:cry::cry:
Ok, pogledacu, sta ti tacno nije jasno? Koristio sam ga
Ok, pogledacu, sta ti tacno nije jasno? Koristio sam ga
..verzija 2.6 ima mogucnost da "snimi" EQ postavke nekog wav-a te da ga koristi? kod svoga mastera i to jednostavno klik C (source) te M (meta) i izabere? Match (20 band, 30 band itd)
Ovde mi nije ni?ta jasno ni kako da to ucinim na novi nacin ..niti ostalo..jednostavno ne kapiram:banghead::banghead:
Idem u Static Spectrum edit i igram se sa Take i Take 2nd ..i save i load ali rezultata nemam ...:confused:
Ajd verujam da si bistriji od mene pa me presvetli:wink:
Everbeatz
20-11-2012, 07:03 PM
Ides u static spectrum editor - odradis "Take" za jedan i drugi(oko 10 sec za preciznost). Prvi stavis "Reference", drugi, na koji primenjujes, stavis "Apply To". Izaberes "points" gore (40, 25, itd) i stisnes "Match spectrums"
Javi jel ti to radi, jer meni radi:D
Ides u static spectrum editor - odradis "Take" za jedan i drugi(oko 10 sec za preciznost). Prvi stavis "Reference", drugi, na koji primenjujes, stavis "Apply To". Izaberes "points" gore (40, 25, itd) i stisnes "Match spectrums"
Javi jel ti to radi, jer meni radi:D
Proradio je..grešio sam na dve stvari nisam odradio Take 2 i to je bilo to.
A tocnost nije bas cista razlika je ako držiš Taken stisnutim cc10sek ili ga samo uključiš čekaš da prođe 10s i onda na Taken2..potpuno različiti odnos.!?? Svaki puta drugi rezultat na istom uzorku.
Probaj pa mi reci utiske.Imam osjecaj da mi stari daje bolje rezultate...??
Ili se varam.:confused:
Everbeatz
21-11-2012, 01:36 PM
Proradio je..gre?io sam na dve stvari nisam odradio Take 2 i to je bilo to.
A tocnost nije bas cista razlika je ako dr?i? Taken stisnutim cc10sek ili ga samo uključi? čeka? da prođe 10s i onda na Taken2..potpuno različiti odnos.!?? Svaki puta drugi rezultat na istom uzorku.
Probaj pa mi reci utiske.Imam osjecaj da mi stari daje bolje rezultate...??
Ili se varam.:confused:
Drzis stisnut 10sec. Stari mi je nekako bio intuitivniji, mozda je i davao bolje rezultate, ne znam...
Drzis stisnut 10sec. Stari mi je nekako bio intuitivniji, mozda je i davao bolje rezultate, ne znam...
Evo upravo probavam stari za sada vodi 3:0:D
Ovaj sam probao razne kombinacije ali sve neke različite rezultate..stari daje skoro indentične rezultate.
Da ponovimo gradivo:
držiš 10sec Take u prvom redu na izvornom wave-u (reference)
istu stvar ponoviš u drugom redu ali na odredišnom wave-u (Aplay to)
..itd.
Možda negde grešim?
Cak mi i MatoEqulazer od Melde bolje rezultate daje..izgleda da su ga ukakili.
Heavy Jerk
25-12-2012, 03:49 PM
Probaj matching ekvilajzer u Ozonu, bilo verziji 4 ili 5. Dosta je precizniji, jer ima dosta vise 'kontrolnih tacaka', tj. bolje je rezolucije u odnosu na Curve eq. Radi super na el. gitarama u match-ovanju dosta razlicitih zvukova.
Probaj matching ekvilajzer u Ozonu, bilo verziji 4 ili 5. Dosta je precizniji, jer ima dosta vise 'kontrolnih tacaka', tj. bolje je rezolucije u odnosu na Curve eq. Radi super na el. gitarama u match-ovanju dosta razlicitih zvukova.
..da upravu si vrlo je dobar..:wink: ne sjetih se ni u primisli da i Ozone to ima. Hvala!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.