View Full Version : Aleksandar Stanojkovic - Ne verujem sebi
HeatMan
19-11-2012, 12:56 AM
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fFIYR3FxyqY?version=3&hl=en_US&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fFIYR3FxyqY?version=3&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
pesma je prilichno stara, ali sam je ovih dana dovrshio jer sam smogao snage da izeditujem bubnjeve koji su bili vrlo klimavi, pa sam nasnimio skoro sve bitne elemente ponovo.. :) javite utiske! :)
Najosmišljenija forma i najbolja pesma do sada, ali i dalje imaš isti problem kao i u ostalim aranžmanima : ne znaš da postaviš aranžman.
Bockie
19-11-2012, 03:12 PM
Ba? dobra pesma...!
Malkice jeste gu?va, da...
mikron
19-11-2012, 03:16 PM
Pesma je odlicna. Izbaci 2 do 3 gitare napolje i sve banja.
MUzzY
19-11-2012, 06:03 PM
Bas mi se dopada pesma! Slazem se sa ostalima da je treba maalkice osloboditi ali mi fale 2 stvari: 1) Vokal mora da bude malo vise "in your face" 2) Bubanj nije dovoljno konkretan.
Opet potpuno kapiram sta si zeleo da postignes (ili bar mislim da kapiram) posto gotivimo slican stil. Mislim da su ti gitarske fraze skoro pa savrsene samo malo razmisli o tome da ne moraju sve da sviraju u isto vreme. Koristi ih kao boje i detalje a ne kao pad.
Bas je dobra pesma.
Everbeatz
19-11-2012, 06:15 PM
slazem se, odlican song!
Filip_
21-11-2012, 12:18 PM
Joj, ja bi se jos malo pozabavio dram sekcijom. Pustio sam je upravo spontano 3x zaredom dok sam cackao nesto na kompu...:D. Jako pitak i "prijateljski" tekst, prija mozgu (barem mom).
HeatMan
22-11-2012, 05:24 PM
hvala ljudi na komentarima! drago mi je da vam se svidja! :) u pravu ste shto se tiche aranzmana, trebalo je ostaviti glavne delay gitare i ostale stvari ubaciti kao efekat, ali aranzman je skoro 2 godine star, a pre 6 meseci sam snimao bubanj za stvar.. sad sam samo odsvirao neke refrenske deonice i solo i otpevao sve ponovo.. chak sam dosta nekih ritam gitara i pogasio :)
bubanj je bio jako jaaako klimav.. pozvao sam klinca koji je odlichan mladi bubnjar (ide u stankovic, dakle nije toliko bash mlad) ali mu je to bio prvi put u studiju.. da sam imao love i vremena pozvao bih nekog iskusnijeg bubnjara da odradi sve to kako treba da ne moram da se muchim.. pesma je potpuno izgubila groove koji je imala, jer se klatila svo vreme, pa sam pokushavao da vratim to koliko je god moguce i nisam imao snage vishe od ovoga :)
mikron
24-11-2012, 08:48 PM
Pa ajd sad, menjaj to sto smo se slozili da ne valja ?
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.