View Full Version : Novi Soundgarden - odlican!
Everbeatz
14-11-2012, 12:52 PM
Joe Baressi zasluzan za tehnicki deo. Meni je licno vratio u 'ona' vremena. Super i sound i pesme
Live kod Lettermana
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/ddR6OIvzT0E" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>
Arthur
14-11-2012, 07:55 PM
zajebana svirka, zajeban sound
Everbeatz
14-11-2012, 08:21 PM
Meni iskreno odlicni, sto vise slusam sve bolje - odlika njihovih ranijih radova:)
Low end ubija kako zvuci!
Bockie
14-11-2012, 10:37 PM
Super sound, pesme nigde... Imho...
Jbg...
AudioStorm
15-11-2012, 12:06 AM
A bas danas Nikola (Block Out) okacio na FB "Bones of Birds" :)
Samo znam da se radujem njihovom ponovnom okupljanju kao djetic jabuci ;)
Ono sto cujem u "Bones of Birds",da, to su oni !!!Jedva cekam da cujem ostale stvari :jupi:
disco violence
15-11-2012, 10:36 AM
Audioslave je nedostižan,šteta što ga više nema.
Arthur
15-11-2012, 11:27 AM
A bas danas Nikola (Block Out) okacio na FB "Bones of Birds" :)
Samo znam da se radujem njihovom ponovnom okupljanju kao djetic jabuci ;)
Ono sto cujem u "Bones of Birds",da, to su oni !!!Jedva cekam da cujem ostale stvari :jupi:
silom prilikom sam sa istim (Nikolom) i bendom mu proveo 4 dana na putu, u kombiju nas je udavio sa celim novim soundgardenom više puta, i pokušali smo da preslušamo Deftonse nove, ali nam nije išlo, ne drže pažnju. Soundgarden - gospodska svirka, i opak sound
Everbeatz
15-11-2012, 12:45 PM
Soundgarden - gospodska svirka, i opak sound
Potpuno se slazem! Definitivno jedan od mojih fav bendova.
Matt Cameron ga razbi, standardica!:) Obozavam njegove time-signatures
Kim Thayil super! Najbolji njegov quote:
"I think Soundgarden is a pretty good band and I'm a fine guitarist. I'm not God, but I'm certainly not average. I feel very comfortable with the fact that not many other people can do what I do on guitar. I think my guitar is happy with the way I play it."
A Chris - sta reci..:)
I dalje tvrdim da sto vise slusam, sve mi bolje...
AudioStorm
15-11-2012, 07:20 PM
silom prilikom sam sa istim (Nikolom) i bendom mu proveo 4 dana na putu, u kombiju nas je udavio sa celim novim soundgardenom vi?e puta, i poku?ali smo da preslu?amo Deftonse nove, ali nam nije i?lo, ne dr?e pa?nju. Soundgarden - gospodska svirka, i opak sound
Kasno sam saznao da si bio s njima u Podgorici,i inace mnogo mi je zao sto nisam dosao da ih slusam ponovo,bio sam u nekoj guzvi i sam,a dosao bih rado da zveknemo po koje toceno ;)
A znas kako sam saznao,procitao u Vijesti online :) Haha,mogu misliti kako vas je "peglao" ali ima i s cim stvarno !Na tim koncertima uvjek ga (Nikolu) "uhapsimo" da ga pozdravimo a i progovorimo koju,mada istini za volju nikad nisam ugrabio i uhvatio vremena da ga pitam za uticaj Chrisa i ekipe na njihov rad,jer je to vise nego interesantna (a meni,kao skromnom poznavaocu rada oba benda jako ocigledna) prica zasigurno !
Ne znam koje godine,ne bih se sad sjetio,ali moguce lako da je 1998-ma,u Zajecaru,na gitarijadi,oficijelni vodietelj ih je najavio kao "SRPSKI SOUNDGARDEN" !
Potpuno se slazem! Definitivno jedan od mojih fav bendova.
Matt Cameron ga razbi, standardica!:) Obozavam njegove time-signatures
Kim Thayil super! Najbolji njegov quote:
"I think Soundgarden is a pretty good band and I'm a fine guitarist. I'm not God, but I'm certainly not average. I feel very comfortable with the fact that not many other people can do what I do on guitar. I think my guitar is happy with the way I play it."
A Chris - sta reci..:)
I dalje tvrdim da sto vise slusam, sve mi bolje...
Zaboravio si Bena :) Paz' komentar ispod klipa
"That bass player" is Ben Shepherd, and he is legendary for his moody stage behavior. And for his bass playing skills. And for his songwriting, whenever he decides to get around to writing a song.
Everbeatz
16-11-2012, 02:50 PM
Zaboravio si Bena :) Paz' komentar ispod klipa
"That bass player" is Ben Shepherd, and he is legendary for his moody stage behavior. And for his bass playing skills. And for his songwriting, whenever he decides to get around to writing a song.
Potpuno si u pravu!! Nepravedno sam aboravio da pomenem Bena - dobitnika dve Grammy nagrade:ups::ups:
Generalno - kompletna ekipa kida...da se iskupim:D
AudioStorm
04-05-2013, 01:16 AM
:)
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/pNU5JRvnAPU?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
HeatMan
05-05-2013, 10:47 AM
odlichno! jedva chekam da preslusham album!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.