View Full Version : Whitney Houston, nova stvar!
Bockie
08-11-2012, 09:49 AM
I kao što to biva nakon smrti legende, "otkrivena" je nova pesma....
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/63G-5FfwfzQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
BlasterMaster
08-11-2012, 12:23 PM
Svaka cast za pesmu, nije toliko epik kao njene prajmtajm ali ima neku poentu mozda malo previse mellow za temu never give up, ali lepo...
nego ima tu jedan drugi momenat koji me razocarava, gde se tacno naslucuje i vidi potreba te bekgraund imperije za obrtanjem novca po principu "izmuzi kravu sve dok daje mleko, a kad krava padne oderi kozu"
jos kad se ugrade ovi neki kvazi "moguli" (kao na pocetku ovaj JD) koja je poenta njegovog featuringa tu? da doda 90`s hip hop/rnb prizvuk za masu? da poboljsa pesmu? jok... svrha je da se vidi kako je on tu imao nekog udela... a imperija zaradjuje na royalties...
vrlo slican potez je imao i Drake koji je preuzeo na sebe produciranje i izbacivanje novog albuma Aaliyah-e, bez ikakvog obavestenja (ili poziva u pricu) njenih najvernijih kolega i prijatelja (timbalend, missy eliot, janet jackson...) a covek je nije ni upoznao...to je sve po meni postalo krajnje oshljacki, muzika tu pada u senku... imh0
DaBear
08-11-2012, 12:30 PM
ma klasicno vacarenje kinte...pa M Jackson je maltene prodao vise ploca kad je umro nego dok je bio ziv !!
Ovo je inace teski sablon, sabloncina, otaljano preko q***ca.. B kopija darkchild-a i Brandy..ne bi me cudilo i da je cak on negde iskopao neki demo..??
awacs
08-11-2012, 04:40 PM
vrlo slican potez je imao i Drake koji je preuzeo na sebe produciranje i izbacivanje novog albuma Aaliyah-e, bez ikakvog obavestenja (ili poziva u pricu) njenih najvernijih kolega i prijatelja (timbalend, missy eliot, janet jackson...) a covek je nije ni upoznao...to je sve po meni postalo krajnje oshljacki, muzika tu pada u senku... imh0
Najjači potez je Firčijev EKV Revisited. Nekrofagija.
Pozdrav,
Vasa
Everbeatz
08-11-2012, 05:18 PM
Najjači potez je Firčijev EKV Revisited. Nekrofagija.
Pozdrav,
Vasa
Zesci ocaj je kako to zvuci..
awacs
08-11-2012, 05:35 PM
Zesci ocaj je kako to zvuci..
Jebe? zvuk. ?e?ći je očaj u mozgu i moralu čoveka koji pose?e za takvim akcijama da bi platio račune.
Pozdrav,
Vasa
Bockie
08-11-2012, 05:47 PM
Samo da kažem da je čovek o kojem pričate član ovog foruma i da ovo nije mesto za raspravu o njegovom moralu, mozgu, navodnim povodima za snimanje tog albuma i nameni od eventualne zarade...
Zvuk jeste žešće loš, slažem se sa čika Everbeatz-etom...:wink:
Situacija je malo bolja na drugom, još neobjavljenom revizitedu. Ima, koliko smo nešto gledali, oko 1700 rezova samo na pesmi Dum dum, da bi bilo u sync, dosnimljeno more instrumenata, naših poznatih muzičara itd...
disco violence
08-11-2012, 06:01 PM
Da li stvarno verujete da je "Vitni" Vitni da je "Majkli" Majkli i drugo.
awacs
08-11-2012, 06:05 PM
Znam čoveka, da sam ga kojim slučajem u međuvremenu sreo uživo rekao bih mu isto što sam i napisao. Poznavao sam i Milana, Bojana, Margitu i Vda. I mislim da su zaslužili malo više od tezgaroškog pretresanja kostiju sa količinom sponzorskih logotipa na omotu albuma koju za života nisu imali.
A Firči je odličan bubnjar, da se ne lažemo.
Pozdrav,
Vasa
awacs
08-11-2012, 06:29 PM
Situacija je malo bolja na drugom, jo? neobjavljenom revizitedu. Ima, koliko smo ne?to gledali, oko 1700 rezova samo na pesmi Dum dum, da bi bilo u sync, dosnimljeno more instrumenata, na?ih poznatih muzičara itd...
Zlo.
Pozdrav,
Vasa
Everbeatz
08-11-2012, 06:42 PM
Zlo.
...i naopako!:D
brrrr, bas mracna i mucna tema. jbg., previse lesinara...
Bockie
08-11-2012, 07:30 PM
Ma ok, nemam ništa protiv, ali ne ovde... To je sve...:wink:
:thumbsup:
Ovo je već daleko od Whitney, pa je to to.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.