PDA

View Full Version : The Slate Pro Audio RAVEN MTX Multi-Touch Production System

djzolika
25-10-2012, 10:13 PM
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/4HHiXqcyu2M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Shot
26-10-2012, 01:11 AM
Napokon nešto s čim ne želim biti u istoj prostoriji!
GROZNO!

loscolorados
26-10-2012, 02:02 AM
Napokon ne?to s ?im ne ?elim biti u istoj prostoriji!
GROZNO!

Ko Steven Slate? ;)

loscolorados
26-10-2012, 02:10 AM
Jebote zamisli da mora? buljit u to 16 sati, nemo? odmorit ruke na fejderima a ta? skrin tehnologija se promjeni svaka 3 mjeseca i za 2 godine, kupi novi:banghead:

bolje da po?nem ?tedit... za o?nog doktora hehe

DaBear
26-10-2012, 04:43 PM
meni do jaja !! Pravi hands on pristup !:D

Everbeatz
26-10-2012, 06:51 PM
ergonomski totalni promasaj!

Jan
26-10-2012, 07:44 PM
Meni je super da imam oooogroman ekran, velicine koznole na touch skrin koji radi dobro, umesto da dzaram misem na 27 incha ekranu

spartakus
26-10-2012, 09:10 PM
postoji neka traka koja se stavlja na odredjene ekrane i oni kao postaju tach.jel zna neko nesto o tome.a ovo je vrh prstima ocas posla...

Jan
26-10-2012, 09:43 PM
postoji neka traka koja se stavlja na odredjene ekrane i oni kao postaju tach.jel zna neko nesto o tome.a ovo je vrh prstima ocas posla...

U to bi bilo profi, stavim dva 27 incha na sto ono da mi budu pod prstima i rokaj, bolje nego misem... Samo ja nesto ne verujem u touch skrin, povucen iskustvima sa telefonima, koliko tu mogu da budu precizni pomaci

awacs
26-10-2012, 09:56 PM
ja nesto ne verujem u touch skrin, povucen iskustvima sa telefonima, koliko tu mogu da budu precizni pomaci

To je jedna stvar, a zeznuto je i kad ne?to pritisne? nehotice, samo zato ?to si slučajno usput dodirnuo neko dugme. Budala?tina.

Pozdrav,

Vasa

Khan
26-10-2012, 11:47 PM
Zamisli da sa ovim radis ozbiljnu live svirku... heavy scene...

Sa druge strane kada bi taj touch zaista radio kako treba i mogao da se podesava i da bude aftertouch, hm... privlacna igracka, jednog dana!

psionic
31-10-2012, 02:19 PM
Radis mix i odes malo da odremas, a zena ko zena, 'oce da pocisti ekran sredstvom za brisanje prozora... Vratis se ti, a mix... otis'o u tri lepe :rotfl:

Zamisli da sa ovim radis ozbiljnu live svirku... heavy scene...

Sa druge strane kada bi taj touch zaista radio kako treba i mogao da se podesava i da bude aftertouch, hm... privlacna igracka, jednog dana!

Nisam razumeo ovo za aftertouch - mislis - da reaguje i na jacinu pritiska ?

fix3r
31-10-2012, 02:35 PM
Kontam da je ovo (bliska) buducnost, ali mi se cini kao "lazy" resenje. Prilicno je ne-ergonomski resen polozaj "miksera", moj wet dream bi bio da je cela ta povrsina u okrenutom "U" obliku, tj. sedis u sredini a ekran svuda oko tebe. iPad trenutno, doduse, sasvim lepo funkcionise kao control surface, ovo je slican fazon puta 10.

Bolji interfejs od touch-screen-a koji moze da se menja od miksera do editovanja plugin-ova do neceg totalno petog je tesko zamisliv. (Dok ne dobijemo implante u mozgu i mogu da zamislim "spusti 10khz za 2db na tom-i-tom-kanalu", i to na srpskom :) )

Everbeatz
31-10-2012, 02:38 PM
Koliko god Steven pricao o ovome da je buducnost - NISTA ne moze da zameni fader...jos uvek:)

awacs
31-10-2012, 04:42 PM
Koliko god Steven pricao o ovome da je buducnost - NISTA ne moze da zameni fader...jos uvek:)

Naravno. ?to se tiče osećaja i ergonomije - faderi, potovi i prekidači su zakon. ?to se tiče preciznosti - tastatura je zakon. A ovo nije ni jedno ni drugo.

Pozdrav,

Vasa

Khan
31-10-2012, 07:10 PM
Nisam razumeo ovo za aftertouch - mislis - da reaguje i na jacinu pritiska ?

Da, bas to! (Mislim, kad vec pricamo o igrackama...)

fix3r
26-04-2013, 04:50 PM
Izasao review "velikog" (MTX) modela u Sound On Sound.
Hugh Robjohns je impresioniran :)

The Raven MTX won't suit every application -- there is still a valid role for physical faders in some situations -- but the nay-sayers really should try it for themselves before voicing an opinion, because I found the system surprisingly enticing and remarkably usable

Having used the MTX for several hours already, I'd have no qualms at all about mixing a project with it tomorrow...

Cijena - ?13,350.