View Full Version : The Slate Pro Audio RAVEN MTX Multi-Touch Production System
djzolika
25-10-2012, 10:13 PM
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/4HHiXqcyu2M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Napokon nešto s čim ne želim biti u istoj prostoriji!
GROZNO!
loscolorados
26-10-2012, 02:02 AM
Napokon ne?to s ?im ne ?elim biti u istoj prostoriji!
GROZNO!
Ko Steven Slate? ;)
loscolorados
26-10-2012, 02:10 AM
Jebote zamisli da mora? buljit u to 16 sati, nemo? odmorit ruke na fejderima a ta? skrin tehnologija se promjeni svaka 3 mjeseca i za 2 godine, kupi novi:banghead:
bolje da po?nem ?tedit... za o?nog doktora hehe
DaBear
26-10-2012, 04:43 PM
meni do jaja !! Pravi hands on pristup !:D
Everbeatz
26-10-2012, 06:51 PM
ergonomski totalni promasaj!
Meni je super da imam oooogroman ekran, velicine koznole na touch skrin koji radi dobro, umesto da dzaram misem na 27 incha ekranu
spartakus
26-10-2012, 09:10 PM
postoji neka traka koja se stavlja na odredjene ekrane i oni kao postaju tach.jel zna neko nesto o tome.a ovo je vrh prstima ocas posla...
postoji neka traka koja se stavlja na odredjene ekrane i oni kao postaju tach.jel zna neko nesto o tome.a ovo je vrh prstima ocas posla...
U to bi bilo profi, stavim dva 27 incha na sto ono da mi budu pod prstima i rokaj, bolje nego misem... Samo ja nesto ne verujem u touch skrin, povucen iskustvima sa telefonima, koliko tu mogu da budu precizni pomaci
awacs
26-10-2012, 09:56 PM
ja nesto ne verujem u touch skrin, povucen iskustvima sa telefonima, koliko tu mogu da budu precizni pomaci
To je jedna stvar, a zeznuto je i kad ne?to pritisne? nehotice, samo zato ?to si slučajno usput dodirnuo neko dugme. Budala?tina.
Pozdrav,
Vasa
Zamisli da sa ovim radis ozbiljnu live svirku... heavy scene...
Sa druge strane kada bi taj touch zaista radio kako treba i mogao da se podesava i da bude aftertouch, hm... privlacna igracka, jednog dana!
psionic
31-10-2012, 02:19 PM
Radis mix i odes malo da odremas, a zena ko zena, 'oce da pocisti ekran sredstvom za brisanje prozora... Vratis se ti, a mix... otis'o u tri lepe :rotfl:
Zamisli da sa ovim radis ozbiljnu live svirku... heavy scene...
Sa druge strane kada bi taj touch zaista radio kako treba i mogao da se podesava i da bude aftertouch, hm... privlacna igracka, jednog dana!
Nisam razumeo ovo za aftertouch - mislis - da reaguje i na jacinu pritiska ?
fix3r
31-10-2012, 02:35 PM
Kontam da je ovo (bliska) buducnost, ali mi se cini kao "lazy" resenje. Prilicno je ne-ergonomski resen polozaj "miksera", moj wet dream bi bio da je cela ta povrsina u okrenutom "U" obliku, tj. sedis u sredini a ekran svuda oko tebe. iPad trenutno, doduse, sasvim lepo funkcionise kao control surface, ovo je slican fazon puta 10.
Bolji interfejs od touch-screen-a koji moze da se menja od miksera do editovanja plugin-ova do neceg totalno petog je tesko zamisliv. (Dok ne dobijemo implante u mozgu i mogu da zamislim "spusti 10khz za 2db na tom-i-tom-kanalu", i to na srpskom :) )
Everbeatz
31-10-2012, 02:38 PM
Koliko god Steven pricao o ovome da je buducnost - NISTA ne moze da zameni fader...jos uvek:)
awacs
31-10-2012, 04:42 PM
Koliko god Steven pricao o ovome da je buducnost - NISTA ne moze da zameni fader...jos uvek:)
Naravno. ?to se tiče osećaja i ergonomije - faderi, potovi i prekidači su zakon. ?to se tiče preciznosti - tastatura je zakon. A ovo nije ni jedno ni drugo.
Pozdrav,
Vasa
Nisam razumeo ovo za aftertouch - mislis - da reaguje i na jacinu pritiska ?
Da, bas to! (Mislim, kad vec pricamo o igrackama...)
fix3r
26-04-2013, 04:50 PM
Izasao review "velikog" (MTX) modela u Sound On Sound.
Hugh Robjohns je impresioniran :)
The Raven MTX won't suit every application -- there is still a valid role for physical faders in some situations -- but the nay-sayers really should try it for themselves before voicing an opinion, because I found the system surprisingly enticing and remarkably usable
Having used the MTX for several hours already, I'd have no qualms at all about mixing a project with it tomorrow...
Cijena - ?13,350.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.