View Full Version : Korg Kronos
BasariStudios
22-10-2012, 05:51 PM
Bavil se neko Kronosom ovde? Da se malo Muabetimo.
branoy
22-10-2012, 06:26 PM
neka fala nedime ti i tvoje muabecenje, znamo sve o kronosu. to ti nestalo inspiracije na drugim forumima pa malo ovde da krenes s pametovanjem?!! nemoj molim te.. da je nekog nest do sad interesovalo pitao bi ako i nije vec a mislim da jeste.. isterase te ljudi gde god si se pojavio il banovase haha.. ovo je ozbiljan forum.
znam da volis da se hvalis, kao i POTPIS sto ti je vec nasaran sta sve posedujes..
a i onako sve sto pravis prodajes, tako vise si za oglas sekcije ..
msm ne znam dal te ovde ljudi znaju ,, al ja gde god sam bio ti si tamo i vidim svadja sa svakim, banuju te, itd.. nemozes tako u EVROPU iz velike jabuke!! haha...
i taman posla da ti nesto kazemo u vezi kronosa pa ti to implementiras i upakujes u svoj PCG pa na net PRODAJEM!! msm ... a ono sto sam cuo na netu napravicu svima free ako ko ima da mi da kronosa na weekend haha.. ozb ne volim ljude koji prosipaju pamet a uzimaju novac.. ovde ako necemo pomoci necemo se druzit!! i kraj price..
vi ostali uarajte do zore ako zelite sa basariom!!
BasariStudios
22-10-2012, 06:39 PM
Ti si na drogama izgleda al ipak necu na tvoj nivo, a ljudi ovde znaju me vrlo
dobro, samo sto sam usao na drugo ime sada jer nemogu se ukljucit na staro.
Gde su me to Banirali? Hajd spomeni jedan forum? Il mislis na EDU gde bude
1 Post u 14 godina? Hahaha...naravno da cu da spakujem, sto i ti nespakujes.
...nego hajd da nepadam na tvoj nivo...
BasariStudios
22-10-2012, 06:40 PM
ne volim ljude koji prosipaju pamet a uzimaju novac.. ovde ako necemo pomoci necemo se druzit!! i kraj price..
Nazalost, trevas se probuditi, nije ovo neki Anarhisticki sve o kojem ti zamisljas.
BasariStudios
22-10-2012, 06:43 PM
a i onako sve sto pravis prodajes, tako vise si za oglas sekcije ..
Naravno, od toga i zivim, gde postoji zakon da nesmijem da prodajem svoj trud?
Jesi li me video da reklamisem po Vasim forumima ili ovdje? Jesi li me video da kradem
i prodajem? A ako bog da sledecih nekoliko dana dostigao sam da budem i ovde:
https://www.korg.com/kronosSoundLibraries
fix3r
22-10-2012, 09:16 PM
http://i.imgur.com/US4MV.gif
Synclavier
22-10-2012, 11:37 PM
Moderatori?
Reakcija na mestu....:D
No, "moderatori" su ovih dana u poslu do guse pa ne stizu da reaguju brzo i efikasno. :(
Koliko me secanje ne vara, do sada nisam nesto bio odusevljen da potezem moderatorska ovlascenja i sankcione mere. Ne bih ni sad, ako bas ne mora...
I zato drugari, ovako cemo.....
Posto u recniku nisam nasao sta znaci "muabetiti" ili sta je to "muabecenje":confused:, molim postovanog kolegu da nam to i objasni, mozda je ideja bila sasvim ok i primerena forumu kakav je ovaj nas. Ne znam, zasto bas nisam siguran...:rolleyes:
Branoy, vidim da naseg novog (starog) kolegu izgleda bolje poznajes od ostalih ili ste imali nekog dodira ranije, ali mislim da ti je reakcija bila previse "na prvu loptu", i preterana, a da do "muabecenja" nije ni doslo....:wink: Mozda se coveku mogla dati mala sansa.... Ja bih ipak "spustio loptu" i ne bih unosio tenziju pre nego sto je ikakva rasprava i pocela. O daljoj reakciji kolege Basary-a ne bih ni da pricam, i ona je van svakog kodeksa forumskog ponasanja. Takav recnik ovde necemo tolerisati.
Najmanje sto sad ocekujem od vas dvojice je neko uzajamno izvinjenje za nepotrebne teske reci (kolege smo svi, manje-vise), a da sve konstruktivno o Korg Kronos-u iznesete ili u threadovima koji vec egzistiraju na forumu ili u nekim novim konkretnim, korisnim i sadrzajnim. Evo, ohrabrujem vas dvojicu, ili bilo koga od zainteresovanih da otvori novi thread i da se prica nastavi u pravom smeru.
Dakle, jos jedna razmena "niskih udaraca" i bice brisanje threada i ban.:D
Idemo dalje...
Zile, jesi ti probao Kronosa?
Gde je to u odnosu na M3 i neke dobre VST (posto miu je to osnova) ?
BasariStudios
22-10-2012, 11:54 PM
Muabetenje=konverzacija, pricanje, razmjena misla i td...
BasariStudios
22-10-2012, 11:57 PM
Ti jos okolo a...back to bussines...to se bas nemoze uporediti sa M3em,
nikako bar po mome, ipak M3 je jedan obican Rompler i nista vise, i pored
toga sto ga volim najvise, Kronos je druga prica. Sto se tice softvera to
su kompleksnije price, zavisi sta kako, ukusi, ovo ono.Naravno da nemoze
biti bolji od neke kompleksne software i samplere al moze jest hleba pored
njih...a posebno sada sa oko 30GB mogucnosti RAM za Sampliranja a takodje
i svoj kompleksni HD-1 programming.
Synclavier
23-10-2012, 12:39 AM
Probao vise puta... Utisci, hmmm - pomesani, ne staje u jednu recenicu., napredak je nesporan, ali je pitanje da li je sprava bas toliko "must have"... Svakao ce vrlo brzo u (moj) setup, ali realno bih sasvim mirno ziveo i bez nje, pored ostalih sprava i softvera. :D
Posle 12+ sati u studiju, bas "nisam svoj", pa cu o ovome (ako stignem) sutra kad se malo naspavam :wink:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.