PDA

View Full Version : Pico Compressor

Shot
13-10-2012, 11:51 PM
Ljudi pomagajte...

Jel mo?da kojim slučajem netko ovdje ko je malo vi?e u audio elektronici ima sheme ili bilo kakvu dokumentaciju za Pico Compressor?

Toga vi?e nema online, povukli su sve otkad je taj uređaj oti?ao iz DIY javne sfere u komercijalni proizvod.

Nabavio sam napola dovr?ene PCB-e tog kompresora i sad mi samo jo? trebaju sheme da ih dovr?im, ubacim u kutiju i pospajam.

Ajde pliz pliz pliz ako to netko ima da mi baci na PM ili na mail (luka točka tralic majmun gmail točka com)

Zahvaljujem maksimalno!!! :)

Luka

nikolaivanic
14-10-2012, 06:38 PM
Ljudi pomagajte...

Jel možda kojim slučajem netko ovdje ko je malo više u audio elektronici ima sheme ili bilo kakvu dokumentaciju za Pico Compressor?

Toga više nema online, povukli su sve otkad je taj uređaj otišao iz DIY javne sfere u komercijalni proizvod.

Nabavio sam napola dovršene PCB-e tog kompresora i sad mi samo još trebaju sheme da ih dovršim, ubacim u kutiju i pospajam.

Ajde pliz pliz pliz ako to netko ima da mi baci na PM ili na mail (luka točka tralic majmun gmail točka com)

Luka

evo je
idi na search, izlazi vise opcija

http://www.picocompressor.com/PicoComp/PCB-Kits/Documents/GR_Meter_10/GR_Meter_10.htm

Shot
14-10-2012, 11:02 PM
Thanks. Al to je samo peak-metar. To je još uvijek javno.
Ali prave sheme nema nigdje...

nikolaivanic
14-10-2012, 11:25 PM
u cemu je fora sa tim pico compresorom? nesto extra ili ti je zao da bacis delove? ;)

Shot
15-10-2012, 01:44 AM
Super je!
Dizajner ga je dugo imao kao otvoreni projekt i u jednom trenutku ga komercijalizirao.
Danas se prodaje za skupe pare!
http://www.mercenary.com/fcs.html

A ja imam dva mono komada u dijelovima.
Pa red je da to složim i potjeram da radi!

dadson
15-10-2012, 08:56 AM
Ljudi pomagajte...

Jel mo?da kojim slučajem netko ovdje ko je malo vi?e u audio elektronici ima sheme ili bilo kakvu dokumentaciju za Pico Compressor?

Toga vi?e nema online, povukli su sve otkad je taj uređaj oti?ao iz DIY javne sfere u komercijalni proizvod.

Nabavio sam napola dovr?ene PCB-e tog kompresora i sad mi samo jo? trebaju sheme da ih dovr?im, ubacim u kutiju i pospajam.

Luka

Ima? mail.

alen
15-10-2012, 12:17 PM
Super je!
Dizajner ga je dugo imao kao otvoreni projekt i u jednom trenutku ga komercijalizirao.
Danas se prodaje za skupe pare!
http://www.mercenary.com/fcs.html

Uh citao sam taj je taj FCS pizdarija kompresor(api2500 fazon),porede ga cak i sa Vertigom.Svaka cast ako uspes u namerama,za to se definitivno vredi cimati.Poz

Shot
15-10-2012, 07:52 PM
Dadsonu trebam platit pivo, riješit drogu, potpisat jamstvo za kredit, odvest dijete u vrtić, skuhat ručak i podignut spomenik!!!
Riješeno!!

Sad još da dočekam da poštar donese pcb-e i počinjem ih slagat.
Uzeo sam od jednog amerikanca prije par dana polu-dovršene pa se moram bacit na lemilicu i sastaviti ih do kraja.

Potpuno sam pop*zdio! Ovo su mi sedmi i osmi kanal kompresora koje sam u zadnjih par mjeseci uzeo. Vjerovatno najinteresantiji! Već sam složio 99% do kraja LA4 kompresore, tri komada, i sada krečem neka tri kanala Weak Joe (nije komercijalni model... neki opto... kažu da je koristan... javim kad složim!). I onda još dva ta Pico Compressora. Kažnjavam se lemilicom!!!

:)

p.s. e jesam spomenuo da me Dadson spasio? VRHUNSKI!!

sasaristic
15-10-2012, 08:47 PM
Ufff..lemelica zna da bude bas teska droga.
Kad se jednom navuces i podje ti za rukom nesto da sklopis.........pecen si.

DADDY Z
15-10-2012, 10:47 PM
Bravo !
taj rad nam treba na forumu..