Log in

View Full Version : particije na externom hard disku

alavuk
09-10-2012, 12:40 PM
da li je uopste pametno to uraditi posto kad sam ga formatirao greskom sam stavio fat32 idiot to skoro primetio pa me zanima dal od slobodnog prostora mogu napraviti bezbedno drugu particiju i to kao ntfs ?

nikolaivanic
09-10-2012, 01:32 PM
mozes slobodno napraviti ntfs na ostatku. mozda ces primetiti da fat 32 radi brze...)

alavuk
09-10-2012, 01:45 PM
ma da naravno , sam hdd je brz iako je 5400 , moram zbog znjivdowsa 7 da stavim a imam kartu koja podrzava pt pa sto da ne :) da se naucim necem novom ...

branoy
09-10-2012, 06:30 PM
primetim ima dosta ljudi boje se preci na Win7,, ono sve im nastimano na XP i strah od novog sistema ( a od ovog nema potrebe bit, trenutno broj jedan , XP je to drzao do njeg), imam i druga isto hhaha .. al ista situacija,, stalno je pricao trebao bi i ja na win7 al.. al ..al.. i kad se pojavio PT, ostao je do ujutro dok nije oslobodio jednu paticiju, instalirao win7 i pt.. i na kraju kaze nece.. ja se samo plasim da mu nije htelo jer nije instalirao asio4all driver zadnje. samo preko njih radi provereno, i u mene nije hteo direkt na moje drajvere od presonusa.

tako da znas ako sta zapne, gde zapelo. instairaj ti prvo asio 4 all drivere pa sve ostalo. mada sam ih ja zadnje kad sam video da nece na moju, rekoh sta? zasto? malo nabasam na pricu trebaju ti asio driveri, instaliram, i radi ko lud.

i ako vec win 7 nisi poceo install , trebas Win7 sa SP1 . u mene je 64, kad vec radis radi sta trazi hehe. pozz:)

alavuk
09-10-2012, 08:46 PM
imam focusrite usb 6 tako da ce to raditi jer su focusrite stvarcice komptabilne od 2009-e godine ... i da nemam strah od prelaska na drugi sistem vec me smaraju jovo nanovo instalacije ...