View Full Version : remix takmicenje-
Ne znam da li ste videli ovo (http://www.player.rs/mojeleto/) i nisu bas neke preterano slasne nagrade, ali mozda nije lose za vezbu i zabave radi.
LA-2A
03-10-2012, 10:32 PM
tanki su im vokali,a i nagrade...
psionic
03-10-2012, 11:34 PM
tanki su im vokali,a i nagrade...
Sunce mu poljubim, pa kakvo crno leto, oktobar mesec - zima vec na vratima, drva se spremaju za ogrev, zimske stvari se vade iz plakara da se provetre od naftalina i da se okrpe ako treba... A oni - in vivo, idemo, gacice, guzice, leto, more...
:rotfl::rotfl::rotfl:
Moram da priznam da sam tek danas preslusao 'materijal' i da me je sada blam sto sam spamovao rumski sa ovakvim sranjem.:ups:
mp3?!?!? WhTaF***?!?!?!:growl:
A ona losa demonstracija mogucnosti T.C.-a, ma ne mogu ni da komentarisem.
Eventualno da se radi kao neki elektro-punk-industrial.:mase:
diviner
04-10-2012, 12:23 PM
Ajte ne mojte biti toliki puritanci (da ne kazem hejteri :) ), igra je u pitanju!
Ko hoce da se igra, moze pride nesto i da osvoji!
Podrzavam akciju u svakom slucaju!
psionic
04-10-2012, 04:16 PM
Ajte ne mojte biti toliki puritanci (da ne kazem hejteri :) ), igra je u pitanju!
Ko hoce da se igra, moze pride nesto i da osvoji!
Podrzavam akciju u svakom slucaju!
Ma naravno, ni ja nemam nista protiv, nego mi smesno sto sad u oktobru oni pevaju o moru, srcu i montenegru :) Nije da ima neke veze, ali kao, proslo je leto, jedino da pravimo hit za 2013tu :D
Sto se kvaliteta vokala tice, to je samo tema... Cak i ne mora da se upotrebi ona harmonikica. Sve u svemu, link je ka nekom sajtu gde se okupljaju domaci folk DJevi tako da su i okaceni takmicarski radovi u tom duhu - loop tuc tuc i vokal. Mislim da bi ovde na forumu, bilo ko mogao da uradi neki osrednji aranzman i pokupi onaj interfejs uz minimum truda :rotfl:
Imao sam ideju da napravim neki dubstep remiks sa onom temom...Mislim da bih bio diskvalifikovan iz odma' :D
DaBear
04-10-2012, 04:55 PM
ajde ajde..samo neki izgovori ....:D
prihvatite se malo pola..ako nista drugo - dobra vezba !!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.