View Full Version : Ko editira discogs za ovo podru?je??
loscolorados
28-09-2012, 04:04 PM
Jel zna neko nekog ko radi za discogs, koji je to kaos htio bi da se ispravi puno toga:)
DaBear
28-09-2012, 06:31 PM
Jel zna neko nekog ko radi za discogs, koji je to kaos htio bi da se ispravi puno toga:)
nema nikoga ko tamo radi..moras sve sam da ispravis i onda tamo neki moderatori to provere i aminuju posle par nedelja...
loscolorados
15-10-2012, 10:32 AM
nema nikoga ko tamo radi..moras sve sam da ispravis i onda tamo neki moderatori to provere i aminuju posle par nedelja...
brate napisali mi krivo ime i sad ne?ele ispravit i take bombe:(
mekonin
15-10-2012, 10:50 AM
Mozes sam napraviti izmenu, koju moras dokumentovati na neki nacin (link ka nekoj stranici i slicno).
loscolorados
17-10-2012, 10:20 PM
Mozes sam napraviti izmenu, koju moras dokumentovati na neki nacin (link ka nekoj stranici i slicno).
da mogu sve editirati osim tog glavnog imena, kako si unesen prvi put. ja nemogu jebeno vjerovat. da iimam para za advokata tu?io bi tog lika, a i ho?u kad se obogatim
boggy
17-10-2012, 10:21 PM
da mogu sve editirati osim tog glavnog imena, kako si unesen prvi put. ja nemogu jebeno vjerovat. da iimam para za advokata tu?io bi tog lika, a i ho?u kad se obogatim
A da otvoris novi nalog sa pravim imenom i popunis sve ispocetka?
DaBear
18-10-2012, 07:01 AM
pa da..ja sam na Discogs zaveden pod nekoliko (varijacija) imena i prezimena + svi pseudonimi..
awacs
18-10-2012, 11:07 AM
Nemoj da si na kraj srca. Ljudi to rade dobrovoljno i sa dobrim namerama, a takve gre?ke se inače događaju i u profesionalnoj sferi...
Kontaktiraj emajlom onog ko je unosio podatke (u okviru svakog unosa naveden je nickname autora priloga), pa se dogovori sa njim. Pre toga naravno otvori svoj nalog.
Pozdrav,
Vasa
loscolorados
22-10-2012, 11:39 PM
Hmm, dobra ideja, jo? da obri?u stari bio bi na konju;)
loscolorados
22-10-2012, 11:41 PM
Nemoj da si na kraj srca. Ljudi to rade dobrovoljno i sa dobrim namerama, a takve gre?ke se ina?e doga?aju i u profesionalnoj sferi...
Kontaktiraj emajlom onog ko je unosio podatke (u okviru svakog unosa naveden je nickname autora priloga), pa se dogovori sa njim. Pre toga naravno otvori svoj nalog.
Pozdrav,
Vasa
Uz svo du?no po?tovanje, ?isto?a ne?ije namjere mi malo zna?i u situaciji kada sam zakinut:) aj ba? ?u probat ga kontaktirati
boggy
23-10-2012, 05:08 PM
Hmm, dobra ideja, jo? da obri?u stari bio bi na konju;)
Za sad sredi novi... Ako ljudi znaju sta traze, pogresne podatke nece naci.
Sent from my ST18i
boggy
23-10-2012, 05:10 PM
Uz svo du?no po?tovanje, ?isto?a ne?ije namjere mi malo zna?i u situaciji kada sam zakinut:) aj ba? ?u probat ga kontaktirati
Jashta.... Trazi i da ti vrate sve pare sto si im platio...
Sent from my ST18i
loscolorados
02-11-2012, 01:15 AM
Jashta.... Trazi i da ti vrate sve pare sto si im platio...
Sent from my ST18i
pa mozda da mi vrate ?ivce, to bi trazio. Inace neplacam kad mi neko ?ini kontra usluge. Nemora? mi pomagat, al mi bar nemoj odmagat:banghead:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.