PDA

View Full Version : Najlaksi nacin da se serija fotografija...

boggy
03-09-2012, 09:42 AM
... postavi na YouTube kao AV prezentacija?

Igor
03-09-2012, 10:55 AM
Najlak?i način u kom smislu?

Da softver ima nekakav random mod koji će ti sam slo?iti fotke i

uklopiti ih sa zvukom, ili ti je, ipak, va?no da se o nečemu pita??

Ako sam te dobro shvatio, tebi treba nekakav slide-show generator koji

ujedno ima opciju za Yt post?

Gre?im?

boggy
03-09-2012, 11:53 AM
Najlak?i način u kom smislu?

Da softver ima nekakav random mod koji će ti sam slo?iti fotke i

uklopiti ih sa zvukom, ili ti je, ipak, va?no da se o nečemu pita??

Ako sam te dobro shvatio, tebi treba nekakav slide-show generator koji

ujedno ima opciju za Yt post?

Gre?im?

Ne mora da bude random (cak i ne treba), i nije slide show generator u pitanju, razmisljam o prezentaciji na youtube, slicnu power point prezentaciji, sa muzikom i glasom u pozadini. Na koji nacin je to najlakse napraviti?
Nisam montazer, niti dizajner zvuka, ali cenim da ima potreba za tim, i da to ljude moze interesovati na ovom forumu.

Recimo prezentacija neke muzike uz pomoc fotografija na youtube (ali ne random, nego kad hocemo i kako hocemo), ako ljudi vec nisu snimili klasican video spot.

Kooole
03-09-2012, 11:57 AM
Ne mora da bude random (cak i ne treba), i nije slide show generator u pitanju, razmisljam o prezentaciji na youtube, slicnu power point prezentaciji, sa muzikom i glasom u pozadini. Na koji nacin je to najlakse napraviti?
Nisam montazer, niti dizajner zvuka, ali cenim da ima potreba za tim, i da to ljude moze interesovati na ovom forumu.

Recimo prezentacija neke muzike uz pomoc fotografija na youtube (ali ne random, nego kad hocemo i kako hocemo), ako ljudi vec nisu snimili klasican video spot.

Kolko sam shvatio, mozda najbolje i najlakse sa iphoto-m.
Imas izbor fotki, trajanje, motion i tranzicije.

Ili neki ozbiljniji editing program, al to je malko kompliciranije.

alavuk
03-09-2012, 12:12 PM
pa boggy moze bilo koji program za montazu (premier,edius,vegas itd ...)

boggy
03-09-2012, 12:21 PM
pa boggy moze bilo koji program za montazu (premier,edius,vegas itd ...)
Ok, u premieru na Win2000 sam davno napravio ovo:
http://myroom-acoustics.com/images/stories/bozo_test/test.rar.
Paznja, veliki je fajl koji je izuzetno spakovan... jer u wavu nije bilo suma, nego su prave "nule"... a audio je nalepljen nekompresovan wav, ne mp3, na xvid, te je video deo zanemarljiv,...... i da... pazite na woofere sa LF testom :mrgreen:

Pitam zato, da bi saznali (svi) da li ima laksi nacin, zadnji put kad sam pokusao da instaliram premier, "skakala" mi masina po stolu, a program se jedva podizao... :shock: (stvarno nisu normalni)
Ima li nesto na nivou starog, prastarog premiera sa Win2000 (jer i ne treba nista bolje, koliko shvatam)

awacs
03-09-2012, 12:50 PM
Pitam zato, da bi saznali (svi) da li ima laksi nacin, zadnji put kad sam pokusao da instaliram premier, "skakala" mi masina po stolu, a program se jedva podizao... :shock: (stvarno nisu normalni)
Ima li nesto na nivou starog, prastarog premiera sa Win2000 (jer i ne treba nista bolje, koliko shvatam)

Cenim da ti je Vegas sasvim dovoljan, a i mislim da će? se lako snaći. Ako kojim slučajem nema? instalaciju, javi mi se na PM.

Pozdrav,

Vasa

alavuk
03-09-2012, 01:40 PM
da definitivno vegas je za "amatere" super

BlasterMaster
03-09-2012, 04:07 PM
Najlaksi nacin cika Boggy da napravite video od slide show-a ili video prezentaciju je da od prave prezentacije u Power Pointu (ms office) eksportujete u video file... i to je cela filozofija - ako je akcenat na prezentaciji...
generalno u svakom programu je to lako, samo se sejvuju slike po brojevima i kada se importuju select all i odredi se trajanje svake, ali pw point je program u kome se najlakse radi prezentacije, nema eksportovanja svake slike zasebno itd, lepo se sve uradi, i samo save presentation/create a video i to je...
pozdrav!

Khan
03-09-2012, 10:17 PM

Ako treba, ima i starijih verzija premiera. Lako za poslagati, kvalitetno za izbaciti u pravi format.