View Full Version : Nepoznati problem sa internetom
Charm
28-08-2012, 11:02 AM
Naime kad downloadujem sa sajtova tipa rapid... zabode mi download na nekom mestu i nemoze da se nastavi,zatim jutjub ista stvar zabode u jednom mestu i ne ucitava vise sve dok ne pomerim kursor u napred...desava mi se vec nekih par meseci,i na ostalim kompovima kojii su povezani preko rutera na isti net isto se desava...da li je problem u provajderu,ruteru ili cemu?
rale_
28-08-2012, 02:19 PM
Koji tip konekcije? Koji router? :)
Everbeatz
28-08-2012, 02:21 PM
Ista stvar se i meni desava i ne mogu da nadjem uzrok! Na kom si provajderu?
branoy
28-08-2012, 02:42 PM
rapidshare ej vec tako ima par meseci, nova fora im za free, ide malo, pa stane i onda cekas dok ne skine, nema druge.. a youtub sam primetio juce te probleme, znaci to je isto do njih, nije do nas, da znas. internet je ok.
Mika Technika
28-08-2012, 09:07 PM
Rapid to odavno radi, nekad ti da da skines sa full konekcijom, ali retko, na ostalima kako kada, plati pa se klati je resenje.
Sent from my Desire HD using tapatalk v2 on ICS 4.0.4
Ja vise ne znam nikoga da je zadovoljan provajderom! Izgleda da je internet svakim danom sve gori, sto su veca obecanja brzine u besramnim reklamama. Poslednji stabilan internet koji sam video, na zalost, bio je dial-up...
Sistem kupi opremu za 1000 korisnika pa prikaci 100000, (i otmi lovu), ne moze da radi da ga ****s.:mad::banghead::mad:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.