Log in

View Full Version : Prva tv otkazala gostovanje bendu the prodigy(zamisli?!)

disco violence
23-08-2012, 04:21 PM
http://www.mondo.rs/s256987/Zabava/Zabava/Rijaliti_TV/Prva_TV_otkazala_gostovanje_bendu_Prodigy.html
Upravo pročitah ovu vest i zgrozih se.Kao zbog neozbiljnosti i neprofesionalizma im se otkazuje učešće kod Ivana Ivanovića,kao ono ko ste vi da se tako ponošate da li vi znate who the fuck is Ivan Ivanović koji je čini mi se visoko,poleteo i mogao bi skoro nisko da padne.MožDA je problem što im se jebe za prvu tv,jer oni su ti koji postavljaju uslove.Sa druge stane odgovorno tvrdim da ljudi nisu kao ostali tezgaroši biću slobodan tu da ubrojim Peperse,ac7dc kao i metaliku,ali srećom nisam obošao sve tezge u srbiji pa bi ovaj spisak bio daleko veći.Profesionalizam je izgleda dođeš u emisiju,odradiš intervju doneseš i objaviš spisak pesama koji ćeš da odsviraš,odadiš to i teraš dalje ne znajući gde si bio i šta si radio.Onu iskrenost,spontanost i energiju koju je prodigy slao sa bine tokom svakog svog nastupa ovde publika je prepoznala i vratila dvostruko,što je jedan od razloga da se ovaj festival odigrava ovde i to treba da poštujemo,a ne da plujemo,pre početka.
P.S.Ne lomite mi prodigy jer sve ću da vas polomim.

Rhino
23-08-2012, 09:03 PM
Ko je svirao prodidzi bolje u tv emisiji od chak norisa. Ivan ivanovic, ko drugi?

awacs
23-08-2012, 09:25 PM
Profesionalizam je izgleda dođe? u emisiju,odradi? intervju donese? i objavi? spisak pesama koji će? da odsvira?,odadi? to i tera? dalje ne znajući gde si bio i ?ta si radio.

Ne! Profesionalizam je pre svega po?tovanje ugovora koji si potpisao. I spremnost da plati? penale ukoliko si prekr?io taj ugovor.

Pozdrav,

Vasa

Arthur
24-08-2012, 02:24 AM
upravo tako.

disco violence
24-08-2012, 06:34 AM
Ok neprofesionalizam,ali gde je tu bunt,rocken ro i ono što bi trebao da bude,ako se sve radi po PS-u,a kad malo bolje razmislim koji će oni kod ivana ivanovića.Ustvari mi je krivo jer umesto da budemo zahvalni što ljudi prave festival u našoj zemlji,ovi "naši" već počinju da ih buše i spuštaju na zemlju kao i sve legende koje dođu u srbiju dajući im do znanja da su u srbiji niko i ništa.Prvo idu velja,ivica,a sada i ivan pa onda svi ostali,ma nemoj.

Arthur
24-08-2012, 11:23 AM
potpuno si izvukao stvar iz konteksta, ne znam koji ti je. Jel ti neko sa Prve već stao na žulj?

awacs
24-08-2012, 01:07 PM
Disko, brate slatki, da se razumemo:

The Prodigy je po mom skromnom mišljenju jedna od referentnih tačaka u (kant)autorskoj pop muzici. Ono - Chuck Berry, Bob Dylan, The Beatles, The Clash, The Prodigy... taj rad. Jebiga, 60-te imaju dva predstavnika, bila bogata berba... A Ivan Ivanović je (opet po mom skromnom mišljenju) picopevac koji pokušava da glumi šmekera i mangupa. Šta da kažem o tebi? Da sam ja Prodidži zvao bih te da dosnimiš gitare na pesmi koju sam izabereš, jel' može tako?

Ali šta sam zapravo ono hteo...? E, da! Pogledaj stvari ovako: fanovima benda (poput tebe) će to otkazivanje samo učvrstiti veru u njih kao jebače keve, ljude sa stavom kojima je više stalo do sopstvenog integriteta nego do promocije po svaku cenu, sve tako redom. Fanovi Ivana Ivanovića će da ga kuju u zvezde što je pak on nepopustljiv u odnosu na razmažene svetske zvezde i što nikome ne da da ga zajebava, trt-mrt. Kad sve sabereš, svima dobro i svi ućarili. I bend će verovatno da plati penale zato što je prekršio ugovor (pošto su ipak profesionalci).

Samo da te pitam: a što se ti onda sekiraš?

Pozdrav,

Vasa

disco violence
24-08-2012, 02:27 PM
Već sam rekao nervira me ?to svako ko ne?to vredi nije bitno da li je na? čovek ili stranac,kada dođe u srbiju nije vi?e niko i ni?ta,npr. jedan lokalni političar je veličina za njega učinilo mi se da je tako i u slučaju Prodigyja.?ta je veče sa ivanom ivanovićem za prodigy-kesa.Nikada nisam bio lud za njegovom emisijom ali sad me je ba? odbio,danas sam pročitao najnormalniji intervju sa grupom u blicu,stvarno ne znam u čemu je bio problem,ali ja sam na njihovoj strani.Nisam jedini koji je popizdeo,mo?da na forumu da, ali dosta ljudi je u mom ili sličnom fazonu.Ako već nisu mogli da se dogovore nisu morali da pljuju po ljudima,a ?to ti reče Vaso verovatno su to uradili namerno,da ja popizdim,a garantujem da je gostovanje Prodigya dogovorio neko iza ledja.Sad nek ivan bude frajer pa nek ne ode na njihov koncert.
?to bi rekli momci iz Prodigya "Hteli smo da dođemo u emisiju "WC sa ivanom ivanovićem",ali nismo imali vremena"

awacs
24-08-2012, 02:48 PM
Ej bre, vrućina je, nemoj dodatno da podi?e? sam sebi temperaturu.

Već sam rekao ?ta mislim o svim akterima u toj priči. A to da li je neko "niko i ni?ta kad dođe u Srbiju"... ma to ti je tako u svakoj dr?avi, nemoj da se lo?i?. I Julian Assange je niko i ni?ta kad dođe u Veliku Britaniju, jel' da? A on je ustvari spoj između D?ona Lenona i one dvojice novinara iz Va?ington Posta koji su pokrenuli Aferu Votergejt. To ti je prosto cena "bunta i rokenrola".

Pozdrav,

Vasa

disco violence
24-08-2012, 02:57 PM
Ostaje mi da zaključim da je ivan ivanović za prodigy jedna obična karleuša iz toga sledi da je čovek čoveku karleuša tako da na kraju dobijamo da je karleuša vuk odnosno ovca u jagnjećoj koži.

DaBear
24-08-2012, 03:50 PM
Ostaje mi da zaključim da je ivan ivanović za prodigy jedna obična karleu?a iz toga sledi da je čovek čoveku karleu?a tako da na kraju dobijamo da je karleu?a vuk odnosno ovca u jagnjećoj ko?i.

Auuuu...al' si se naprzio !! Sve cvrchi...!! hehehe..

Sto kaze Vasa - svi srecni !! Ljudi koji gledaju njegov show, SIGURNO nece da idu i gledaju Prodihy i njihov festival...nije ta ekipa !!

A i oni (kao i gomile starih, podgrejanih bendova i DJ-a) poceli da zalaze cesto u nase krajeve (verovatno jer vise nisu interesantni ekipi na zapadu...) To je pravilo...
Dokle god negde ima para, pa bila to Bugarska ili Srbija - eto ih !!!

disco violence
24-08-2012, 06:11 PM
Potpuno si u pravu,a ja se naložio jer sam se na prodigy-u 2 puta proveo kao nikada u životu.Pozdrav.

disco violence
24-08-2012, 11:06 PM
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/15453/rat-prve-i-pinka-clanovi-grupe-prodigy-ipak-gostuju-na-pinkuEvo sad nabasah na vest da su se prodigy nasli na prvoj liniji fronta u ratu koji se vodi izmedju prve i pinka.Navodno su dali intervju za pink,pa su zbog toga ivan i drugari popizdeli.Čitao sam pre neki dan kako je pevačima sa pinka zabranjeno da se pojavljuju na drugim televizijama na čega se oglasio aca lukas koji je izjavio da neće to ispo?tovati,a izgleda su ga poslu?ali i prodigy.Valja nam izabrati stranu ili za tita ili za kralja,uf... te?ak izbor.
<a href="%3Ciframe%20width=" 420"="" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/82J60lSv8N4" frameborder="0" allowfullscreen="">"><a href="%3Ciframe%20width=" 420"="" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/82J60lSv8N4" frameborder="0" allowfullscreen=""><iframe src="http://www.youtube.com/embed/82J60lSv8N4" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>

Bockie
25-08-2012, 09:16 AM
Eheheh (http://www.njuz.net/leni-krevic-odustao-od-koncerta-u-beogradu-kad-je-cuo-da-treba-da-gostuje-kod-ivana-ivanovica/)...

disco violence
25-08-2012, 01:14 PM
Eheheh (http://www.njuz.net/leni-krevic-odustao-od-koncerta-u-beogradu-kad-je-cuo-da-treba-da-gostuje-kod-ivana-ivanovica/)...
Nekada se on s+prdao sa drugima,sada se drugi s+prdaju sa njim.Odlična fora za Lenija.

Filip_
26-08-2012, 03:56 AM
Koga za**le od fanova Prodigy-ja za tog Ivana Ivanovica i neku njegovu emisiju. Mislim da sam pogledao jednu njegovu emisiju (gosti Petar Bozovic i Mira Banjac). Nebitan lik u zivotu ljudi koji imaju svoja posla i rade.