PDA

View Full Version : Rack EQ za PA....preporuka?

OFF
19-08-2012, 10:35 AM
Pozdrav

Koji budzetski EQ preporucujete, za sitne master intervencije. Sada imam driverack pa, ali bih se vratio na analogni EQ

moze i preporuka za reverb ( prvenstveno Lex..... ), valja li sta od ovih MX varijantica?

Bockie
19-08-2012, 11:26 AM
EQ - probaj da nađeš dbx... Crni...a-la 1231 i slično... Možda ima po shopovima "u podrumu"...:D...pa izboksuj popust...ili polovan...

Ne znam kakva je "nova" "srebrna" serija, osim što je jeftina, nisam čuo pohvale, naprotiv...

A za Lex, jedino taj MX 400, koji je ujedno i najskuplji i sve, mada ja tu ne čujem "lexicon zvuk", to je eto ok live reverb i ništa više (kao on board mixer efekat) ali za moj ukus je i dalje bolje naći neku matoru Jamahu rev 5, 7 ili čak 500 ili neki stari Lex lxp-15 ili slično...

Poz'

Khan
19-08-2012, 12:46 PM
Skoro sam video na kup.prod. par TC reverba. O.K. subjektivan sam, jako volim njihov zvuk, ali u odnosu na lex mx seriju, zvuce neuporedivo!
Po ostalim tackama +1 za BB predloge.

OFF
19-08-2012, 03:22 PM
Imam sad TC m300.... voleo bi malo bolji reverb (ovaj apsolutno ok za te novce + jos jedan kanal za drugi efx).......e sad koji je sledeci korak koji se mora platiti da bi se na ozvucenju to dobro culo, pitanje je.....

akordeonista
24-08-2012, 02:36 PM
A da pogledas neki T.C. M-One XL? Verujem da moze da se nadje polovna u odlicnom stanju za nekih 200-250e. Na njemu imas totalnu kontrolu oba efekta a postoje i preseti koji se pamte!