Log in

View Full Version : 2x RME HDSP 9652 jedna mashina

mozart554
11-08-2012, 01:32 AM
Narucio sam jos jedu 9652ku. Pa me interesuje dali trebem da ih spojim wordclock kablovima zobog synca master/slave ili kako funkcionise to
Neko vec mozda uradio tako nesto

Hvala pozz

Moritz
11-08-2012, 08:31 AM
Trebalo bi da se spoje internim kablovima, koliko mi je secam postoje konektori predivdjeni za spajanje kartica ( mislim da je moguce max 3 kartice) koji su pravougaonog oblika.
Najbolje da proveris na RME forumu jer osim tog spajanja mislim da ima jos nekih podesavanja zbog HDSP Totalmix-a jer ih on sve spaja u jednu kartu.

mozart554
11-08-2012, 12:32 PM
Trebalo bi da se spoje internim kablovima, koliko mi je secam postoje konektori predivdjeni za spajanje kartica ( mislim da je moguce max 3 kartice) koji su pravougaonog oblika.
Najbolje da proveris na RME forumu jer osim tog spajanja mislim da ima jos nekih podesavanja zbog HDSP Totalmix-a jer ih on sve spaja u jednu kartu.

Pa procitao sam pdf. Pre nego sto sam narucio i Pise da moze max 3karte zajedno jedna master a ostale na Autosync sa Wordkl.sad ce se vidi u praxi al trebalo bih da radi kako treba
Hvala pozz

mozart554
28-08-2012, 11:08 AM
u sto dobrooo :grin: rade kao jedna bez greske stabilan sync.:da:

Braca
28-08-2012, 02:22 PM
Predpostavljam da ti je to bilo potrebno da radis na 48 kanala pa si zbog toga spojio dve, imam slicnu zelju pa me interesuju tvoja iskustva,
Pozz

mozart554
10-11-2012, 06:11 PM
Predpostavljam da ti je to bilo potrebno da radis na 48 kanala pa si zbog toga spojio dve, imam slicnu zelju pa me interesuju tvoja iskustva,
Pozz

e cao malo sam zakasnio :cry: ali sto se ove kombinacije tice dakle radi fantasticno bez problema nemam reci da pohvalim RME driver jednostavno dodas drugu kartu u mashinu upalis moras jedna dabude master druga slave mislim e to sam uradio i spojio ih sa wordclock kablom i teraj nama da stane samo ti sa odjednom pojavi u mixeru 48ch:rotfl: srecno pozz