View Full Version : "Zvezdana Kisa"
MUzzY
10-08-2012, 06:59 PM
http://dl.dropbox.com/u/31367646/Zvezdana%20Kisa%20final3.mp3
:)
Elem:
Jovan Satric - bubnjevi
Bojan Kvocka - bas
Ana Maglica - vokal, tekstopisac
i moja malenkost na gitari i aranžersko/producentskoj stolici :)
Tehnicka realizacija - Attic studio
Ako me je celo iskustvo oko realizacije ove numere necemu nacuilo, to je da vise u zivotu na miks necu potrositi vise od jednog dana. (Doduse, naucila me jos svasta posto su mi ovo treci snimljeni bubnjevi u zivotu, neke ideje oko pristupa miksu i jos stosta usputno...)
Everbeatz
10-08-2012, 08:07 PM
cool je stvar! Dobro je da ima kod nas ljudi koji se bave rock-om na ovaj nacin uopste - sve pohvale u tom pravcu!
Jel te interesuje da ti kritikujemo mix?:D
MUzzY
10-08-2012, 08:50 PM
Zato sam i kacio :D
Tol'ko lose?
Bockie
10-08-2012, 08:58 PM
Pesma odlična!
Vokal brutalan!
Fali visokih svuda! (ali ti kažeš da ih je kod mene previše, eheheh...:D)
Bubanj mi se kompletno ne sviđa...
...baš...
Kick ima dobar fazon doooole doduše...
Mislim da bi cela pesma bila još "američkija", mnogo skuplje zvučala sa "utegnutim", "većim" bubnjem...! Ovako je "povučen" kao da je klavijatura...
...e.g. Kelly Clarkson (http://www.youtube.com/watch?v=yipoOY56MbM),ili Ana Johnsson (http://www.youtube.com/watch?v=5PF1bhfoRi0)....poslušaj visoke, čak i na smrdljivom YT... Ili čak Strip (http://www.youtube.com/watch?v=F_APJgANvLY)od naših...onako... I naravno, boobanj...!
...ali sve drugo je tu!!!
Ne kažem, ono su ipak "krvavije" produkcije i sve... ...ne znam ni da li ste "vijali" taj sound...
Generalno, odličan posao, najvažnije - dobra pesma, dobar pevač! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
...i ne zameri za "zamerke"...:wink:...tako razmišljam...
MUzzY
10-08-2012, 09:14 PM
A joj bre narode, samarajte me slobodno :D Nisam ja toliko nezan! :D
Dosta toga mogu da ispravim tako da je svaka kritika dobrodosla. Pogotovo sto su mi usi prepune ove pesme...
alek019
11-08-2012, 06:08 PM
Lepo, lepo.Jednom rečju odlična pesmica.
O zvuku ja ti nisam tu merodavan ali bar da ka?em da me na mojim spravama kad se malo odvrnu dobo? ubi ali nekako mi nije ba? prijatan.
Za moj ukus negde od 3:18 pa do kraja malo moćne tambure a uz to i melodične ne bi smetalo.
Sve najbolje.
Bitch
11-08-2012, 09:16 PM
meni je ovo super!
uf, sto me raduje kad neko radi nesto malo modernije.
Gitare su bombona.
Jedino to sto Bockie kaze - malo bubanj da se sredi - ali cak meni ne smeta sound koliko nedovrsen programming - samo jos malo "live feel" domincavanja i bice vrlo fino.
Ne, ovo je sad vrlo fino - bice odlicno :)
samo napred :wink:
pozZ
DaBear
11-08-2012, 09:30 PM
ajde kad si navalio...:D
Gitare, i njihov fazon - super, moderno
Bubanj - staromodni sound i uradjen malo staromodno
Matrica generalno dobro odradjena (svirka, arr)
Vokal - strofe - dont like! Tekst je nategnut na melodiju na silu...ne radi mi boja glasa i nacin pevanja, ALI kad dodje refren (pogotovo prva polovina) kao da je neki "stranjski" refren !!? Ko da ga je neko drugi pisao !! Odlicno..
sad bi trebalo ponovo uraditi nove (bolje) strofe, popraviti bubanj (moderniji programming i farbe) i sve ce biti bolje..
Tako rade profi ljudi...neke od mega hitova Katy Perry su po 15 puta preradjivane, dok SVE nije bilo kako treba.
(ali primetio sam da kod nas malo ljudi to ima zelje da uradi..):(
Inace - samo napred !!
MUzzY
12-08-2012, 01:09 PM
http://dl.dropbox.com/u/31367646/Zvezdana%20Kisa%20final5.mp3
Remix.
Nakon odmora usiju skontao sam 2 kapitalne greske. Za pocetak, ostavio sam sub grupu tomova MONO sto je potpuno ujebalo Drum bus. Room mi je takodje nesto fazirao iz nepoznatih razloga (vetovatno ima veze sa waves NLS-om).
@DaBear: Najdraze mi je to sto si primetio razliku u tekstu strofe i refrena :) Refren sam ja napisao... (shhhh).
Sto se bubnja tice, isao sam na to da ne koristim semplove. Na kraju sam morao da dodam 1 lejer kick-a jer nisam dobro snimio taj deo kit-a. Sve ostalo je live i malo editovano. Tehnicko ogranicenje u momentu snimanja je dovelo do toga da hi-hat nije imao svoj spot te je "svuda" po miksu, jbg.
Inace GTR trake su: gitara->neve preamp-> Studio Devil plugin i redwirez implusi :) (i gomila waves H-Delay-a)
Nisam sigurano do koje mere cu moci da radim reviziju stvari u ovoj numeri (iz mnostva razloga) ali sam vam neizmerno zahvalan na upucenim kritikama! Bice jos muzike koju cu raditi sa Anom i jos par jako finih vokala (i prezentovati uskoro) te ovo zaista znaci.
Veceras cu napisati nekoliko konkretnih pitanja koja su me mucila u vreme miksanja samo moram malo da odmorim svest.
Poz!!!
Everbeatz
13-08-2012, 12:02 PM
Ajd da ja malo s***m o mixu:D - overall je prilicno dobro, dopada mi se. Mada, kako su i ostali primetili drums, a posebno snare ne zvuci ok - kao da je u nekoj kontrafazi s ostatkom drum kit-a pa nema ni punch ni definiciju. Probaj da slusas mix mono i cuces o cemu govorim.
Jesi li proveravao faze u odnosu na bottom snr mix i OH's? Malo okreci to mozda pomogne, ako ne, layeruj bolji snare s ovim koji ce imati vise informacija u samom fundamentu snare-a oko 200hz.
Vokal needs more work!:D Malo je previse ostar oko 3k i previse je ispred ostatka muzike. Back vokali na kraju se gube - automatizacija?
Koji procesing si koristio na masteru?
Probaj da poslusas pesme ovog zanra na jednom zvucniku mono! Pomoci ce ti puno. Cuces kako odnosi treba da zvuce i najbitnije kako se uspostavlja odnos kick/snare/vox. Nesto sto sam naucio vremenom je da center channel treba da bude odlicno odradjen ako oces da ti mix iole ok zvuci. U tvom slucaju center channel(mid) nema dovoljnu snagu da bi izneo mix. Dobri primeri su CLA, TLA i Andy Wallace mixevi...uvek je dobro uciti od najboljih
Pozdrav i nadam se da ne zameras na iskrenosti
MUzzY
13-08-2012, 03:36 PM
Jesi ovo bazirao na novom ili prvom miksu koji sam okacio?
Mislim (prilicno sam siguran) da nije bilo problema sa fazama pri miksanju bubnjeva. Sanre je izgleda pojeden od strane gitara i to me mnogo zeza. Svaki EQ zahvat kojim oslobodim mesta sanre-u mi umlitavi gitare. Videcu da li ce biti prilike da se vratim miksu u narednih par dana.
Pri masteringu sam prvo uradio paralelnu kompresiju sa L1 lmiterom i polako gurao nivo sa FF Pro L na master-u. Nakon SSL master comp-a sam stavio c6 koji blago sabija niske i deo visokih (mislim da je neki preset u pitanju ali sam podigao dosta treshold da bih ublazio kompresiju). Nakon toga sam pravio mnoge korekcije sa FF Eq-om (Linear phase u M/S modu) kao npr. locut 25hz mono i 60hz stereo plus raznorazni cut/boostovi (1,2 db gore dole).
Dopalo mi se kako SSL eq "ohladi" ceo mix pa sam ga stavio na master i dodao pola db-a oko 3k kao i 1 db boosta oko 10k zbog presensa sto je verovatno dovelo do toga da ti zasmeta vokal?
Mislim da je to, to? Pogledacu malo kasnije kako sam setovao Pro L jer sam se mnogo igrao sa opcijama dok mi nije zazvucao kako treba.
Everbeatz
13-08-2012, 03:59 PM
Jesi ovo bazirao na novom ili prvom miksu koji sam okacio?
Mislim (prilicno sam siguran) da nije bilo problema sa fazama pri miksanju bubnjeva. Sanre je izgleda pojeden od strane gitara i to me mnogo zeza. Svaki EQ zahvat kojim oslobodim mesta sanre-u mi umlitavi gitare. Videcu da li ce biti prilike da se vratim miksu u narednih par dana.
Pri masteringu sam prvo uradio paralelnu kompresiju sa L1 lmiterom i polako gurao nivo sa FF Pro L na master-u. Nakon SSL master comp-a sam stavio c6 koji blago sabija niske i deo visokih (mislim da je neki preset u pitanju ali sam podigao dosta treshold da bih ublazio kompresiju). Nakon toga sam pravio mnoge korekcije sa FF Eq-om (Linear phase u M/S modu) kao npr. locut 25hz mono i 60hz stereo plus raznorazni cut/boostovi (1,2 db gore dole).
Dopalo mi se kako SSL eq "ohladi" ceo mix pa sam ga stavio na master i dodao pola db-a oko 3k kao i 1 db boosta oko 10k zbog presensa sto je verovatno dovelo do toga da ti zasmeta vokal?
Mislim da je to, to? Pogledacu malo kasnije kako sam setovao Pro L jer sam se mnogo igrao sa opcijama dok mi nije zazvucao kako treba.
Na drugom mixu koji si okacio.
Elem, nije snare pojeden od gitara jer mu one ne smetaju - gitare su ultra stereo i ne smetaju center channel-u. Poenta je da je mono informacija snare-a potpuno slaba pa ne prolazi kroz mix.
E da, namerno sam pitao za master bus processing jer sam 'sumnjao' da tu ima problema. Skloni te multibandove odatle, ne treba ti to - samo ce fazno razje***i mix, sto se i desilo. I skloni taj linear phase takodje - i to radi izuzetno jak smearing tranzijenata. Paralel processing citavom mixa? Hmm, ni tu nisam siguran da je to ok, ali ajde, ne skodi probavati nove stvari. SSL eq na masteru? Na gornjem delu spektra, to je bas avanturisticki i hrabro :D Hehe, SSL uglavnom nema dobru reputaciju u gornjim midlovima - previse je ostar. Probaj tu neki shelving sa eq-om poput 1073 od Stillwell ili Equality u analog phase modu, itd. Presence probaj sa eq-om poput Pultec-a - broad na 3k..
Ono na sta zelim da ti skrenem paznju su neki zahvati koji su ti, po mom skromnom misljenju, vise zla naneli mixu nego dobroga. Nije da samo hocu da te zahebavam bez razloga, nadam se da me kapiras s te strane...
P.S. koji su ti settingsi na SSL compu na masteru? Jel Waves u pitanju\?
MUzzY
13-08-2012, 04:28 PM
http://img859.imageshack.us/img859/8185/masterproj.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/859/masterproj.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Evo shot svih (cini mi se) bitnijih setovanja.
Sta je problem u paralelnom kompresovanju celog miksa?
Everbeatz
13-08-2012, 05:19 PM
Sta je problem u paralelnom kompresovanju celog miksa?
Nije 'problem' nego je to tehnika koja evidentno dozivljava svoju renesansu, bar koliko vidim. Nemam nista protiv, i sam je koristim, ali posto svi maltene radimo digital, pa ti je to dostupno u par klikova desava se da se koristi i kad ne treba. Ti si, koliko sam procitao, radio paralel limiting sa L1, sto daje drugaciji rezultat nego paralelna kompresija. U prvom slucaju 'podizes' gustinu mixa, sto u tvom slucaju, gde ima pregrst elemenata koji se bore za mesto (kao i svakom tipicnom mixu ovog zanra) je krajnje nepotrebno. Paralelni procesing bolje leze u pesmama koje su aranzmanski razlabavljenije, bar kad je broj elemenata u mixu u pitanju. A paralelna kompresija naglasava tzv 'movement' - gde se radi prenaglasena, pumping kompresija koja se dozira - i to sve obicno bolje radi na pojedinacnim elementima nego na kompletnom mixu - mada ne po pravilu uvek tako. Jel ti ima smisla?
MUzzY
13-08-2012, 05:25 PM
Definitvno :) Zato sam je i koristio veoma suptilno kao sto vidis iz shot-a.
Skinuo sam ovo sto si predlozio i jos malo radim A/B test sa SSL eq-om na masteru pa cu da okacim takvu verziju.
Sto si me pitao za SSL master comp?
Everbeatz
13-08-2012, 05:38 PM
Sto si me pitao za SSL master comp?
On dosta smanjuje mix, probaj sa attack 30ms i 3ms pa uporedi sa ovim - iznenadjujuce je kako ponekad 3 razlicita rendera mogu biti korisni :wink::)
Koliki ti je max GR na njemu? 4db, vise?
MUzzY
13-08-2012, 05:45 PM
Probao sam sa .30 i ranije i lepse mi "radi" .10 attack.
GR retko kad i stigne do 4db-a znam da sa time ne treba preterivati jer potpuno ubije dinamiku. Sa ovim setovanjem radi jako u ritmu pesme.
Everbeatz
13-08-2012, 05:52 PM
GR retko kad i stigne do 4db-a znam da sa time ne treba preterivati jer potpuno ubije dinamiku. Sa ovim setovanjem radi jako u ritmu pesme.
hehe, to za ubijanje dinamike, stari mit - prob je u tome sto se softverski kompresori kad 'jako rade' guse, Randy Staub i ostali kidaju i do 10db GR i mix mu zvuci k'o kuca velik, ali on radi na SSLu jbga...:)
MUzzY
13-08-2012, 06:09 PM
Uh, znao je i onaj na ssl 4000g da me jako iznenadi kad ga pritisnem :)
MUzzY
13-08-2012, 07:21 PM
http://dl.dropbox.com/u/31367646/Zvezdana%20Kisa%20final%207.mp3
Eve. Sa ssl eq-om :)
MUzzY
21-08-2012, 12:53 PM
http://dl.dropbox.com/u/31367646/Zvezdana%20kisa%20remix%20wip2.mp3
Ok, uzeo sam sve primedbe u obzir i odradio potpuni remix kod kuce.
Svaki komentar je izuzetno dobrodosao :)
(mislim da nema potrebe da kacim celu pesmu te sam okacio samo 1 deo)
Ovog puta sam iskoristio Slate semplove za kick i snare (ali kao leyer debelo ispod snimljenog bubnja) i stavio samo korektivni EQ (fab filter M/S) i Limiter za neku optimalnu glasnocu.
Poz!
Bockie
21-08-2012, 06:25 PM
ja napravih pauzu, nisam od prve verzije slušao...:)
Meni sad sve svira pošteno i fino, manje - više, nemaš ti tu šta, neće to biti bolja pesma nego što je...
...jedino vokal ubi koliko je glasan... mislim, znam da ja "uvalčim" vokal malo više u matricu uvek, ali ovo je za moj ukus baš overkill za debela 2-3db...:shock: Čak je i onaj "final-7" bolji, mada je i on glasan...
Glupa stara fora uvek odradi posao, da se spusti skroz "volume" na slušanju, pa polako izdižeš tek dok ne počneš išta da čuješ (prag čujnosti), pa onda čuješ koliko je "daleko" vokal od matrice i da li "sedi" u njoj ili se ne čuje od nečega...
:wink:
Dobra pesma!
:thumbsup:
MUzzY
21-08-2012, 06:52 PM
I ja ne volim da bude mnogo iznad matrice ali mi se ne cini da je to bas toliko ispred sad?
Inace, uvek proveravam sve u tihom slusanju :)
Neko ovde laaaaaaaaaaaaaze :D
nikolaivanic
21-08-2012, 11:27 PM
lazu ti zvucnici)
vokal je ok al melodija i ona zajedno nisu bas toliko upecatljivi za toliko glasniji tretman ispred benda. Bar za 3-4b db jaci vokal nego sto treba, verovatno bi matrica pojacala utisak.
awacs
22-08-2012, 04:25 PM
Nažalost prve verzije nisam uspeo da poslušam kako valja. Petnaestak dana sam bio osuđen na Sennheiser HD25 SP slušalice i HTC Wildfire S headphone amp :ups:. Jedino čega se kroz maglu sećam je da je zvučna slika bila koherentnija od ove koju sad slušam (čisto radi doslednosti preslušao sam preko istih sluški na istom telefonu, pa tek onda uključio zvučnike).
Lično me zabole uvo kako zvuče bubnjevi, gitare, glas ili bilo šta pojedinačno, čak me zabole i za generalni zvuk miksa (da li je "punchy, mellow, wide, tight, middle-heavy, bass-heavy"... štatijaznam). Jedino što je važno da bi miks zvučao kao "pravi miks" je doslednost (koherentnost). E, ovde to nažalost uopšte ne čujem.
Imam utisak da si potrošio silnu energiju i pamet na organizovanje matrice da zvuči "kako treba" (kompresija, EQ, pa još malo kompresije i EQ-a), a onda još energije i pameti na to da vokal zvuči "kako treba" i na kraju sve to pustio da svira zajedno... a ne svira zajedno.
Matrica je premala u odnosu na vokal, ili je vokal prevelik u odnosu na matricu, svejedno. I to nema nikakve veze sa Volume reglerima nego prosto sa kompresijom i EQ-om (IMHO). Toliko si i dinamički i frekvencijcki spržio instrumental da za vokal jednostavno nema mesta. Pogotovo zato što žena ustvari peva forte, a treba da se bori sa gomilom njih koji sviraju fortissimo. To je već dovoljan problem po sebi. A onda si u miksu toliko nagruvao matricu da si od fortissimo napravio forte fortissimo...
Jesam se raskenjao i blam me je da te podsećam na to da si pre SAE zavrišio Muzičku akademiju. Probaj da pristupiš miksu kao MUZIČKI PISMEN umesto kao TEHNIČKI PISMEN čovek. Odnosno - nemoj da dozvoliš da ti zvuk bubnjeva, gitara, vokala, pa čak i celog miksa bude važniji od ukupnog utiska PESME (vokalno-instrumentalne kompozicije). Jedan od načina da to postigneš je da relativno brzo postaviš grubi miks pesme (sa okvirnim kompresijama, ekvalizacijom, prostorima) i da tek tad kreneš sa bus kompresijom bubnja ili čega god... SVE VREME slušajući vokal, pošto je on u 90% slučajeva subjekt vokalno-instrumentalne kompozicije. Što bi rekli "referenca". Miksuj muziku, zvuk je posledica a ne razlog postojanja muzike. Jednom davno sam na ovom forumu napisao nešto potpuno suprotno od ovoga, ali nisam siguran da je moja ironija bila shvaćena. I još jednom pardon zbog dugačkog posta.
Pozdrav,
Vasa
MUzzY
22-08-2012, 07:25 PM
E, ubi me sad totalno sa ovim :D
(doduse, lepo sam napisao na pocetku da me slobodno samarate :D)
Znas sta mi je interesantno u vezi tvog zapazanja? Jedina stvar koju sam realno zaista promenio su zapravo bubnjevi. Njih sam miksao od nule za ovaj miks. Jos jedna tehnicka razlika - ovo je ITB mix (waves NLS) a ono ranije je kroz custom analognu sabirnicu.
Sve to na stranu, mislim da si pogodio potpuno moj najveci problem a to je trenutna zaludjenost ovim i onim tehnikalijama umesto fraze pesme.
Uglavnom, hvala ti! Ovakav dogovor je jedan od razloga zasto se i dalje muvam po ovom forumu.
awacs
22-08-2012, 08:10 PM
Pa sad, da li si promenio "samo" bubnjeve (ili si možda zbog promenjenih bubnjeva morao da promeniš još ponešto) nije toliko važno. Poenta je u tome da si toj promeni posvetio previše pažnje, a na uštrb celokupnog događaja. Uostalom, nezahvalno je da poredim nešto što mi samo zuji u sećanju sa nečim što mi je pred nosom, pogotovo zato što sam ono slušao znojeći se u Istri, a ovo slušam znojeći se u Zemunu :(
Od svega je najmanje važna analogna sabirnica, veruj mi na reč. Mada može da bude važna kao placebo efekat...
Sve to na stranu, mislim da si pogodio potpuno moj najveci problem a to je trenutna zaludjenost ovim i onim tehnikalijama umesto fraze pesme.
Što reče Momčilo B.:
"Ako bubnjar ima dar - to je sasvim lična stvar.
Ljudi kada traže bis - to se odnosi na VIS"
Keep up the good work, fuck the tech shit.
Pozdrav,
Vasa
DaBear
22-08-2012, 10:09 PM
Vasa mi je ustedeo dosta pisanja !!
Generalno nema "glue" . Vokal je prejak i ispred matrice..nije povezan u miksu.
bubanj - malo si preterao sa kompresorom na snare-u...
Ja bi spustio vokal i sve provukao kroz neki compress (Cytomic Glue, na pr)
MUzzY
22-08-2012, 11:21 PM
http://dl.dropbox.com/u/31367646/Zvezdana%20kisa%20remix%20wip4a%20m.mp3
Novi krug :)
Sutra cu da vidim sa kompresijom snare-a, sad vec haluciniram master buss ratio odnose i release time ... :D
Nemam Cytomic Glue ali sam stavio Classic Master buss bundle. (Iako uvek miksam sa SSL master buss compom...)
Bockie
23-08-2012, 12:23 AM
...ništa, ništa... ....samo vijam 300-ti "thanks"...
:rotfl::D:rotfl::D
Ej, pazi da ne odeš u neki "heavy"...
Sad je odnos već dosta bolji, zalepi još taj vokal, "Laza" (LA2A) to radi erotski!
Poslušaj one prve linkove što sam ti ostavio, (koliko god "kakvi" da su) to je taj "radijski zvuk" koji će da "prođe" ( a bio sam urednik ( i muz. i gl.i odg. i producent radija (državnih i privatnih)) ...
Znam šta ti kažem, znam kako urednici razmišljaju... Guraj to za "širu" masu... Čim "Šabani" čuju heavy, odmah "shift+delete"...:wink:
Realno, "ostavi" materjal jedno 3 dana ako nemaš "dead-line" , NI JEDNOM NE PALI, i sedi onda i završi... Sad ti je dance-trance-stage u glavi... Odmori "lubanju"...!
Uradi to, pusti nas da kenjamo, ali sedi i "spiči" to i stani iza toga! Ende!
Pozz
awacs
23-08-2012, 01:13 AM
...ništa, ništa... ....samo vijam 300-ti "thanks"...
Drage volje doniram u tvoju kasicu. Ništa ne košta, a i ne goji. Osim toga, potpuno si u pravu što se tiče odmaranja mozga i ušiju
Pozdrav,
Vasa
MUzzY
23-08-2012, 08:54 AM
Odmaram lubanju (:D) do veceras jer je tad kao "dead-line"... nestrpljiva mi artistica :D
MUzzY
01-01-2013, 05:55 PM
<object height="81" width="100%"><param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ft racks%2F73252067&color=ff6600&auto_play=false&show _artwork=true&show_playcount=true&show_comments=tr ue"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed allowscriptaccess="always" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ft racks%2F73252067&color=ff6600&auto_play=false&show _artwork=true&show_playcount=true&show_comments=tr ue" type="application/x-shockwave-flash" width="100%" height="81"></embed></object><span><a href="http://soundcloud.com/drasko-popovic/zvezdana-kisa">Zvezdana Kisa - Ana Maglica feat Drasko Popovic</a> by <a href="http://soundcloud.com/drasko-popovic">Drasko Popovic</a></span>
Shatro final :D
Srecni praznci!!!
Tiki the Boyler
02-01-2013, 10:35 PM
?ao mi ?to ne čuh one prve verzije, ali zaista se nerijetko desi da ganjajući neku tehničku perfekciju odlutamo od poente...
Meni je ovo jako jako stu?eno. Sve hoće vani, a ni?ta ne mo?e. Slu?am na tri slu?anja i leglo je tek na malom crap slu?anju (imam utisak da si ba? mnogo u?tinuo donju lagu i umjesto da kick i bass di?u - ne da? im), ali tu me ba? napadno dočekuje vokal, koji na refrenu i mo?e da prođe, ali strofa... :(
Aj vrni prvu verziju miksa ako ti se da :)
MUzzY
03-01-2013, 12:09 PM
Hm, moram da vidm da li ih nisam pobirsao :D
EDIT:
http://www.sendspace.com/file/7xtw26
Evo, iskopah ga.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.