PDA

View Full Version : VSTi Dobra Drum masina ???

Nemania
17-07-2012, 04:11 PM
Zna li neko postoji li i kako se zove neki dobar VSTi ?

Tipa kao redrum (iz Reasona), samo da bude VSTi i da ima dobre i kvalitetna semplove (kick-ove itd..), znaci za elektronsku produkciju..
Iskrslo mi da radim neki aranzman tipa David Gueta, pa mi treba nesto poput toga.

branoy
17-07-2012, 04:47 PM
iZotope iDrum ako zelis brzo listati udarce i traziti zeljeni , a ritam pattern arturia spark, npr.

Stellar
17-07-2012, 04:49 PM
Spectrasonic STYLUS RMX

Khan
17-07-2012, 04:50 PM
Stylus RMX je izuzetan, mozes sve da koristis i u elementima i da svaki zasebno ubijes od modifikovanja, a svo vreme imas ziv MIDI, totalna fleksibilnost uz izuzetan zvuk. Meni obicno stylus zavrsi posao sta god drugo probao.

idvi
17-07-2012, 05:36 PM
Stylus RMX je izuzetan, mozes sve da koristis i u elementima i da svaki zasebno ubijes od modifikovanja, a svo vreme imas ziv MIDI, totalna fleksibilnost uz izuzetan zvuk. Meni obicno stylus zavrsi posao sta god drugo probao.
Sa Stylusom ti je sve rećeno...ne tra?i dalje:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

branoy
17-07-2012, 05:40 PM
dobro stylus je prevelik , ako mu se da instal i trazit to, sve mozes uraditi sa malim plug koji daju brze opcije za listanje udaraca a i onako svi imaju outpute posebno na kanale koje udarce zelis posebno da mixas.
meni onaj prvi i battery3 zavrse sve sto meni treba, stilus mi se ne pali.

Nemania
17-07-2012, 07:05 PM
Imam stylus, sa osnovnim "fabrickim lupovima", a tu nema onoga sto meni treba (gueta). Pretpostavljam da postoje dodatni pakovi. Moze li neko, ako zna da napise kako se zovu, znaci daj pravac koji je meni potreban.

branoy
18-07-2012, 04:02 AM
evo ti pravac
http://www.zenhiser.com/
i idi pod dance. club. house..

a dobiti njegov kick je samo njegovim putem, lajeri, filteri, eq, comp i td.
pored toliko vec gotovih nema potrebe puno nesto raditi oko toga. kick je najmanji problem, veci je problem sva ostala muzika..

Hollywood
18-07-2012, 07:13 PM
FXPansion Geist je ubica

samo nadji goldbabay banke za njega i imas Dejvid geta hit ! hehehe

DADDY Z
18-07-2012, 09:47 PM
^^^^^^^^
what he said
+1

psionic
19-07-2012, 08:16 PM
FXPansion Geist je ubica

samo nadji goldbabay banke za njega i imas Dejvid geta hit ! hehehe

Gheist je super... NI battery 3 takođe... probaj i Image Line Groove Machine za neka instant re?enja...

milos
20-07-2012, 12:08 AM
Ma bre, NI Maschine

branoy
20-07-2012, 01:12 AM
sta mozes zakljuciti?? vidis odgovore svako za sebe, jos bi svadja izbila haha,, fora je u cem oces sam da se ti u tom snadjes!!

Nemania
20-07-2012, 02:18 AM
Uskoro cu nabaviti gold baby pa da vidimo sta je to..ALi videh da je to multi format..Kada ste u prethodnim postovima napisali gold baby mislili ste da ga koristim sa FXpansion ili...? Ako da, da li u taj FXpansion ucitavam wav elemente ili..?

I bilo bi korisno da mi neko napise dobra prosirenja za Stylus, u onim osnovnim i nema toliko toga.

Mika Technika
20-07-2012, 04:17 AM
Uskoro cu nabaviti gold baby pa da vidimo sta je to..ALi videh da je to multi format..Kada ste u prethodnim postovima napisali gold baby mislili ste da ga koristim sa FXpansion ili...? Ako da, da li u taj FXpansion ucitavam wav elemente ili..?

I bilo bi korisno da mi neko napise dobra prosirenja za Stylus, u onim osnovnim i nema toliko toga.

Ucitavas wav, ili neku drugu extenziju koju podrzava geist

Sent from my Desire HD using tapatalk v2 on ICS 4.0.4

Khan
20-07-2012, 11:25 AM

Internet je krcat sa terabajtima sage expanders!
Evo jedan besplatan, npr:
http://www.esoundz.com/freesoundz.php

Uglavnom se za takve stvari placa, (suprise,suprise), pa vidi sta ti treba...

mtabic
21-07-2012, 11:16 AM
Da li geist radi sa .rex fajlovima i da li je u stanju da ucitava samo odredjene sliceove iz istih?

Dexxy
21-07-2012, 11:48 AM
Da li geist radi sa .rex fajlovima i da li je u stanju da ucitava samo odredjene sliceove iz istih?

I mene ovo interesuje...I da li ima neku opciju za autoscan celog sistema pa da nadje sam sta mu treba...?

branoy
21-07-2012, 12:57 PM
geistt je verovatno najkompletniji za te stvari, moze sve 99 posto. razbaca ti rex loop na padove i vadi sta zelis na traku, al moras dole kod load cekirati silce i autoload.

Eomsy
21-07-2012, 01:06 PM
geistt je verovatno najkompletniji za te stvari, moze sve 99 posto. razbaca ti rex loop na padove i vadi sta zelis na traku, al moras dole kod load cekirati silce i autoload.
... s time da mo?e od wav loopa napraviti slice-ove isto kao i rex file, pa te ne treba brinuti jel rex ili wav ... Al zna nekada biti malo kompliciran, no sve u svemu, najkompletniji i najkreativniji drum maschine for me :D ...

branoy
21-07-2012, 01:34 PM
jeste i to, nadjes wav loop, ne znas brzinu, isto stavi dole silce i auto load i to je to, nego da trazis recycle pa silcuj, pa konvertuj, haha

mtabic
21-07-2012, 01:43 PM
Apsolutno, pitao sam najvise zbog postojecih .rex loopova kojih imam u neverovatnim kolicinama.

Izgleda kao vrlo zanimljiv alat koji podstice kreativnost. Probace se.