PDA

View Full Version : Resen problem pucketanja

brleb
12-07-2012, 09:04 AM
Vec dva meseca se borim sa problemom pucketanja, krcenja, zapinjanja u cubase-u:banghead:. Procitao sam postove na tu temu i resio svoj problem, pa mozda nekom pomogne i moj slucaj. Bilo je price da je do kompa AMD procesor, nije Intel, pa do programa, latencije, neki su rekli i do graficke i tako svasta. Svidela mi se jedna recenica idi sistemom eliminacije. To mi je zvucalo, kao da cu godinama provesti zabijen u ekran, ali krenuo sam i isprobao sve fore sto sam ovde procitao, naravno nisam kupovao novi komp, novu graficku, vec ulazio u razlicita podesavanja, apdejtovao drajvere i tako to. Zakljucak je da, posto imam m.karticu Novation NIO 2/4, driver koji dolazi uz nju, taj i treba da ostane, ja sam kao i svako drugi otisao na njihov sajt i skinuo poslednju verziju drivera za nju i on je napravio problem. Kako sam dosao do toga, pa slucajno, kada sam sve anistalirao, pa ponovo instalisao, pre tog apdejtovanja novog drajvera sam poslusao jos jednom miks i video da me usi ne bole. Sad procesor radi normalno na 30, 35 posto. Pre je skakao na 65 do 70. Pozdrav i nadam se da cu nekom pomoci.