View Full Version : Predlog za podforum
Malo smo ispucali teme, nema one dinamike na forumu kao nekad.....:(
Razmisljao sam da se otvori novi podforum gde bi se kacilli primeri dobre produkcije, aranzmana, izvedbe......... pa da se to komentarise i eventualno podkrepi nekim clankom (kao sto SOS ima te 'dnevnike sa snimanje')..
radimo to i ovako ali bi bilo mnogo preglednije da postoje posebni ogranci (ili bar posebne teme)..... mada bi bilo gadno listati 20 strana necega......
Cela ideja je da se malo ozivi forum i da pokusamo da okrenemo diskusije sa smera - koji kompresor..... koji vst za bubanj, kako da povezem........
Bockie
10-07-2012, 11:29 PM
Toplo je Off-e...
:D
Hteo sam samo ovo iznad da ostavim, realno, ali, ajde nije fer prema tebi bar...
Da, forum jeste utihnuo, ali sam mišljenja da je to posledica a ne uzrok.
Zašto?
Mogao bih da svedem sve razloge na: Ljude boli kurac za muziku!
Učini (nova) kola tako dostupnim, daj nov kombajn za 2000€, lek za sidu, šta god, i ode sve u pičku paterinu!
Isto to je neko uradio sa muzikom...
Svaka budala misli da može da skine krekovan softver i bude "producent". (audiofil 24/96 je postao ozbiljna investicija)...
"Prag toleancije" konstantno strmoglavo pada, i tako 20 godina, ljudima se jebe za zvuk i samo debilizmi su sve popularniji. Klinac koji, eto, lupa glavom o sto, ničim izazvan, ima 2.000.000 poseta, a Pink Flojdi imaju po par hiljada... Karleuša na testu opšte kulture, a pitaj nekog 20-togodišnjaka ko je Chris Rea...npr...
Ma jebo to, ali , pazi filmove...?! Giga-debilana...
Znam, zvučim kao ona dva starca iz Mapet-šou-a (jedan drevni lutkarski šou), ali da je dno - dno je...
Dakle, jebe se ljudima za mjuz...
branoy
11-07-2012, 01:46 AM
hehe sve si u pravu!!! jest tacno pola ljudi nema, niko ne sedi i znoji se pred kompom , prevruce, al ima nas koji i po ovakvim uslovima opet smaramo ovde pitanjima kao ja npr!! jbg.. meni kad je u pitanju nesto naucit jebes vrucinu, ja cu provest i po ovom vremenu uvek u sobi da skontam nest ako mi moze pomoc kako da dobijem bolji zvuk.
a sto je jos gore, imamo tezge, sviramo svaki week, leto doslo , a mnogo nas tezgari i puno dana u sedmici, znam ne uci ovde nekad dugo kad me izmore svirke, al sreca na tabu gore mi je ovih par stranica pa ako sam na kompu znam kliknuti na rumski 20 put na dan.
znaci jbg situacija je takva da se radi.
cim prodje malo jesen eto nas svih ovde za zimu i prolece ssto posto! niko nist ne radi tad ,msm manje 10 x.
bez obzira....nase je da pokusamo....
ja radim tokom cele godine..... to sto me nekad manje ima na forumu je upravo zbog toga...
spartakus
11-07-2012, 07:02 PM
ja podrzavam ideju sto da ne.a sto se tice vremena ako sam zimus sedeo u sobi u kojoj je bilo -15 i razvlacio zvukove isto to radim leti.ali nemislimo svi isto sto kaze boki,neke bole uvo za muziku,uzivaju u letu..pozzz
boggy
11-07-2012, 07:10 PM
..............
Ma jebo to, ali , pazi filmove...?! Giga-debilana...
Znam, zvučim kao ona dva starca iz Mapet-?ou-a (jedan drevni lutkarski ?ou), ali da je dno - dno je...
Dakle, jebe se ljudima za mjuz...
Facebook je cudo... :thumbsup:
darkstar
12-07-2012, 06:15 AM
Toplo je Off-e...
....Znam, zvučim kao ona dva starca iz Mapet-?ou-a (jedan drevni lutkarski ?ou)...
Waldorf i Statler se zovu : ): ) :) :)
awacs
12-07-2012, 11:53 AM
Jebiga, za nas matora džangrizala sa Rumskog bi trebalo zakupiti ceo balkon.
Pozdrav,
Vasa
Bockie
12-07-2012, 12:32 PM
Pa dobro, nisam hteo da preterujem...Eheh...:D
:thumbsup:
Pa eto resenja! Da napravimo pod-forum koji se zove: BALKON!:D
awacs
12-07-2012, 05:24 PM
Pa eto resenja! Da napravimo pod-forum koji se zove: BALKON!:D
Balkon Ekspres.
Pozdrav,
Vasa
DaBear
12-07-2012, 09:31 PM
Balkon Ekspres.
Pozdrav,
Vasa
hahahaa..bacanje mrmota sa balkona !!
Sad ozbiljno...ja cu sad ko baba o ustipcima..treba novih diskusija,,a najvis nekako "podigne" novi gost. Odkad nije bilo nikoga..?? eh?
ne vidim svrhu "pod-foruma"...moze u Rumski da se ugura svasta !! samo da ima neke akcije..to je dosta
boggy
13-07-2012, 01:47 AM
Balkon Ekspres.
Pozdrav,
Vasa
Slazem se za Balkon Ekspres podforum, odlicna ideja na ovu vrucinu, da mozemo da dzangrizamo do mile volje. http://forum.bozoel.com/images/smilies/toohot.gif
A DaBear je u Londonu, njemu nije vrucina... ocigledno... te je hiperaktivan.... http://forum.bozoel.com/images/smilies/verycold.gif
Znaci:
BALKON EXPRES PODRUM!8-)
boggy
14-07-2012, 12:44 PM
Znaci:
BALKON EXPRES PODRUM!8-)
BalkOn Express PodPodrum
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.