Log in

View Full Version : Dr Dre prodao 51% akcija od Beats HTC-u !

DaBear
29-06-2012, 09:14 PM
posto su razradili biznis sa slushkama...Dr Dre i Jimmy Iovine su prodali 51% akcija od svoje Beats kompanije telefonskoj kompaniji HTC za $310 miliona !!

http://www.digitalspy.co.uk/music/news/a334716/dr-dre-sells-beats-headphones-stake-for-gbp191m.html

Tako se prave pare danas!!!

Rhino
29-06-2012, 10:05 PM
Ne bi ja to dao ispod 314 😃

vasko
29-06-2012, 11:55 PM
Ne bi ja to dao ispod 314 😃

:rotfl:

SumAnuT
30-06-2012, 12:45 AM
Tako se prave pare danas!!!

Ne svidja mi se to sto se danas sve pravi za lozace jbt, apple poubija pola mobilnih proizvodjaca sa iphoneom zato sto je cool, sta treba sad da se zatvore shure i beyerdynamic zato sto im je dr.dre objansio kako se prodaju sluske budalama? Ne svidja mi se da se umesto progresa u nauci i tehnologiji sluzimo ego tripovima i marketingom ... na kraju ce nam se obiti od glavu ...

BlasterMaster
30-06-2012, 01:46 AM
pa zar dre nije prodao te akcije jos avgusta/septembra prosle godine, to ga je i povratilo na 3.mesto forbsove liste posle jayz-a i diddia... lepo sumanut ti kazes sluzimo se ego tripovima i marketingom, npr, retko ko od tih klinaca koji furaju beatz znaju da je to u stvari "monster" firma, a ne "dr dre" firma :D (ima i tih slucajeva da ne znaju ni ko je dre)

bubu
30-06-2012, 08:46 AM
istina..HTC napravio odlican posao

Moritz
30-06-2012, 09:40 AM
Ne svidja mi se to sto se danas sve pravi za lozace jbt, apple poubija pola mobilnih proizvodjaca sa iphoneom zato sto je cool, sta treba sad da se zatvore shure i beyerdynamic zato sto im je dr.dre objansio kako se prodaju sluske budalama? Ne svidja mi se da se umesto progresa u nauci i tehnologiji sluzimo ego tripovima i marketingom ... na kraju ce nam se obiti od glavu ...

IStina je to sto kazes, ali na zalost kompanije zanima samo profti i to po bilo koju cenu. Focal (Spirit One) i cuveni Bowers&Wilkins (P5) su prvi put napravili slusalice u svom portofoliju, oba primerka su High End ( izrada Top, zvuk navodno Top u sta ne sumnjam...sve je u superlativu) i oba modela su pravljena da budu iPod,Pad,Phone kompatibilna...... moramo da se pomirimo da je gotovo sa "svetom" na kakvog smo navikli i u kakvom smo odrasli.
Jedini nacin je da se i sami promenimo, prilagodimo i izvucemo najbolje sto mozemo :)