Log in

View Full Version : HELP nema zvuka Cubase/esi juli@

ugljesa
14-06-2012, 06:58 PM
Problem je kada krenem novi projekat da radim Cubase registruje midi i vidim da ocitava zvuk ali nista se ne cuje.Device setup sve po PS. DOK ucitam stari projekat i sve lepo se cuje i ocitava zvuk sa MIDI. WHats the prob?

To mi se desilo odjednom samo kad mi je prijavio kao da fali Esi julia drajveri kao nije namesteno i posle toga me to muci :mad::mad:..

What to do ?

Jan
14-06-2012, 07:19 PM
Problem je kada krenem novi projekat da radim Cubase registruje midi i vidim da ocitava zvuk ali nista se ne cuje.Device setup sve po PS. DOK ucitam stari projekat i sve lepo se cuje i ocitava zvuk sa MIDI. WHats the prob?

To mi se desilo odjednom samo kad mi je prijavio kao da fali Esi julia drajveri kao nije namesteno i posle toga me to muci :mad::mad:..

What to do ?

Device/VST Connections ili ti F4... Vidi da li su Outputs povezani na audio device.

ugljesa
14-06-2012, 10:01 PM
Aj sad cu da vidim.

U saved my day. Lupio sam ti hvala ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

ugljesa
16-06-2012, 01:04 PM
Opet mi pukne onako odjednom. Izadjem iz CUbase-a ,da opet udjem i odjednom mi izlista kako mi fali Esi JUlia not connected bla bla.Ja odem u Device Setup da namestim i nece za drajevere da mi prebaci EsiJuli@ kaze samo failed to open.Da povezem ih onako na f4 kad stisnem nema opcije i pise samo not connected.
Ja ne znam dal se ovako jos nekom desava sa ovom kartom na Win 7 64bit.
:mad:

Jan
16-06-2012, 01:48 PM
Ja imam profire2626 i iz mog iskustva,kad mi pukne cubase dok radim,pukne mi i drajver i ne mogu da odabere profire asio ukoliko ne resetujem racunar ili sacekam 10ak min da sistem shvati da je puko asio drajver zajedno sa cubaseom.Odnosno problem je u tome sto kad nasilno ugasis cubase,asio drajver ostane upaljen neko vreme i zato ne mozes da ga odaberes...kod mene treba 10ak min da se sistem opasulji

ugljesa
16-06-2012, 01:54 PM
Vidis ima logike :) .Takodje sam nasilno ugasio cubase jer mi je Db GLitch nesto zabagovao. Restartujem pa javljam ...