Log in

View Full Version : Kupovina jBridgea...

psionic
14-06-2012, 12:55 AM
Pozdrav drugari

Resio sam da kupim napokon taj nesretni jBridge, jer sam skapirao da je ipak potreban, pa sam naisao na problem zvani paypal. Da li neko ima savet sta raditi, da li ga je mozda neko vec kupio ? Pokusao sam da na paypalu stavim drugu zemlju, ali nece da veze moj broj kartice za tu zemlju i tako dalje, mora da postoji neka razradjena fora ? Takodje mi autor programa kaze "there is an option to pay with credit card on the site, too" ali sam ja izlgleda izlapeo il sta vec, jer sem paypal opcije placanja, ne vidim nista drugo. Takodje ako ima neka dobra dusa iz Hrvatske, Slovenije ili neke druge zemlje gde to radi, da zeli da pomogne, ja bih mogao da uplatim direktno na njegov racun, sa mogucnoscu da dobije kopiju originalnog programa, koja nadam se, moze da radi na vise racunara. U pitanju je bednih 15 evra.

Svaka pomoc je dobrodosla.

fix3r
14-06-2012, 10:07 AM
To placanje karticom takodje ide preko PayPal-a, ali ne moras da imas nalog vec samo uneses podatke sa kartice. Koliko se secam to ne funkcionise u svakoj zemlji, kontam da Srbija nije na listi.

Enivej, ako se ne snadjes baci mi PM, mogu ja da ti to narucim.

kVu
25-06-2012, 07:53 AM
jbmliga... ja sam to kupio pre par godina i nikakav problem nije bio.. ne secam se sad, ali mislim da mi je paypal bio na hrvatsku i proslo je bez problema sa intesa internet karticom. Mozda vise to ne moze. Postoji i "izlecena" malo starija verzija ako vec ne uspes.. Proceprkaj malo po andergraundu :)

Dexxy
25-06-2012, 11:52 AM
Ja kupio pre dva dana preko paypal-a.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Everbeatz
25-06-2012, 12:05 PM
probaj Google Checkout