Log in

View Full Version : HEEELLLL...p) neda deleete?

nikolaivanic
01-06-2012, 04:22 PM
nesto me zezaju par filmica, pokusavam da ih obrisem , nece, kaze kao u upotrebi... a nista ne radim sa njima? Sta uraditi?

yaix
01-06-2012, 04:26 PM
nesto me zezaju par filmica, pokusavam da ih obrisem , nece, kaze kao u upotrebi... a nista ne radim sa njima? Sta uraditi?

Restartaj komp...

boggy
01-06-2012, 05:00 PM
Unlocker Assistant (http://www.filehippo.com/download_unlocker/)

nikolaivanic
01-06-2012, 05:18 PM
Restartovao - funkcionirung)
Skinuo sam i program za tvrdokornije slucajeve..

Khan
01-06-2012, 05:26 PM
jos jedan elegantan nacin je napraviti na usb-u mali linux, ima opasnih, od parsto mega, boot-nes, sa njega, pa sta god pravi problem @!#?.

boggy
01-06-2012, 05:34 PM
jos jedan elegantan nacin je napraviti na usb-u mali linux, ima opasnih, od parsto mega, boot-nes, sa njega, pa sta god pravi problem @!#?.
Sta si naumio sa malim linuxom? Da obrises na taj nacin fajl sa NTFS? Posle restarta windows ga pusta (ako ga neki servis opet ne zauzme).
Spomenuti programcic oslobadja zeljeni fajl CAK I AKO se stvarno koristi od nekog programa u trenutku brisanja (nije lazna uzbuna).

Nema razloga za toliku akciju (mali linux na usb).

yaix
01-06-2012, 05:41 PM
Hajte, ljudi...99% pizdarija se rijesava dobrim starim restartom...
Cak je i Dave Boumen restarto Hall-a 2000 :)

boggy
01-06-2012, 05:46 PM
Hajte, ljudi...99% pizdarija se rijesava dobrim starim restartom...
Cak je i Dave Boumen restarto Hall-a 2000 :)

Hvala ali,... ne, hvala! Izbegavam.

spartakus
01-06-2012, 07:12 PM
pre jedno 7,8 godina sam imao slican problem(virus jefo)na autoranu i nema teorije da ga obrisem.i restartovo radio defragment i clean up particija i nista.nadjem norton comander i obrisem ga iako je prijavljivao da je neka aktivnost na tom fajlu..nakon toga mi se jos par puta slican problem pojavio,uspeo sam da ga resim norton comanderom.taj jefo je zajebana stvar jede izvsne fajlove(dll,exe,bat,com..ja verujem da svaki 3 autorun na filmu ima neki virus(mozda se tripujem)..pozz

boggy
01-06-2012, 09:49 PM
pre jedno 7,8 godina sam imao slican problem(virus jefo)na autoranu i nema teorije da ga obrisem....
Nije to u pitanju, problem je sto bilo sta sto si skoro otvorio i zatvorio od fajlova (film, muzika, dokument) moze ostati "zauzeto" posto si prestao da koristis taj fajl, iz meni nepoznatih razloga. Zbog te pojave i postoji "unlocker". Odnosno, kada sam postavio kljucne reci tog problema na google, dobio sam da mnogi imaju slicne probleme i da je lek ili restart ili cekanje nekoliko sati ili "unlocker"... posto restart zna da potraje (moram sve da prekinem), a ako cekam, ne znam koliko treba da cekam... itd... "unlocker" je pobedio kao najbrzi (najelegantniji) nacin