Log in

View Full Version : Logic 9 - Flex time problem

MUzzY
30-05-2012, 11:40 AM
Guglah dok mi oci nisu ispale ali nisam uspeo da nadjem resenje za sledci problem:

Greskom sam upalio flex time na trakama pre nego sto sam postavio tempo projekta. Kad promenim tempo svi audio fajlolvi menjaju svoje trajanje proporcionalno promenom tempa kad je flextime upaljen sto mi nikako ne odgovara. Da li neko zna gde se nalazi "kesh" flextimea? Da li nesto tako uposte postoji? Kada se felxtime prvi put aktivira on analizira audio fajl i onda omogucava vremensku manipulaciju. Gde se taj fajl nalazi? Nije valjda u *.logic fajlu projekta?
Odradio sam brdo edita i ne bih bas sve iz pocetka da radim.

awacs
30-05-2012, 02:01 PM
A da eksportuje? te trake koje si do sada editovao pa da krene? ispočetka (sa novim projektom)? Mislim, izvinjavam se ?to upadam kao padobranac na teritoriju koja mi je strana (po?to nemam nikakve veze sa Logicom) samo predla?em ne?to ?to mi deluje... logično :wink:.

Pozdrav,

Vasa

Elf
30-05-2012, 06:38 PM
Jesu kanali snimljeni u Logicu ili u nekom drugom DAW-u?-

MUzzY
31-05-2012, 11:16 AM
Jesu kanali snimljeni u Logicu ili u nekom drugom DAW-u?-

Snimane su u ProTools-u ali nema to veze sa ovim. Ja sam napravio gresku u koracima i bio sam ubedjen da Logic cuva analizu audio fajla koji priprema za FlexTime (kao sto PT to radi za elsatic time), drzi u nekom zasebnom fajlu sto ocigledno nije slucaj.

Moracu da odradim bounce in place pa opet da ga "skeniram" ... oh, well :)

Elf
31-05-2012, 12:57 PM
pitao sam jer ako nije snimano u logicu, onda samom file-u nije dodeljena informacija o tempu, a mislim da ce ti ovo pomoci u svakom slucaju...

http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=40846&highlight=flex