PDA

View Full Version : pitanje -dva

amaterius
13-05-2012, 06:34 PM
prvo pitanje kako isključiti izotope idrum da se ne učitava u cubaseu. Naime svugdje radi ok ali kad pokrenem cubase kad počne učitavati pluginove dođe do izotope i ----eror
deinstaliram izo i sve ok
znači mogu li ga isključiti bez učitavanja cubasea jer crkne prije nego se otvori

i drugo pitanje
export iz cubase 5 u midi
probao sam iskoristiti neke tutoriale al ne ide
u stavri na kraju dobijem samo klavir koji svira sve moguće. sve i ništa

probaio sam sve iz instrumentalnih traka kopirati u midi staze e sad.Jest zamorno al nekako ide no
kako odabrati instrument . U sonaru klikom na midi instrumente otvori se lista. U cubaseu su samo brojke i moram ih upikavat dok ne nađem nešto što mislim da mi odgovara.Kad to izvezem na klavijaturi nešto sasvim deseto.
Ima li tu neki lakši način

don corleone
14-05-2012, 12:40 PM
Prva stvar, idi u c:/program files/steinberg/vstplugins ili gde god drugde smestas VST Pluginove pri instalaciji i proveri da nije zaostao .dll pa ga obrisi i vise problema sa doticnim neces imati.

Druga stvar, ako si dobar sa engleskim procitaj operation manual koji ide uz cubase i u njemu sve lepo napisano crno na belo :)

SumAnuT
14-05-2012, 01:12 PM
Naime svugdje radi ok ali kad pokrenem cubase kad počne učitavati pluginove dođe do izotope i ----eror

Ako imas vise programa koji koriste isti vst folder, te ne zelis da potpuno obrises .dll, mislim da mozes i u cubase settings da podesis da prosto ne podize taj problematicni plug in, tamo u vst devices ili kako vec, nisam odavno koristio cubase ...

amaterius
14-05-2012, 01:23 PM
Prva stvar, idi u c:/program files/steinberg/vstplugins ili gde god drugde smestas VST Pluginove pri instalaciji i proveri da nije zaostao .dll pa ga obrisi i vise problema sa doticnim neces imati.

Druga stvar, ako si dobar sa engleskim procitaj operation manual koji ide uz cubase i u njemu sve lepo napisano crno na belo :)

prvo...da li će onda i dalje raditi u drugim aplikacijama ili samostalno ili će biti obrisan za sve

drugo ne nisam na ti s engleskim i možda baš zato nikako da dođem na pravi trag. Možda je samo neka caka u pitanju a možda sam i sve krivo protumačio
a možda su u šumi?
No činjenica je da kad bih bio na ti s engleskim mnoga pitanja ovdje ne bih ni trebao postavljati. Znam što se sve u manualima nalazi no...............

amaterius
14-05-2012, 01:26 PM
Ako imas vise programa koji koriste isti vst folder, te ne zelis da potpuno obrises .dll, mislim da mozes i u cubase settings da podesis da prosto ne podize taj problematicni plug in, tamo u vst devices ili kako vec, nisam odavno koristio cubase ...
jednu si točku mog posta previdio. Naime prilikom pokretanja cubasea nastaje problem kad počne učitavati iZotope plugin. Tad izbaci eror.Znam gdje je taj setings al do njega mogu samo kad deinstaliram izotope jer inače se cubase ni ne pokrene.
Probat ću odstraniti iz vst foldera pa da vidim ?to će onda biti.